Dacho Posted November 3 Share Posted November 3 1 hour ago, Koren said: Tucson NX4 Ja sebi uzeo HANKOOK WINTER I*CEPT EVO3 X W330A za Tucsona ali 235-50-19 prošle godine, jako dobro drže, iznenadile me jako jer inače samo Conti vozim na drugim autima, jedina mana je kaj je malo bučnija od ljetnog Michelina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 3 Share Posted November 3 2 hours ago, Koren said: Tucson NX4 sa skodilaka na tuksona, o ukusima se ne raspravlja, ali tog NX4 u nikakvoj verziji nemrem prezvakat, taj prednji kraj mi je neznam 😞 zakaj nisi isel na Kodiaq nakon Octavie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted November 3 Share Posted November 3 22 minutes ago, riceburner said: sa skodilaka na tuksona, o ukusima se ne raspravlja, ali tog NX4 u nikakvoj verziji nemrem prezvakat, taj prednji kraj mi je neznam 😞 zakaj nisi isel na Kodiaq nakon Octavie? Opekao se sa skodama, a vele da covjek uci na greskama. Doduse, ponavljao sam gradivo unutar grupacije, ali bolje ikad nego nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now