Jump to content

THP Solutions

Hic

Recommended Posts

On 08. 03. 2019. at 20:21, Hic said:

85f9860b9ef4ea48c98fde2b4d48a11f.jpg

Golf7 R

Original 293hp

Revo stg1 310hp

THP soft stg1 (90000km) 340hp

Jedan jedini crni 7R smo radili I nalazi se u ZG te Ima stg2  od Zoke te 380 ks  na stock usis i intercooler.

Druga stavka svaki stg1 7R  ide 10.5-10.8. 100-200 na stg1  a serisjki R je oko 13.5-14.0 sec Tako da se 4 sec na tom vremenu ne mogu dobiti sa 20ks.

Trece ako tvoj auto Ima 30hp vise od Revo onda Taj mora ici 9 sec 100-200 

Cetrvto I dokazano da je svaki THP auto Sporiji od Revo I da nakon Dyno štale konji ga napuste.

Peto ili lazes za taj auto ili je Revo rađen van HR ( sto opet se kosi S prije navedenim)

Kad god Oces dovezem koji god Revo auto i ide live mjerenje 

Recite sto zelite, ato je radio Elmin, i to bez cata, i sad je covjek poludio, vratio oem cat, sve owm i mapirao kod nas.

Dokazano je revo uvijek manje ks od thp, svi audiji RS kod nas radjeni zderu te stevo mevonrevo i unicorn rs malta mape

The end

8 minutes ago, Hic said:

Recite sto zelite, ato je radio Elmin, i to bez cata, i sad je covjek poludio, vratio oem cat, sve owm i mapirao kod nas.

Dokazano je revo uvijek manje ks od thp, svi audiji RS kod nas radjeni zderu te stevo mevonrevo i unicorn rs malta mapeemoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

The end

Da pogotovo plavi s3 Bez sjedala 400 hp pa ga je mazao s3Revo 1 ??? Oćes video? 

Ili kad je RS6 od zombija sa 750hp naprao  S3 revo 500hp i obišao 250kmh gdje bi ovaj trwbao zderat 2.0 motor S toliko kubika I duplo cilindara ????

Jel ti Treba I Taj video ??

Elmin nije radio ni jedan 7 R S Revo jer mu alat nije u funkciji vec pola godine, Vara ljude stavlja neke svoje mape je zato prošli tjedan i izgubio zastupstvo.

Daj sassiju od tog R pa da posaljem u Revo da vidimo da li je ikad Revo bio na autu. Napravim screen shoot od maila i stavim tu pa da ljudi vide 

Edited by Dizna

Samo se tjesi sa tim pricama, slobodno ih stavi u onaj famozni lazov supak tuner thread.

Sasija je: WVWZZZAUZFW098485

Bas me zanima, vi revo bezgresne postenjacine

BTW kolega Kreso odlicno radi, mogao si mu poslati koju stranku, ipak ste sada u istoj bransi, mada je covjek doktor za tebe, ti si ipak samo tehnicar

Nego poslat cu i ja u Revo odmah, da vidim taj odgovor i ja.

7 minutes ago, Hic said:

Samo se tjesi sa tim pricama, slobodno ih stavi u onaj famozni lazov supak tuner thread.

Sasija je: WVWZZZAUZFW098485

Bas me zanima, vi revo bezgresne postenjacineemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

BTW kolega Kreso odlicno radi, mogao si mu poslati koju stranku, ipak ste sada u istoj bransi, mada je covjek doktor za tebe, ti si ipak samo tehnicaremoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Nego poslat cu i ja u Revo odmah, da vidim taj odgovor i ja.

Neka neka doktora pa će ljudi znat cijenit tehnicare ajde šalji mail šaljem i ja ?

13 hours ago, Hic said:

emoji106.pngemoji106.pngemoji106.png poslan.

Navodno je na autu Revo stg2 ???? flashan 17/12 ako Elminjo nije nesto flashao u međuvremenu ????

Uglavnom stg2 310hp kažu da je vjerovatno auto u stoock postavkama  ili Elminjo custom tuning

Edited by Dizna

Komp je bio Revo zakljucan, ja samo pregazim sa recoveryem, jer jos nijedan auto ni priblizno nije imao snagu koju reklamiraju. Dapace, brojke su mi smijesne i nemoguce.

Evo malo od ovih dana smile.png

4b0607869f8132cd9f416aa50b58425c.jpg0489418e3ee5c9f7edfec3f9ecc8509b.jpgf3009db2d3265b2365421fe144dc9cf3.jpgccb5ae30658e852639722973f263b2e4.jpg

• Like 3

Ovim putem bi pohvalio Hica kaj mi je izašao u susret i pomogao dijagnosticirati kvar zakaj auto nije dobro radio.

