Jump to content

Recommended Posts

Posted

Postoje kakve najave kad bi staza trebala bit u pogonu? Osim asfalta jel se radi jos kakva infrastruktura?

Super za cut/vidjet makar nedavno sam nesto nacuo bas vezano za aerodrom da postoji interes nato-a za tim aerodromom.

Posted

Ajd super :cheer:, ali koliko se sjećam, to je relativno kratka/mala staza bila.

Ja sam svega jednom ili dvaput vozio gore. Sjećam se da su jedinica i sedmica bili interesantni zavoji.

Lijepo je vidjeti da se konačno i u dirkalnu infrastrukturu ulaže. :thumbsup:

BTW: malo OT-a, kaj je sa Bistricom i Grobnikom kod nas?

Posted

Ovo je fenomenalna vijest za sve nas sa normlnim autima. Cijena vjerojatno nece bit kao nekad al nece bit ni kao Grobnik, nadam se. Do yaya!

Posted

Jao pa svi su išli gore osim mene. Kad sam napokon kupio nešto za otić bila je neka zabrana za aute. Kao samo motori i karting koliko se sjećam. I sad opet nemam s čim otić. :doh:

Ali kaj nije ime MobiKrog? :huh:

Posted

Hijaoooooo koja dobra vijest!!!! E Mitja jesi me razveselio!!!

Bio i ja na mobikrogu negdje 2002-2003 i 2004 gosine. To mi je najjebenija staza, relativno mala/kratka al gust samo takav!!1

Posted

Danas malo obisao stazu, odlicno izgleda. Asfalt nije tako grub kao na grobniku, na 4-ci je srusena ona nadstresnica i malo prosirena staza na mjestima.

Sudeci po vodi ima nekih rupa od prije, al sve u svemu jedva cekam voziti.

Evo slike:

IMAG3470.jpg

IMAG3472.jpg

IMAG3477.jpg

IMAG3504.jpg

IMAG3506.jpg

IMAG3511.jpg

Posted

Prva liga, vec vidim prvenstvo Myhraweba, ko je fukao ups. fulao koju brzinu, ko je ranije krenuo, cija prabaka se kurvala sa partizanima a cija sa ustasama itd itd :)

A sve sumaheri :)

Posted

U prvom planu je asfaltiranje starog Mobikroga, nekih 2km u duzinu. Faza 2 je produzenje do 3,5 km. Staza je odvojena od vojnog aerodroma nekoliko kilometri in nima veze s njim. Tu su bili nekad davno hangari za vojne avione.

Original betonska staza je bila put da se ti avioni doguraju u hangare.

Kad ce bit otovoreno, nisu jos javili.

Sve je u rukama nacinalnog saveza za autosport koji planira ulozit 25 milijuna eura u projekt izrade modernog auto moto centra.

Naravno, pitanje je kad ce biti to sve realizirano. Ali pocetak je dobar :-)

337b751236cda97a0c9d.jpeg

Da i ja sam se vozio tamo oko 2004,2005. Trebam potrazit snimke :-)

Posted

ma dobra je staza bila, bolje išta nego sad ništa, i išlo se svaki vikend valjda, tamo sam porazbijo i auta i skurio guma, + zabava s prolaskom carine na sliku, bez sjedala itd..

Posted
ma dobra je staza bila, bolje išta nego sad ništa, i išlo se svaki vikend valjda, tamo sam porazbijo i auta i skurio guma, + zabava s prolaskom carine na sliku, bez sjedala itd..

mene su svaki puta ispitivali oko auta, pa mi slovenac kaze da ga stisnem da vidi kako ide auto :D

I onda se vracam s mobikroga, oso kuplung u kurac i guram auto preko granice, a slovenac s pocetka price umire od smijeha :D

Posted
Prica se da i na grobniku ide novi asfalt sredinom iduce godine.

Daj boze... Taj novi asfalt najavljuju vec preko nekoliko godina...

Posted

Pa sigurno nece biti kao Grobnik. Plus sto je nama iz ZG full blizu i to sto i sa autom od 150ks se mozes sasvim fino zabavljati dok se na Grobniku osjecas neugodno ak se pojavis sa bilo cim ispod 300 :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...