KIMI_1.8T Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Jedini biser ovdje, ..... si ti. Edited October 23, 2018 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Sljedeci put dodji do nas, pa te upozam sa Karlom, a ti mu reci kako ja to saljem logove i pretacem, a ja cu snimati za forum. Ja cu te ovdje javno pozvati, pa da ne bi bilo izgovora.I pustiti filmic, naravno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 (edited) Ti mene s Karlom netrebas upoznavati jer sam s njim pricao dosta puta i kad me vidi sigurno ce se sjetiti. Zar ti stvarno mislis da je Karl na utrku dosao s nespremnim autom ? Stvarno mislis da mu mozes napraviti bolji SW od onog sto ima? Kako je onda sve ostale trke u Evropi vozio i to cijelu sezonu? Sto se problema tice, znam za neizolirane zice koje su stvarale problem, tako da software nema veze s tim- karč Edited October 23, 2018 by KIMI_1.8T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Naravno iza 7.11., jer od sutra pa do 7.11. JeeeeeeeeeeeeeeeeeeVIVAAA LAS VEGAS!!! Ti mene s Karlom netrebas upoznavati jer sam s njim pricao dosta puta i kad me vidi sigurno ce se sjetiti. Zar ti stvarno mislis da je Karl na utrku dosao s nespremnim autom ? Stvarno mislis da mu mozes napraviti bolji SW od onog sto ima? Kako je onda sve ostale trke u Evropi vozio i to cijelu sezonu? Sto se problema tice, znam za neizolirane zice koje su stvarale problem, tako da software nema veze s tim- karčNe neeeeSamo ti dodji, pa mu objasni kako ja to saljem logove, nije vazno kome, moze i na mars, a ja cu snimati vas oboje za forum, pa da se svi vise nasmiju javno, kad vec ne smiju na forumu, da ne bi ketili skuoa samnom. Nije te valjda strah?O zicama ja pojma nemam, ali razliku na dynu i corav vidi, a on nije bas ni glup ni corav. Ocigledno jedino ti i bratija zivite u svojim zajedljivim komentarima, dok ljudi sa znanjem, kao sto vidis tu, znanje postuju i PLACAJU.Zato KS dovodi jos 2 auta na emtron....kad smo TOLIKO LOSI.*letili skupa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Jadna im majka . TH aka .......HVALITE ME USTA MOJA ..............one man show. Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes. Golfa slovima jedan se ..........................bojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Kako covjek nije osao kod Muhe kad je najbolji i samo on zna napravit? Toliko prevarenih, a svaki dan sve vise posla i sve bolji auti dolaze. Cudno Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Moj posao ima cijenu. Za custom tune, 1000€. Plus pdv, naravno. Cist racun, duga ljubav, nije narod glup. Evo ti mali isjeckic...da se ne osjecate zakinutim, nije beg cicija. Onak...da imate kaj za gledat. Da imate materijala za bajke Cek, jebe upload. Bemti ajfonKako covjek nije osao kod Muhe kad je najbolji i samo on zna napravit? Toliko prevarenih, a svaki dan sve vise posla i sve bolji auti dolaze. Cudno Poslano sa mog MI 8 SE koristeći TapatalkWhaaaaat?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Narod je glup...........točka. Jel ima koja kraca snimka, ova mi potrosila sve resurse . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Dugacka je koliko ja zelim da je dugacka. Sasvim dovoljno da se vidi tko radi i gdje....i obrnuto.A sada, jedan gin tonic sa limetom, i na avion, Vegas ceka, rulet se vrti, a kockice lete! Cijela firma ide naravno, decki su dobro radili i zasluzili su team building na najboljem mogucem mjestu na svijetu za zabavu i opustanje. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 23, 2018 Share Posted October 23, 2018 Ako netko nije skuzio, ........Hic opet ide u Vegas ,..........to vam je u USA (za one koji ne znaju) USA=Amerika, Trump, .......i sl. Sretan put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 23, 2018 Author Share Posted October 23, 2018 Muchos gracias. Vivaaaaaaaaaaa Laaas Vegaaaaas!!! Al da ne ostane sve na Vegasu, moze jedan A7 3.0tdi sa 332hp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 25, 2018 Author Share Posted October 25, 2018 Business class rules, a sad im popijem i pojedem sve do Vegasa! Ovaj nos je moj i bez komentara!Disclaimer: okreni sliku za 180deg Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Bas imas baburu Poslano sa mog MI 8 SE koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 25, 2018 Share Posted October 25, 2018 Sve custom, Hic ga posložio iz nule Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 26, 2018 Author Share Posted October 26, 2018 I morat ce dovrsiti cim sleti! Bas imas baburu Poslano sa mog MI 8 SE koristeći TapatalkBarem nekaj da je veliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Da si pusac cigara bi ti po kisi bila suha? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Trpaj slike hostesa....auti nula bodova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Diesel Brotherse poslikaj kaj su napravili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 26, 2018 Author Share Posted October 26, 2018 Strpam u poseban thread, ovaj je ipak moj (i za moje obozavatelje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 On 10/25/2018 at 9:07 PM, Damba said: Sve custom, Hic ga posložio iz nule Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk A sta znaci to "sve custom"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 To znači da je sve doslovno drugo stavljeno, a za detalje pitaj HicaPoslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 4 minutes ago, Damba said: To znači da je sve doslovno drugo stavljeno, a za detalje pitaj Hica Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk Ne kuzim. jesi ti vlasnik ili Hic? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 26, 2018 Share Posted October 26, 2018 Ja sam tu da platim a šta je gore zaboli me Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 26, 2018 Author Share Posted October 26, 2018 Sto te zanima oko Subarua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 27, 2018 Author Share Posted October 27, 2018 Ok, kako od 100 glasa glasa cuti nije, evo par detalja, netko tko se razumije u mehaniku, cjenit ce, a za neke je naravno, po narodnoj, biserje pred svinje (da li tako ide narodna poslovica?) 1. Black nitrided 79mm STi radilica, cross drilled straight shot oilinig (nema ju svaka impreza, radila se samo par godina), WPC tretirana 2. 12mm ported i WPC tretirana pumpa ulja (10mm std) 3. THP Long rods by ZRP 134mm sa L19 srafima, WPC 4. THP CP custom klipovi, slipper dizajn, 9:1 comp, WPC, 9310 tool steel pin DLC I WPC coated/ treated 5. Mitsubishi stock location turbo: MHI TF06-18K https://www.full-race.com/store/mhi-stock-location-turbos/subaru-stock-location-tf06-07-mhi-performance-upgrade-turbo-1/ 6. ARP 2000 headstuds 7. King Racing xpc lezajevi all around, WPC 8. Front mount IC 9. Mishimoto X-Rad kiler 10. I jos puno malih detalja, od uppipea nadalje,cijeli fuel sistem, kupung bla bla bla bla WPC tretman radi sljedece, premotati na 0:45: Radi se na 3 mjesta u svijetu: 1. Fuji heavy industries, Japan2. WPC treatmentC California, US3. THP Zagreb, Croatia Feel free to ask aaaaanything, da se malo pohvalimo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now