Jump to content

Medugas?

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

to je to... sad si nas ;)

:cheer::cheer::cheer:

a ne ne, dok ne zbari nešto međugasom, ne može u naše redove :no2:

bilo mu je i vrijeme :D

^^

gadovi :D

1292769903ltf3.jpg

:drink::blink:

Sve je to ok ali nikome ko se normalno vozio nije se raspala getriba

Kao sto se nije nikome auto raspao sto nema garazu...

(Iako ekipa s Opelima zna biti vraski blizu, govoreci iz vlastitog iskustva :) )

Edited by Gogach

a i frendu se raspala getriba na Opel Vectri nekih 70k km... :D a auto ne da nije vidio blokade ni krajnje brzine, nego je vožen penzionerski i uredno uvijek...

činjenica je da međugas NIJE potreban, ako oš moš koristit, ali da treba.. ne.

činjenica je da međugas NIJE potreban, ako oš moš koristit, ali da treba.. ne.

pa nitko nije reka da je nuzno potreban. al da je BOLJI nacin voznje - jest.

nikako da skuzite neke elementarne stvari.

tko nije do sad tako vozia - ni ne mora. tko zeli - bit ce mu bolje. i amen.

nevjerojatno ste.... :notworthy:

nek vozi svak kako zeli...medugas je super ako ga znas ikoristit :)

neki jednostavno nemaju osjecaj u voznji...niti ce IKAD naucit neke stvari...jednostavno nisu rodeni za to i mos ga hebat :)

E na ovo potpis preko sljedecih jos 5stranica bezrazlocnog natezavanja,ovim putem bih apelirao da medjugascani se netrude vise,Bagy je napisao kratko ijednostavno,jedini je lonewolf imao pozitivan komentar,a svi ostali su dosad sigurno skuzili o cem pricamo,tako da mogu probat jer nije molekularna fizika i vozac bez osjecaja ce to isfurat nakon tjedan dan praxe savrseno vise manje..

probao jucer iz zajebancije heel/toe varijantu..hehe, moje "sporcko" vozilo ima tak nisko postavljen gas (u odnosu na kocnicu) da je skoro nemoguce imat prste na kocnici a petu na gasu...

moooozda bi se to dalo na stazi dr*at al po cesti nema sanse. Bravo Renault!

najčešće koristim međugas kad idem po grincajg na plac - tamo dok uletavam s benzinske prema neboderima... i stvarno se osjeti razlika, pogotovo na yarisu 1.0 od stare. makar ne stane puno u gepek pa ne vidim smisao zašto bi išao na plac sa yarisom. zato smo i odlučili da ćemo ga prodat. gledao sam možda alteu xl staru godinu-dvije.

ista stvar mi je dok idem na posao. na mazdi obavezno koristim međugas na maksimirskoj dok kočim u koloni iz druge u prvu i to bez obzira na kratki hod papučice kuplunga - tako je graciozan.

a stari mi vozi ford windstar... đubre američko... u taj auto ne želim ni uć jer je automatik... naprosto ne doživljavam taj auto kao prijevozno sredstvo jer mi ne pruža tu prekrasnu mogućnost međugasa po zagrebačkim prometnicama...

volim međugas

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...