Jump to content

Recommended Posts

Posted

In the meantime

VW Jetta 2.0tdi 110hp->190hp DPF OFF EGR OFF smokeless

Btw, Revo je zakljucao ecu, pa su ga slali u UK da ga otkljucaju...strucnjaci u pm i onda 169ks. Koma.

d9663f2643f3dbbab5ec60661a7c195a.jpg

Posted
Sitar?
Cisto radi usporedbe jer smo "se stali" nedavno kod debille.
Ja sa e60 535d on sa tim 530xd.

Sitar je u par tjedana skinuo valjda 6-7 sec 100-200

Svakih par dana novi stejđ:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Pitat cu te kad mu padne na pamet novi turbo i dizne smile.png

Nemre vise, druge dizne su drukcije, Bogu hvala ahahahahaha
Posted

Nemre vise, druge dizne su drukcije, Bogu hvala ahahahahaha

Pricali smo vec haha

Ide i rail od m550 navodno. Neki rusi nabili gore

Ali ovo je vec ogroman gain.. taj auto je uzas osnova, preko 2000kg i xdrive.. stock ide mislim 25-6 100-200.

Da je ovo uros na 330d slozio to bi bilo fora.. sigurno ispod 10

Posted

Ima 2100kg i ljen je ko krava....ima samo pumpu od 550d.

Fora je da su jedni injektori piezo a drugi magnet...

12.5 za taj auto je ok, pa nije to trkalica :)

Posted
6 hours ago, Hic said:

In the meantime

VW Jetta 2.0tdi 110hp->190hp DPF OFF EGR OFF smokeless

Btw, Revo je zakljucao ecu, pa su ga slali u UK da ga otkljucaju...strucnjaci u pm emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png i onda 169ks. Koma.

d9663f2643f3dbbab5ec60661a7c195a.jpg

Pozdrav G.Hic, vi se bavite tuningom ? , posjedujem Golf R sa TSI motorom, pa sam gledao staviti stage 1 revo mapu. Citajuci temu malo, vidim da ne preporucate njihove mape 

Posted
7 minutes ago, epicuser said:

Pozdrav G.Hic, vi se bavite tuningom ? , posjedujem Golf R sa TSI motorom, pa sam gledao staviti stage 1 revo mapu. Citajuci temu malo, vidim da ne preporucate njihove mape 

Meni je na 7R na st1 od thp mape turbo zavrsio u zadnjem loncu..sve uslo u motor tako da i novi motor se morao kupit..Znaci za preporuku.

Posted
21 minutes ago, Zoka RS said:

Meni je na 7R na st1 od thp mape turbo zavrsio u zadnjem loncu..sve uslo u motor tako da i novi motor se morao kupit..Znaci za preporuku.

Pozdrav G.Zoka, ah to nije dobro :( zao mi je zbog vaseg vozila. 

Posted

A znas da bi tebi i bratiji tunirao NIKAD
Posted

Samo stavite sto god zelite, svi trebaju raditi, insce bi na trzistu bila samo jedna firma.
Ljepota je u raznolikosti. G7R ima vec 6-7 verziju tvornickog turba, tako da....vrag ce ga znati :)
Posted
3 hours ago, Hic said:

Samo stavite sto god zelite, svi trebaju raditi, insce bi na trzistu bila samo jedna firma.
Ljepota je u raznolikosti. G7R ima vec 6-7 verziju tvornickog turba, tako da....vrag ce ga znati :)

Pozdrav, mozete li mi se javiti na mail sa ponudom ante.falic@gmail.com 

Hvala 

Posted
51 minutes ago, BaGy said:

A to je kako te posere. Može biti da drži, može biti da se sutra raspadne. Nema pravila

Pa da....zato kažem da tuner nema veze sa time baš puno ako će se raspasti onda će to biti na Revu, Hicu, RSR-u....da ne nabrajam sada....jer nije to tunera nego do lošeg turba..normalno ako se ne pretjera

• Like 1
Posted

Raspadaju se serijski, pa nije uzalud VW radio toliko revizija turbina. Da ne bi netko mislio da samo radi tuninga to rade :)

Pogledajte koliko se Revo autiju raspalo na forumu samo...da nejdemo u detalje ovdje. I? Nikom nista.

Posted
Znaci bolje da ništa ne diram?
Jednostavnije prodas taj problematicni is38 koji vrijedi nesto, i ides na jaci s kojim nemas straha.

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Posted
3 hours ago, marin2405 said:

Jednostavnije prodas taj problematicni is38 koji vrijedi nesto, i ides na jaci s kojim nemas straha.

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Pozdrav Marine, pa eto nisam znao da su turbo punjaci na ovom modelu sa problemom :( . pa auto sam nedavno kupio tek, slabo ga i vozim kako radim na brodu. Auto ima 54.000 km i koliko je provjereno bilo u servisu nije nista rađeno 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...