Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Recommended Posts

Posted

Pretpostavljam da i xman kao i svi drugi gleda odnos uloženo/dobiveno. Krky lakira i uređuje dobro, više je nego povoljan i ja sam s njim imao dobru komunikaciju. 

Posted
Za ono koliko košta je odličan, tako tražiti više od toga jbg...  Kruno Bestovje platiš x2 i tražiš što hoćeš.
I u mom slucaju, na zalost, dobis kujac od posla. Tak da mene Kruno vise vidio nebude.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted
Koliko kosta kod Javor i sin uredjivanje rubova i farbanje felgi, jel znas mozda?

Nemam ti pojma. Rubove mislim da ti ece radit. On ih moze samo polakirat. Ja sam radio u zivotu jedne felge i to kod krune i nije napravio kak treba. Jedne sam radio sam samcat doma i te su izgledale 3 puta bolje od krunekovog lakiranja. A i ove sto mi je on radio sam popravljao sam. Znam da majk lakira felge. Vidio sam ih par i to je nesto sto mogu nazvat felgom. Meni osobno nije radio felge ali sve kaj sam ikada na autima trebao lakirat mi je on radio. I uvijek sam bio i vise nego zadovoljan.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Posted

Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom.

Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo.

Posted

Kupis replike, prvi put kad jednu pogrebes prodas i kupis nove

Jednom sam popravljao i lakirao felge i nikad vise. Ispalo je vrhunski al je kostalo da sam mogao druge kupiti, tam na uglu selske i zg avenije neki vulkanizer mi radio.

• Like 1
Posted
26 minutes ago, Xman said:

Dao bi ja tom Krkyu bez problema da mi ih napravi, hrpu slika ima i to izgleda super al ja hocu mat a on sve siba sa sjajnim lakom.

Ja sam rubove na rotoricama radio kod Krune, preko Sitara i ispali su me samo rubovi skuplje nego kaj bi mi Krky sve napravio, popravak, lakiranje komplet na novo.

popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ :D ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene :)

Posted

Ovi su mi dali da gledam proceduru, prvo popravili rubove pa lakirali bazni sloj pa zapekli pa lakirali u boju pa lak... Ispalo novo novo, ali i kostalo tako haha

Posted
30 minutes ago, Dario said:

popravak jedno rotorice u oem stanje je 180€ :D ali ne slicno ko orginal nego ko da su iz kutije izvadene :)

nice :) Mislim da taj Krky sasvim dobro radi jedino me jebe kaj ih farba u jako sjajnu a onda ce bit ko replike a ja hocu mat.

Posted
On 10/1/2017 at 7:08 PM, Tomica93 said:

Profi-gum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imas kakve radove i sl?

mene interesira

i okvirna cijena rada za npr 17”

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Kokega kupip novi auto. Ispod cekica. Dodje s njim u firmu i odmah se sjetim ovog threada. Ja prvi sam vrlo kritican sto se tice lakiranja mojih auti i poludim kad to nije kak treba. A gle ovo... iz tvornice... ja im ga nebi preuzeo, mene bi ovo nerviralo, nema sanse da bi u to mogao gledat
d56098882e1f25d88064f15ac708c9d1.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Posted

Imao sam jos jednu situaciju. E63 amg. Novi u salonu. Taj auto je izgledao kao da je bio totaliran i slozen kod stefa u garazi. Zazori, majke mi ja bi ga bolje slozio koji nemam pojma o limariji. Branik isto hororno druge boje i to sve za sitnih 185k€ 1df19320b307e9e9353d2ea4a1b83f98.jpg6dc7eca09035a381f6098c10c6fa7e2c.jpgdee986b8b9efe56c2ac48302e21b01b4.jpg

Posted
Ja sam vam govorila da smo mi B trziste...

E kalsa je slikana u mercedesovom auto salonu u Kolnu izgleda da su i oni B trziste

• Haha 2
Posted
Branici su na svim novim razliciti jer se ne farbaju skupa sa autom nego posebno
Mislim da u mjestu imam 5-6 ovih novih vitara, par čak ovako tirkiznih i nijedna nije ovako kriminalno određena. Da nije riječ o kakvom unfalu kod zastupnika koji je na svoju ruku pituravao branik

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...