Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

Dok ja kupim auto, ti promijenis osam pasosa. :lol: Bottom line, ja osobno nikad ne bi dala auto u ruke nikome za tuniranje osim tebi.

Isto kak sam i frizeru platila kartu da me dodje osisat i ofarbat, tako bi i tebi. I budem. :thumbsup: #dubaiproblems

Svaka cast i nadam se da cemo uskoro vidjeti neki filmic od ove Impreze na cesti (mozes staviti i test voznju, necemo se buniti)! :thumbsup:

Kao privo ajde budi jednom normalan pa ne laži

1. Pričao sam s vlasnikom lažes jako, auto ide 6.6 100-200 i 3.6 80-150kmh to što nemaš racelogic i neznaš ga čitat nije moj problem i slobodno posalji file na korekciju pa da vidimo. Ovo je prolaz ispod mosta gdje se zbrika signal

2. auto je na Revo 2 išao 6.6 100-200kmh 80-150kmh 3.7 što znači praktički identično!!!! (Na revo mapi auto je imao flege 21" i gumu 275) na tvojoj mapi 20" i guma 245 znači uza i laksa. Sam vlasnik je priznao da je sa gumama dobio 0.2-0,3 100-200kmh tako da kad ode na ljetni setup ćemo vidit kako ide :D a tvrdiš da si toliko bolji od drugih.

REZIME je da lažeš staalno, Već pola godine se čeka THP GTI da skine Revov i onda mu krepa motor i ide 11 sec 100-200kmh

Lako zavaljat laika. Sretno drago mi je da još radi rs7 ;)

1. Pričao sam s vlasnikom lažes jako, auto ide 6.6 100-200 i 3.6 80-150kmh to što nemaš racelogic i neznaš ga čitat nije moj problem i slobodno posalji file na korekciju pa da vidimo. Ovo je prolaz ispod mosta gdje se zbrika signal

2. auto je na Revo 2 išao 6.6 100-200kmh 80-150kmh 3.7 što znači praktički identično!!!! (Na revo mapi auto je imao flege 21" i gumu 275) na tvojoj mapi 20" i guma 245 znači uza i laksa. Sam vlasnik je priznao da je sa gumama dobio 0.2-0,3 100-200kmh tako da kad ode na ljetni setup ćemo vidit kako ide :D a tvrdiš da si toliko bolji od drugih.

REZIME je da lažeš staalno, Već pola godine se čeka THP GTI da skine Revov i onda mu krepa motor i ide 11 sec 100-200kmh

Zasto nije ostao na Revo mapi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo ako laze koza ne laze rog. Jedino ti. Ovo su slike sa telefona vlasnika kojeg ti pitas, a sjedi tu kraj mene i komentiramo stevo. Na stevo je isao 6.8-6.9 i trokirao, jebao motor, a samo jednom je pokazao 6.6 i s tim se hvalis, evo cobra gleda dok pisem ovo. A sad konstantno ide 6.5, a jednom i taj 6.2. i moj racelogic je bolji, ja imam najskupljegane socijalnog.

Ajte decki ucit tunirati

ce0fb9eb8002948478da6f03e364197e.jpg

aaf96363036ca320998a89f38ca6e18c.jpg

Ja ne vidim da tu igdje piše 6.2 znači potrvrđeno LAŽEŠ OPET!!!!!! hahah

HIC bili smo 6.9 u dvoje, 6.6-6,7 sam. Meni je drago i zao u jednu ruku što se on sad tješi da mu auto ide bolje a to bude vidio kad vrati felge ;), ajde posalji taj file pa da ga pregledam to je ipak kvantna fizika za tebe. i sad su na autu 20" 245 guma a revo je bio 275 21"

Kad to auto ode na ljetni setup i vani 25 stupnjeva bit će taman ali pari mom golfu od 440hp hahahahhaha. Bit ćes prvi tuner koji je istunirao rs7 da sa komplet auspuhom i usisom ide 7.5+ hahahha :D

BTW vbox nije tvoj nego ti ga kupio sponzor, ja sam svog "Socijalnog" platio sam zato ne vrijeđaj :)

uzivaj dok traje

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...