MeaCulpa Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 ista dimenzija treba meni na proljece Ne treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 ista dimenzija treba meni na proljece Meni je i sad proljeće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Vidiš to mi je baš upalo u oko sad dok tražim što kupiti...koja količina sranja da je za ne vjerovati. ...Tako, primjerice, ContiWinterContact TS850 nosi oznaku C, a imao je najkraći zaustavni put na mokroj podlozi od svih 17 testiranih guma u dimenziji 165/70 R14. S druge strane, oznaku C imale su i gume Aeolus Snowace AW02 te Mentor M200 s najdužim putem zaustavljanja na testu. Iako je, tragično, na mokrom asfaltu prilikom kočenja s 80 na 20 km/h Continentalu trebalo čak 13 metara manje od Mentora.... mislim da ne treba puno komentirati :lol: ok, cijela priča stoji da nisu definirani svi faktori kojih se treba držati prilikom testiranja, zato vjerojatno i ona razlika od 3m kod Avona, ali stari moj, 13 metara :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 ...Tako, primjerice, ContiWinterContact TS850 nosi oznaku C, a imao je najkraći zaustavni put na mokroj podlozi od svih 17 testiranih guma u dimenziji 165/70 R14. S druge strane, oznaku C imale su i gume Aeolus Snowace AW02 te Mentor M200 s najdužim putem zaustavljanja na testu. Iako je, tragično, na mokrom asfaltu prilikom kočenja s 80 na 20 km/h Continentalu trebalo čak 13 metara manje od Mentora.... mislim da ne treba puno komentirati :lol: ok, cijela priča stoji da nisu definirani svi faktori kojih se treba držati prilikom testiranja, zato vjerojatno i ona razlika od 3m kod Avona, ali stari moj, 13 metara :lol: :lol: Što se Avona tiče, ja sam imao samo najbolja iskustva s njom po kiši, a što se ostalog tiče dovoljno je reći da ovaj polu slick ima ocjenu B po mokrome Nankang Sportnex NS-2R 180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Kao što sam naglasio sa oznakama na naljepnici u temama zimskim , mogu reći maslo EUslavije Pa ti sad vjeruj naljepnicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 PS2 i SS, Assy2, Pzero, CSC5P i CSC6 te RE050A mi se nude. Boldano je cjenovno tu negdje, 200-300kn razlike na cijeli set. PS2 je oko 1500kn skuplji, SS oko 2000kn. Koje bi bile najbolje po pitanju trajnosti, drzanja suho/mokro? Testovi trenutno "forsiraju" Pzero i Conti... Ako mi se ponudi Ultrac Vorti u tim dimenzijama, onda 99% da idem na njih jer su zadnji put bile odlicne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ja sam se za iduce ljetne odlucio za Hankook k120 u 215/45/17 pa cemo vidjeti kako ce se ponasati... Ima tko iskustva s trajnoscu, u nekakvom normalnom rezimu voznje? Ja imam Ventus Prime 2, to je K115, 205/50/17. Dvije sezone odvozile, sad će im treća, oko 30 tkm su recimo napravile, teško mi je točno reći. Mislim da će još 2 sezone izdržat... Dosad ih nisam rotirao, al kad sam ih skinuo jesenas, vidim da su prednje potrošenije, na proljeće ću ih prebacit iza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 PS2 i SS, Assy2, Pzero, CSC5P i CSC6 te RE050A mi se nude. Boldano je cjenovno tu negdje, 200-300kn razlike na cijeli set. PS2 je oko 1500kn skuplji, SS oko 2000kn. Koje bi bile najbolje po pitanju trajnosti, drzanja suho/mokro? Testovi trenutno "forsiraju" Pzero i Conti... Ako mi se ponudi Ultrac Vorti u tim dimenzijama, onda 99% da idem na njih jer su zadnji put bile odlicne. Pucaj ovdje link testova. Koju dimenziju misliš. CSC6 je relativno nova. Ako se ne varam, već negdje sam komentirao za velike dimenzije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 245/40/19 i 275/35/19. Nisam nasao bas testove s njima, ima 235/35/19 pa zna naletit 245/35 i 265/30 itd. Csc6 je nova da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Pzero od jeftinijih PS2 od skupljih Continental ne opravdava visoku cijenu s brojem pređenih kilometara neznam dali su to ispravili kod CSC6 