robert Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 433ks tocno Ali kako se lijepo vozi na cesti, cudo. Serijski odziv, a tako nekak ugladjeno, milina. Ovakvu sam ja imao krivulju na focusu ovo se mora voziti strava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 valjda covjek bude zadovoljan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 A cuj, vec je narucio milletov zadnji lonac tiho/glasni, usisnu granu itd itd Mislim da je ODUSEVLJEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 hic slozil si jebenu igracku, s tim konjima mora da je cudo pogotovo uz ovjes koji ima rego ,a vidim malo si se igral i sa farbom ,makar sam vise bling bling boy, moram rec da jebeno izgleda i ovako prostor motora :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Jel dolazis ti i u Dubai tunirat ili ti se mora auto slat? Cisto da znam za ubuduce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Dodjem u Dubai, ali moram promjeniti pasos, imam izraelske zigove unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Dok ja kupim auto, ti promijenis osam pasosa. :lol: Bottom line, ja osobno nikad ne bi dala auto u ruke nikome za tuniranje osim tebi. Isto kak sam i frizeru platila kartu da me dodje osisat i ofarbat, tako bi i tebi. I budem. :thumbsup: #dubaiproblems Svaka cast i nadam se da cemo uskoro vidjeti neki filmic od ove Impreze na cesti (mozes staviti i test voznju, necemo se buniti)! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovar Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 rekao je jedan bivsi clan plavi auti su najbrzi, a crveni se najvise kvare hic ofarbaj toyotu u plavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Dodjem u Dubai, ali moram promjeniti pasos, imam izraelske zigove unutra Eh, da imas i BiH drzavljanstvo nebi bilo problema :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Radije bi se ubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 rekao je jedan bivsi clan plavi auti su najbrzi, a crveni se najvise kvare hic ofarbaj toyotu u plavo A u tom je fora. Da mi je bar to netko rekao prije dvije godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Hvala Revo na nesposobnosti i neznanju. Gospoda do kraja! Evo log nizbrdo jer dyno ne vrijedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizna Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Kao privo ajde budi jednom normalan pa ne laži 1. Pričao sam s vlasnikom lažes jako, auto ide 6.6 100-200 i 3.6 80-150kmh to što nemaš racelogic i neznaš ga čitat nije moj problem i slobodno posalji file na korekciju pa da vidimo. Ovo je prolaz ispod mosta gdje se zbrika signal 2. auto je na Revo 2 išao 6.6 100-200kmh 80-150kmh 3.7 što znači praktički identično!!!! (Na revo mapi auto je imao flege 21" i gumu 275) na tvojoj mapi 20" i guma 245 znači uza i laksa. Sam vlasnik je priznao da je sa gumama dobio 0.2-0,3 100-200kmh tako da kad ode na ljetni setup ćemo vidit kako ide a tvrdiš da si toliko bolji od drugih. REZIME je da lažeš staalno, Već pola godine se čeka THP GTI da skine Revov i onda mu krepa motor i ide 11 sec 100-200kmh Lako zavaljat laika. Sretno drago mi je da još radi rs7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 (edited) edit: mislim da nije toliki problem bio u ubrzanju koliko o tome da je stalno imao missfire na 5 cilindru...al budu se izjasnili nadlezni Edited February 15, 2017 by BaGy Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoomby Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Kao privo ajde budi jednom normalan pa ne laži 1. Pričao sam s vlasnikom lažes jako, auto ide 6.6 100-200 i 3.6 80-150kmh to što nemaš racelogic i neznaš ga čitat nije moj problem i slobodno posalji file na korekciju pa da vidimo. Ovo je prolaz ispod