dexter Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Naravno da hoće! Skuhat će vjerojatno i neki "S+" s obzirom kak tržište guta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Bude ? nista, moram cekati onda i nadati se da ga bude u mojoj dimenziji https://www.thedrive.com/news/44095/the-michelin-pilot-sport-5-the-best-tire-around-may-have-just-gotten-better 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narimiran Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Ja se samo nadam da ce preostale zalihe PS4 zavrsiti na nekom popustu prije proljeca ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Ja bum vjerojatno uzeo potenzu s007, dobio sam dosta korektnu ponudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 On 2/3/2022 at 2:56 PM, BM0021 said: Ja bum vjerojatno uzeo potenzu s007, dobio sam dosta korektnu ponudu. DOT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Pojma nemam, uopće ne obraćam pažnju na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 pazi da se ne zaletis, ja skoro popusio, kao dobra cijena ovo ono, a ono gume DOT3619... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 pogledajte si potenza sport, po rezultatima odlična. ja zadovoljan https://www.tyrereviews.com/Tyre/Bridgestone/Potenza-Sport.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 On 03. 02. 2022. at 14:56, BM0021 said: Ja bum vjerojatno uzeo potenzu s007, dobio sam dosta korektnu ponudu. Vidio sam ih na jednom e60m5 nedavno tu kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 1 hour ago, riceburner said: pazi da se ne zaletis, ja skoro popusio, kao dobra cijena ovo ono, a ono gume DOT3619... I? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Prosle god sam dobio pilotsport dot17Guma izvrsna, drzi jako jako dobro(cini mi se da nije izgubila svojstva)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 (edited) Vozio sam grobnik sa tek montiranim 7god starim gumama tak da ovo za cestu potpuno nebitno, ionako ih potrošim za jednu sezonu. A i nisam kod Kolopera nikad dobio neke baš stare tak da to uopće ne obraćam pažnju... Mislim da 3-4god ne znači baš niš za gumu, ljudi preveć gledaju na to. Edited February 4, 2022 by BM0021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 10 hours ago, robi said: I? dodes na tehnicki nakon 4 godine i padnes sa 7mm profila... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firechicken Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 dodes na tehnicki nakon 4 godine i padnes sa 7mm profila...Zbilja mislis da gledaju DOT gume?Nije li jedina stavka koju moraju provjerit dubina sare?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Zbilja mislis da gledaju DOT gume?Nije li jedina stavka koju moraju provjerit dubina sare?Sent from my SM-G998B using TapatalkSve gledaju, i dimenziju i stanje i Dot, al isto kak te pogodi. Meni prije nikad nisu gledali stanje tekućine za kocnice a sad zadnja 2-3 tehnicka svaki put mjeri iako ne vozim kantu pa da ima razloga mislit da nece valjat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 DOT gume dok je do 3/4 godine stara mi ništa ne znači pogotovo za ljetnu. Spalim gume prosječno za sezonu i pol i nikad ama baš nikad nisam imao nekakve probleme.Više znači koju gumu uzmeš nego koliko je stara i način vožnje.Za taljiganje točka a točka b možeš i na onim plastičnim kotačima koji dolaze na dječjim autićima.Dobro je zagriješ i drži do žicePoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 39 minutes ago, Firechicken said: Zbilja mislis da gledaju DOT gume? Nije li jedina stavka koju moraju provjerit dubina sare? da gledaju, jednom sam pao 6 god i 7mm Conti PremiumContact 2 (STP Jankomir) i jednom sa 4god i 6mm, ali tu su se pocele javljat one sitne pukotinice Conti SportContact 2 (STP Zapresic) Po CVH pravilniku je do 6 godina, ali ispitivac moze rusit i sa manje neovisno o dubini profila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Dot prolazi do 10god ali se gleda opce stanje gume bubrezi, ostecenja i ispucanost medu sarama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 22 minutes ago, Exfreerider said: Dot prolazi do 10god ali se gleda opce stanje gume bubrezi, ostecenja i ispucanost medu sarama... jel to nesto mijenjano? kad sam pao pitao sam covjeka koji radi u gorici u CVH i s kojim suradujem poslovno inace, potvrdio mi je tada da je preporuka ispitivacima 6 god starosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Koliko znam nema i prvalniku dot limit starosti... Preporuka je samo preporuka gleda se opce stanje gume Guma moze biti skoro nova i ako npr. Spur pojede unutarnji rub nakon 1000km to je pad na teh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Budem ga bas pitao iduci tjedan, jer ima neke instrumente kod mene u labu ? u svakom slucaju dok god mogu birati, necu kupit 3 godine staru gumu, jer ne vjerujem nikom da ju je skladistio bas strogo po PSu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Budem ga bas pitao iduci tjedan, jer ima neke instrumente kod mene u labu u svakom slucaju dok god mogu birati, necu kupit 3 godine staru gumu, jer ne vjerujem nikom da ju je skladistio bas strogo po PSu Mislim da pretjeruješ.Tvoj izbor ali za tvoju Škodu je bolje novo novo da ti što duže traje jer se malo voziš.Drugo kad se guma malo zagladi odi od Senja do Karlobaga i skini ono zaglađenoPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Dot prolazi do 10god ali se gleda opce stanje gume bubrezi, ostecenja i ispucanost medu sarama...Istina.Prijatelj mi radi na tehnickom i bas mi je to isto rekao za gume.Poslano sa mog M2007J3SY koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 minute ago, plastikman said: Mislim da pretjeruješ. Tvoj izbor ali za tvoju Škodu je bolje novo novo da ti što duže traje jer se malo voziš. Pa tocno to, malo se vozi i zato mi trebaju cim friskije gume da me ne zezaju na tehnickom, u prosjeku godisnje se napravi 4k do 5k km na ljetnima... nikad jos nisam mijenjao gume radi potrosenosti, samo radi starosti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Na tehnickom mogu gledati DOT guma, mogu vam prigovarati zbog toga, ali vas ne mogu rusiti zbog prestarog DOT-a na gumama, jer toga nema nigdje u njihovim pravilnicima. Mogu vas rusiti zbog opceg stanja guma. S druge strane, postoji zdrav razum i logika, gdje putem vrlo jednostavne dedukcije svatko tko nema apsolutni propuh medju usima moze zakljuciti da su gume proizvedene prije deset godina - stare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now