Vex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Kaj smo rekli za 225/40R18 od ljetnih guma? Koje su najisplativije, ulozeno-dobiveno? x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaykay Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 tyrereviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 di si nasao tu cijenu`? Reifen Ruhdorfer, Graz. Platiš dostavu 20€ i dofura ti se u HR. Cijena je netto na firmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 uzimam ljetne za punta...znači punto sport 205/45 r17 pikiram uniroyal do nekih 100€ za gumu bi išel zanimaju me vaša mišljenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 za 100€ po gumi radije bi uzeo VREDESTEIN Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ima tko iskustva sa Kumho Ecsta XS KU36, semi slick? http://www.superstreetonline.com/how-to/wheels-tires/modp-0905-kumho-ecsta-xs-tire-review/ Gdje god čitam, super su, vrhunsko držanje kad su zagrijane, kratko vrijeme zagrijavanja, nisu prebučne itd. Upotreba fast road, grad i tu i tamo pokoji izlet na stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 x2 ja sam se odlučio hankook ventus v12 evo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) Ima tko iskustva sa Kumho Ecsta XS KU36, semi slick? http://www.superstreetonline.com/how-to/wheels-tires/modp-0905-kumho-ecsta-xs-tire-review/ Gdje god čitam, super su, vrhunsko držanje kad su zagrijane, kratko vrijeme zagrijavanja, nisu prebučne itd. Upotreba fast road, grad i tu i tamo pokoji izlet na stazu. Vozio ih na Imprezi nekoliko tisuca km... super grip (makar sam po sebi taj auto ima gripa), po meni za ostriju voznju po zavojima nisu bas najbolji izbor, trome su na promjenu smjera, kao da nekakvu zadrsku na volanu auto ima. Koliko sam citao radi ovih uzduznih profila po centru gaznog sloja. Poanta price, koliko para toliko muzike - ne bi ih opet kupovao. Edited February 24, 2017 by Sasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawkeye Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Ima tko iskustva sa Kumho Ecsta XS KU36, semi slick? http://www.superstreetonline.com/how-to/wheels-tires/modp-0905-kumho-ecsta-xs-tire-review/ Gdje god čitam, super su, vrhunsko držanje kad su zagrijane, kratko vrijeme zagrijavanja, nisu prebučne itd. Upotreba fast road, grad i tu i tamo pokoji izlet na stazu. Moj stari ih ima na vw sciroccu 2.0 tsi i kaze da su odlicne, jako je odusevljen da mu je ovo cak drugi set koji je kupio. A sasa za imprezu bas mora se pogodit koja guma pase na taj auto, na 17 potenza re070 bez razmisljanja a na 18 sam imao naprimjer super sport i jako sam se razocarao, gume su otisle u 6000km i znale su se pregrijavat dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Moj stari ih ima na vw sciroccu 2.0 tsi i kaze da su odlicne, jako je odusevljen da mu je ovo cak drugi set koji je kupio. A sasa za imprezu bas mora se pogodit koja guma pase na taj auto, na 17 potenza re070 bez razmisljanja a na 18 sam imao naprimjer super sport i jako sam se razocarao, gume su otisle u 6000km i znale su se pregrijavat dosta Na CSC 3 i 5 isto nikakve drame, osim zvakanje bocnica... ne trpi taj auto gumu sa slabom bocnicom... ali ove stvari na promjenu smjera i korekcije u zavojima, conti miljama ispred ovog kumha. 6000km ako stalno ganjas je ok kilometraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Trebam za svog Megane ljetne gume 205/50R17. Do sad sam imao csc3 i csc5. Recimo da sam bio zadovoljan. Sad gledam malo jeftinije i to recimo gy efficient grip performance. Iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @klosar @Luky - prodajni postovi imaju svoje mjesto u oglasima, pa ako nešto prodajete stavite tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 @Cajo ti si ako se ne varam, rekao da si skurio Conti Sportcontact 5/6 za 5000 km? Ja u sub skinuo svoje Csc 6 s odvozenih 15k km i imam na njima sigurno jos toliko za sljedecu