mosta gdje se zbrika signal 2. auto je na Revo 2 išao 6.6 100-200kmh 80-150kmh 3.7 što znači praktički identično!!!! (Na revo mapi auto je imao flege 21" i gumu 275) na tvojoj mapi 20" i guma 245 znači uza i laksa. Sam vlasnik je priznao da je sa gumama dobio 0.2-0,3 100-200kmh tako da kad ode na ljetni setup ćemo vidit kako ide a tvrdiš da si toliko bolji od drugih. REZIME je da lažeš staalno, Već pola godine se čeka THP GTI da skine Revov i onda mu krepa motor i ide 11 sec 100-200kmh Lako zavaljat laika. Sretno drago mi je da još radi rs7 Zasto nije ostao na Revo mapi? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Kao privo ajde budi jednom normalan pa ne laži 1. Pričao sam s vlasnikom lažes jako, auto ide 6.6 100-200 i 3.6 80-150kmh to što nemaš racelogic i neznaš ga čitat nije moj problem i slobodno posalji file na korekciju pa da vidimo. Ovo je prolaz ispod mosta gdje se zbrika signal 2. auto je na Revo 2 išao 6.6 100-200kmh 80-150kmh 3.7 što znači praktički identično!!!! (Na revo mapi auto je imao flege 21" i gumu 275) na tvojoj mapi 20" i guma 245 znači uza i laksa. Sam vlasnik je priznao da je sa gumama dobio 0.2-0,3 100-200kmh tako da kad ode na ljetni setup ćemo vidit kako ide a tvrdiš da si toliko bolji od drugih. REZIME je da lažeš staalno, Već pola godine se čeka THP GTI da skine Revov i onda mu krepa motor i ide 11 sec 100-200kmh Lako zavaljat laika. Sretno drago mi je da još radi rs7 Evo ako laze koza ne laze rog. Jedino ti. Ovo su slike sa telefona vlasnika kojeg ti pitas, a sjedi tu kraj mene i komentiramo stevo. Na stevo je isao 6.8-6.9 i trokirao, jebao motor, a samo jednom je pokazao 6.6 i s tim se hvalis, evo cobra gleda dok pisem ovo. A sad konstantno ide 6.5, a jednom i taj 6.2. i moj racelogic je bolji, ja imam najskupljegane socijalnog. Ajte decki ucit tunirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Ja ne znam niti jedan tsfi da juri na thp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Hic dali je to tvoj ajfon tjuniran??? :lol: @Fox evo ti musterije za novi ekran... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 6.5 od 100-200 u tom tenku mamice koji auto ufffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizna Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Ja ne vidim da tu igdje piše 6.2 znači potrvrđeno LAŽEŠ OPET!!!!!! hahah HIC bili smo 6.9 u dvoje, 6.6-6,7 sam. Meni je drago i zao u jednu ruku što se on sad tješi da mu auto ide bolje a to bude vidio kad vrati felge , ajde posalji taj file pa da ga pregledam to je ipak kvantna fizika za tebe. i sad su na autu 20" 245 guma a revo je bio 275 21" Kad to auto ode na ljetni setup i vani 25 stupnjeva bit će taman ali pari mom golfu od 440hp hahahahhaha. Bit ćes prvi tuner koji je istunirao rs7 da sa komplet auspuhom i usisom ide 7.5+ hahahha BTW vbox nije tvoj nego ti ga kupio sponzor, ja sam svog "Socijalnog" platio sam zato ne vrijeđaj uzivaj dok traje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Hahahaha.....sam vladnik govori kako ste jednom uspjeli 6.6 ispod nadvoznjaka....sto da kazem...auto je stalno 6.5. Kod vas trokiravi 6.8-6.9. Ovako izgleda ThP, sve skupa 1900+ks!!! THP made! O jado moj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dizna Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Joj kad dođe ljetni setup i kad gazda vidi vbox hahahha. OD 6.2 ostat će samo .2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Stvarno da ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 hic zasto se trudis. prijavi post i gotovo. to je tipicno trolanje. p.s. tko bi rekao da toliko rs6-ica ima na hr table Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Ma joj gubitnici uvijek kukaju i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now