Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, TomiTraktor said:

Znaci ovaj top gear novi je 10x bolji od grandtoura

Sent from my Moto X4

meni su isto odlicni, zaista mat i chris imaju dobru kemiju, a epizoda u japanu je bas bila dobra, cak je i dio sa roryem bio fenomenalan. Od price do montaze

• Like 1
Posted

Opet dobar Top Gear...koji flashback sa Spačekom...bio sam početkom 90-ih vlasnik Citroena Ami 8 Break, koliko sreće i užitka a bogami i karanja s tim autom
Pičke su padale ko blesave na njega
2cyl boxer 604ccm 24ks i ljuljam te nježno

• 2 weeks later...
Posted

Izgleda da je i TG morao zapaliti neki auto u showu :D.....

Ali ova zadnja emisija sa SUVovima, bas su ih ubili.... to kaj su radili s njima nece njih 99% dozivjeti....

Posted

Bez obzira na raspad :D.... ja bi Volva :D... 

Bas sam citao neke komentare, ekipi nikako da sjednu njih trojica kao zamjena za J, H, Ca.... iako se meni cini da se Matt jako dobro snasao u svemu tome, Chris isto tako, dok je Rory onak, tu radi klinaca koji vole gadgete :D.... bilo bi dobro napraviti okrsaj Sabine vs. Vicki :D

• Like 1
Posted

Yap, Rory još uvijek malo usiljen ali zato oca dvojica imaju odličnu kemiju...Volvo je fakat dobar u ovoj plavoj boji i R design paketu...

• 7 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ok je epizoda bila. Malo previse filozofija sa efektima, ali moze proc.

Iduca je specijal, moglo bi bit dobro

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Posted

Ja sam jako zadovoljan, komplet epizoda samo o autima, izgleda da su prihvatili kritike.
Sad sam si ponovno pustio samo da slusam zvuk dok ostatak ulice spava :D

Posted

kad vidim James May-a i Clarksona kad se nasmiju s tim ogromnim konjskim Britanskim krnjavim zubima, povrača mi se... odvratno...

Sto nesrede ta zubala vise...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...