Moram priznati da je taj after sales support jako bitan tj. IMO podjednako bitan kao i sama kvaliteta i isporuka usluge.

Još jednom hvala i čujemo se ? ?

• Like 5

Poz,

nije mi namjera i nebi tia ulazit u neke rasprave revo, thp i ostali samo me zanima par informacija i imam par pitanja. 

Imam Cupru 300 2018g. Po papiru bi to trebalo imati 300 ks cca. Gledao sam engleske forume  te vecina na valjcima pokazuje nekih 320-324ks. Na par mista vidia sam slicnu snagu kod S3 i 7R. 

Vidim sad ovaj gore 7R koji kod Vas ima 293ks. Jeli to i inace tako, koji je prosjek na tim autima koje ste mjerili? Vjerujem da nije bia samo jedan kod Vas. 

Drugi dio price, imam iskustva sa par auta koji su izasli od tu kod Vas sa deklariranom snagom puno vecom nego sto moja Cupra izbacuje sa jako cudnim ishodima. 

335i bijeli sa z perf felgama znate vjv na koji mislim. 390 ks ako se ne varam bjezim mu preko duzine i pol ako ne i vise iz rolla. 

A45 420 ks imao je covjeka vise u autu ali smo krenuli iz nule do 160cca te u niti jednom trenu moj prednji kraj nije bio iza polovice te a klase. Cupra je prednji pogon i 120 ks manje. 

Meni je to sve iskreno malo cudno jer od tih auta sam ocekiva da ce me naprat posteno na kraju je bilo obrnuto.  

7 hours ago, kormilo said:

Poz,

nije mi namjera i nebi tia ulazit u neke rasprave revo, thp i ostali samo me zanima par informacija i imam par pitanja. 

Imam Cupru 300 2018g. Po papiru bi to trebalo imati 300 ks cca. Gledao sam engleske forume  te vecina na valjcima pokazuje nekih 320-324ks. Na par mista vidia sam slicnu snagu kod S3 i 7R. 

Vidim sad ovaj gore 7R koji kod Vas ima 293ks. Jeli to i inace tako, koji je prosjek na tim autima koje ste mjerili? Vjerujem da nije bia samo jedan kod Vas. 

Drugi dio price, imam iskustva sa par auta koji su izasli od tu kod Vas sa deklariranom snagom puno vecom nego sto moja Cupra izbacuje sa jako cudnim ishodima. 

335i bijeli sa z perf felgama znate vjv na koji mislim. 390 ks ako se ne varam bjezim mu preko duzine i pol ako ne i vise iz rolla. 

A45 420 ks imao je covjeka vise u autu ali smo krenuli iz nule do 160cca te u niti jednom trenu moj prednji kraj nije bio iza polovice te a klase. Cupra je prednji pogon i 120 ks manje. 

Meni je to sve iskreno malo cudno jer od tih auta sam ocekiva da ce me naprat posteno na kraju je bilo obrnuto.  

Cupra je dosta lagana, dok mi se čini ovi auti koje si nabroajo znatno teži

• Like 1

8 hours ago, kormilo said:

Poz,

Ukratko.

Za usporedbe SNAGE mozes koristiti samo dyno, bilo kakav. To sa vasim ulicnim trkama ima veze kao krava s baletom. Niti ljudi znaju voziti, niti se utrkivati, niti voze ISTE aute.

Naime, kako je to u zivotu obicno, ljudi uvijek usporedjuju kruske ui jabuke. Ako zelis PRAVU usporedbu, uzmes DVA ISTA auta. Sve ostalo je kifla. Nadam se da ti je to jasno.

Najbolji primjer je Renault CLio turbo od Josipa koji sa MOZDA 300ks ide kao GTR sa 550+.   Sto mislis, jel to dovoljno dobar primjer?

Imam ih i od ovog vikenda, kad su jurili na M4 (tunirani, iako misle da je stock), Golf 6R, 5GTI i 435.....Treba li reci da je od 100-200  najbrzi "stock" M4 sa 450ks (mjeren 487ks), iza njega laksi 6R sa 450+, pa 5 gti pa 435?

5gti ide 9.2 od 100-200, pa ga "stovck" M4 ubije ko zeca. A od nule 6R ide ko da ima barem 200ks vise od konkurencije.

Kruske i jabuke, te vozaci koji ih voze. ZA komparaciju SNAGE tu je dyno.

Edited by Hic
tipfeleri
  • Like 1
  • Thanks 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...