sezonu. Ako kome trebaju nove Conti SC6 225/35/19, neki lik na vw oglasima ih prodaje nove za 1000kn/komad, DOT 1717, cisto prenosim, cijena je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cajo Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 7 hours ago, Xman said: @Cajo ti si ako se ne varam, rekao da si skurio Conti Sportcontact 5/6 za 5000 km? Ja u sub skinuo svoje Csc 6 s odvozenih 15k km i imam na njima sigurno jos toliko za sljedecu sezonu. Ako kome trebaju nove Conti SC6 225/35/19, neki lik na vw oglasima ih prodaje nove za 1000kn/komad, DOT 1717, cisto prenosim, cijena je super. Sa conti sam radio 7.000km. Prošli tjedan skinuo dunlopice, a s njima napravio 10.000km i gume su do graničnika potrošene i više nisu vozljive po kiši. Ja imam 21" i to je ogromna razlika u odnosu na 19". Na a4 imam 19" pirelli i nakon prijeđenih 17.000km imaju mesa za sigurno još toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 zašto misliš da je ogromna razlika? Eventualno mogu shvatit jer ti je auto teži al opet koliko je teži da ih tak ubiješ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 2 hours ago, Xman said: zašto misliš da je ogromna razlika? Eventualno mogu shvatit jer ti je auto teži al opet koliko je teži da ih tak ubiješ? Kod mene awd, 19", 1985kg (nisam 100% ziher u kg) po prometnoj masa vozila i vec 2 ljeta odradile Vredesteinke i jos budu jedno. Imaju sigurno jos pola profila i nekih 20000km prijeđenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 7 hours ago, Xman said: zašto misliš da je ogromna razlika? Eventualno mogu shvatit jer ti je auto teži al opet koliko je teži da ih tak ubiješ? pa prvenstveno zbog mase auta, pogona, spura kako je podesen.... stila voznje...a pogotovo ako je puno na autoputu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Kakve su Vredestein ljetne gume? Vidim da je cijena ko jeftine kineske gume, pa me zanima kakve su. Da nebudu nakon 5000 km katastrofa. https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/vredestein-pneumatik-ultrac-cento-20540r17-84y-xl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 ^^neznam za gume, ali znam da ako tigar ili josip napisu da je nevazno jer nebus tak dugo imao auto, da ce dobit ban Sent from my LG-H818 using Tapatalk 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 (edited) Slobodno Gume mogu ici i na drugi auto Frend je na Golfu 5 GTI imao zimske 18" i bile su odlicne. Ja sam vozio kroz Gorski kotar na njima i zbilja su bile jebene, pa me zanima da li su i ljetne dobre jer ovo je super cijena. Edited November 8, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Vozio sam na verdestein sportrac 5 i gume su bile super ali nikako nisu bile u rangu cijena ko kinezi.. nisu bile nista povoljnije od recimo bridgestone, dunlop, goodyear... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 2 minutes ago, scary said: Vozio sam na verdestein sportrac 5 i gume su bile super ali nikako nisu bile u rangu cijena ko kinezi.. nisu bile nista povoljnije od recimo bridgestone, dunlop, goodyear... Hvale i Uniroyal: https://www.mall.hr/gume-auto-ljetne/uniroyal-pneumatik-rainsport-3-20545r17-88v-xl al kad sam vidio cijenu ovih Vredestein, pa reko da pitam tu ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scary Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 i vredestienu i uniroyalu je zajednicko da imaju dosta mekanu bocnicu i da se brzo trose.. bar iz mojeg iskustva, istina vozio sam na rainsport 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 (edited) Na Yarisu sam imao Falken ZIEX914 195/45/16 i bile su odlicne. U 205/45/17 kaj sad trazim su 683 kn komad. Vise nego duplo skuplje od ovih Vredestein. ako su duplo bolje onda ok. Bas nikoga ne znam da ima iskustva sa Vredestein ljetnima. Edited November 8, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 duplo dolja sigurno nije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now