TomiTraktor Posted February 3, 2009 Share Posted February 3, 2009 to je to... sad si nas bilo mu je i vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ^^ gadovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 to je to... sad si nas :cheer::cheer::cheer: a ne ne, dok ne zbari nešto međugasom, ne može u naše redove :no2: bilo mu je i vrijeme ^^ gadovi :drink::blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 kratko i jasno , da znate na kojem principu radi mjenjac i na kojem principu rade sinkroni u mjenjacu trudili bi se koristit međugas :P :naughty::naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Sve je to ok ali nikome ko se normalno vozio nije se raspala getriba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogach Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 (edited) Sve je to ok ali nikome ko se normalno vozio nije se raspala getriba Kao sto se nije nikome auto raspao sto nema garazu... (Iako ekipa s Opelima zna biti vraski blizu, govoreci iz vlastitog iskustva ) Edited February 4, 2009 by Gogach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 a i frendu se raspala getriba na Opel Vectri nekih 70k km... a auto ne da nije vidio blokade ni krajnje brzine, nego je vožen penzionerski i uredno uvijek... činjenica je da međugas NIJE potreban, ako oš moš koristit, ali da treba.. ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 činjenica je da međugas NIJE potreban, ako oš moš koristit, ali da treba.. ne. A možeš šaltat i bez stiskanja kuplunga. Ali tada savjetujem međugas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 činjenica je da međugas NIJE potreban, ako oš moš koristit, ali da treba.. ne. pa nitko nije reka da je nuzno potreban. al da je BOLJI nacin voznje - jest. nikako da skuzite neke elementarne stvari. tko nije do sad tako vozia - ni ne mora. tko zeli - bit ce mu bolje. i amen. nevjerojatno ste.... :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 nek vozi svak kako zeli...medugas je super ako ga znas ikoristit neki jednostavno nemaju osjecaj u voznji...niti ce IKAD naucit neke stvari...jednostavno nisu rodeni za to i mos ga hebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 nek vozi svak kako zeli...medugas je super ako ga znas ikoristit neki jednostavno nemaju osjecaj u voznji...niti ce IKAD naucit neke stvari...jednostavno nisu rodeni za to i mos ga hebat E na ovo potpis preko sljedecih jos 5stranica bezrazlocnog natezavanja,ovim putem bih apelirao da medjugascani se netrude vise,Bagy je napisao kratko ijednostavno,jedini je lonewolf imao pozitivan komentar,a svi ostali su dosad sigurno skuzili o cem pricamo,tako da mogu probat jer nije molekularna fizika i vozac bez osjecaja ce to isfurat nakon tjedan dan praxe savrseno vise manje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Kao sto se nije nikome auto raspao sto nema garazu... (Iako ekipa s Opelima zna biti vraski blizu, govoreci iz vlastitog iskustva ) LOL!! Za ganjanje je to sve super ali inace ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 probao jucer iz zajebancije heel/toe varijantu..hehe, moje "sporcko" vozilo ima tak nisko postavljen gas (u odnosu na kocnicu) da je skoro nemoguce imat prste na kocnici a petu na gasu... moooozda bi se to dalo na stazi dr*at al po cesti nema sanse. Bravo Renault! Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 najčešće koristim međugas kad idem po grincajg na plac - tamo dok uletavam s benzinske prema neboderima... i stvarno se osjeti razlika, pogotovo na yarisu 1.0 od stare. makar ne stane puno u gepek pa ne vidim smisao zašto bi išao na plac sa yarisom. zato smo i odlučili da ćemo ga prodat. gledao sam možda alteu xl staru godinu-dvije. ista stvar mi je dok idem na posao. na mazdi obavezno koristim međugas na maksimirskoj dok kočim u koloni iz druge u prvu i to bez obzira na kratki hod papučice kuplunga - tako je graciozan. a stari mi vozi ford windstar... đubre američko... u taj auto ne želim ni uć jer je automatik... naprosto ne doživljavam taj auto kao prijevozno sredstvo jer mi ne pruža tu prekrasnu mogućnost međugasa po zagrebačkim prometnicama... volim međugas Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 jebote. mislio sam da je u offtopicu pa da se svi skupa zajebavamo.. sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Kak ne kuzis da je medjugas samo za kada treba uletit po smokve na plac i to mora biti subota i svi su onda tam i guze se pa da prestrasis penzice koji cekaju u redu za grincajg .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 kakav topic :doh: jao...zadnje dvije strane :rofl::rofl::rofl: eto i Xman presao na nasu stranu. rudi i ostali predajte se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 :cheer: I was always on "the dark side" :cheer: :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Meni se to ne da... mislim taj medjugas (jel sam pravilno napisao :blink:). Je li to razlog sta nista ne barim ??? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ja isto dajem međugas prilikom šaltanja u nizu.. samo nemam dobar spuh da pice padaju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Jel se međugas koristi u auto skoli, tj. jel se uči??? Ja sam davno polago pa sam zaboravio :huh: 2 semper : :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ne uci se u auto skoli. to je napredna tehnika voznje, ne moze to svako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 ne uci se u auto skoli. to je napredna tehnika voznje, ne moze to svako Ahaa. To znači samo napredni, talentirani znaju.... To se mozda radi zbog smanjenja potrošnje... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Ahaa. To znači samo napredni, talentirani znaju.... To se mozda radi zbog smanjenja potrošnje... :huh: ti nisi talentiran, tako da nemoj razbijat glavu s tim..:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Meni se to ne da... mislim taj medjugas (jel sam pravilno napisao :blink:). Je li to razlog sta nista ne barim ??? :huh: ne nego zato kaj ti cura neda:P:P:P:lol::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now