ali cisto sumnjam To bio bio moj izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ja mislim da cu na Alfi ici na Pzero ako ne na Supersport Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) u vulkalu ista cijena za Dunlop sport maxx i GY f1 assy2 u dim 205/45/16.... lasic i furlan ista cijena skoro 690 kn i jedne i druge.... a na gume.com.hr je 600 kn za ass 2!!!!! Edited February 4, 2016 by mary Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 (edited) PS2 i SS, Assy2, Pzero, CSC5P i CSC6 te RE050A mi se nude. Boldano je cjenovno tu negdje, 200-300kn razlike na cijeli set. PS2 je oko 1500kn skuplji, SS oko 2000kn. Koje bi bile najbolje po pitanju trajnosti, drzanja suho/mokro? Testovi trenutno "forsiraju" Pzero i Conti... Ako mi se ponudi Ultrac Vorti u tim dimenzijama, onda 99% da idem na njih jer su zadnji put bile odlicne. Mozda PZero... Tu kaj god uzmes ne mozes fulati... Jedino ne bi RE050A, to je vec "stara" guma, imas njihovu noviju S001, ali i dalje bi radje PZero, GY ili Conti... BTW vidi i Dunlop ili mozda cak Nokian zLine... I da, izasla je Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3... Edited February 4, 2016 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ne mogu sparit prednje i zadnje (Nokian Zline, Uniroyal RS3, Vredestein Ultrac Vorti isto izgleda da se ne moze nabavit...). Dunlop sam vozio Sportmaxx GT u 20" i bile su super ali volim "probavati" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ne mogu sparit prednje i zadnje (Nokian Zline, Uniroyal RS3, Vredestein Ultrac Vorti isto izgleda da se ne moze nabavit...). Dunlop sam vozio Sportmaxx GT u 20" i bile su super ali volim "probavati" Onda PZero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 I ja sam u nedoumici.... RS3 lani bile vrhunske, al ubila ih za tri mjeseca. Jako jako jako se brzo trose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 I ja sam u nedoumici.... RS3 lani bile vrhunske, al ubila ih za tri mjeseca. Jako jako jako se brzo trose. Ti bi i nakovanj unistila RE050A dugo traje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ti bi i nakovanj unistilaRE050A dugo traje... Ma j* se znas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Ma j* se znas :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lima Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 preporuka za penzija dimenziju 185/65/15 bitno da drzi po mokrom i suhom, nikakve ove "eko sejver" gluposti ne dolaze u obzir.... Conti Premium Contact? Dunlop SP? Nesto trece...? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Ja sam s PremiumContactom jako zadovoljan ovih par tisuća što ih imam. Slična je dimenzija 195/60 R15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Jel imas uopće Dunlop SP u toj dimenziji? Kad sam ja gledao prije 2 i pol godine nije bilo Inace prvo sam imao Conti Premium Contact a sad Dunlop Blue Response. Čini mi se da je novi Dunlop bio nešto bolji ali da se i brze trosi, a kad se potrosi onda na kisi zajebava tako da ja svoje mijenjam uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Nije Dunlop Blue Response nego Bluresponse. Blue = plavo Logično? Koliko ga imaš? Vjerojatno ti je stariji model Fastresponse . Bluresponse je novi model tj od 2015 Bluresponse je sličan SP Sport 01. Bila je odlična na suhom i mokrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NOkru Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 ja narucio Toyo R888R 235/40/18 :punk: Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Nije Dunlop Blue Response nego Bluresponse. Blue = plavo Logično? Koliko ga imaš? Vjerojatno ti je stariji model Fastresponse . Bluresponse je novi model tj od 2015 Bluresponse je sličan SP Sport 01. Bila je odlična na suhom i mokrom E to sam mislio, ali mi je malo cudno kaj kazes da je novi model jer ih ja imam od 7 mjeseca 2013, puna oznaka sport bluresponse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now