Sasaa Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 5 hours ago, gandi said: Ima li tko iskustva sa Porsche Rijeka i njihovom lakirnicom? Zadnji put kad sam njima vozio auto trebalo je popraviti krov unutar jamstva, a nakon toga je trebalo popraviti i taj popravak. Doduše, to je bilo 2009-2010 pa bi volio znati dali se situacija štogod popravila jer bi sada trebao polakirati branik preko kaska, a osiguranje mi nudi njih ili Adria renfault. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk ti mozes gdje hoces popravljat svoj auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) Kvalitetan auto limar u hr??..ne.radi se o karambolu.. Ukoliko je i odlican lakirer..tim bolje Edited April 6, 2023 by pacey Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Iskreno, ne znam što bih ti napisao... Upravo je i problem što nije karambol, barem lakši i po mogućnosti preko osiguranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 34 minutes ago, dejanR said: Iskreno, ne znam što bih ti napisao... Upravo je i problem što nije karambol, barem lakši i po mogućnosti preko osiguranja. Plaćanje nije problema ukoliko je posao po p.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 Autoreparatura Pomper, Sračinec. Moj pajdo, ali nisam ziher da prije lipnja možeš doći na red... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 On 25. 10. 2021. at 10:55, gandi said: Ima li tko iskustva sa Porsche Rijeka i njihovom lakirnicom? Zadnji put kad sam njima vozio auto trebalo je popraviti krov unutar jamstva, a nakon toga je trebalo popraviti i taj popravak. Doduše, to je bilo 2009-2010 pa bi volio znati dali se situacija štogod popravila jer bi sada trebao polakirati branik preko kaska, a osiguranje mi nudi njih ili Adria renfault. Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Ja sam prije jedno 5 godina tamo nešto farbao i nitko mi nikada nije tako dobro napravio posao, baš sam bio zadovoljan.Ali po pričama mnogo ih je otišlo od tamo i kako je sada tamo pojma nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 On 06. 04. 2023. at 20:43, dejanR said: Autoreparatura Pomper, Sračinec. Moj pajdo, ali nisam ziher da prije lipnja možeš doći na red... Hvala, Moze broj. Lipanj odgovara, auto nedam u jesen i da ga rade zimi :) Za sad mi se požgaj javio pozitivno da mi moze odradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 20, 2023 Share Posted April 20, 2023 0915827415 Rajko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted March 28 Share Posted March 28 Područje Zagreba i dalje okolice. Lakiranje kompletno Honde Civic 2010 svemirca u bijelu boju. Ima aktualnih preporuka ? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 3 Share Posted April 3 ko u hr radi powder coating? da radi dobro, treba mi felge ofarbat, materijal imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 3 Share Posted April 3 24 minutes ago, Drag_steer said: ko u hr radi powder coating? da radi dobro, treba mi felge ofarbat, materijal imam Kruno/Roman Bestovje, nedavno nabavili aparaturu Ne znam kak to ide s tvojim materijalom, najbolje da ga nazoves Roman - +385 91 7925 386 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted April 3 Share Posted April 3 ko u hr radi powder coating? da radi dobro, treba mi felge ofarbat, materijal imamJel si vidio u KVcoating na Kastvu (Belići)Prije 2-3god. kad sam bio kod njih imali su neke felge izložene. Poslano s mobitela koristeci Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted April 3 Share Posted April 3 6 hours ago, Pavo said: Jel si vidio u KVcoating na Kastvu (Belići) Prije 2-3god. kad sam bio kod njih imali su neke felge izložene. Poslano s mobitela koristeci Tapatalk naletio na njih poslje na googlu, cuo se s njima, mislim da ce moc rjesit ✔️✔️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted April 4 Share Posted April 4 23 hours ago, Koren said: Kruno/Roman Bestovje, nedavno nabavili aparaturu Ne znam kak to ide s tvojim materijalom, najbolje da ga nazoves Roman - +385 91 7925 386 Iskreno, radio mi OZ Superturismo i nisu baš nešto ispale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted April 5 Share Posted April 5 21 hours ago, Dacho said: Iskreno, radio mi OZ Superturismo i nisu baš nešto ispale Unazad mjesec dana? Jer su sad uzeli kemiju za skidanje svega do fole felge + opremu za plastificiranje bas za felge, i sve kaj sam vidio je fakat izgledalo tvornicki… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacho Posted April 8 Share Posted April 8 On 05. 04. 2024. at 8:05, Koren said: Unazad mjesec dana? Jer su sad uzeli kemiju za skidanje svega do fole felge + opremu za plastificiranje bas za felge, i sve kaj sam vidio je fakat izgledalo tvornicki… Prije cca godinu dana, mozda malo više, sad mi je radio onaj u dvorištu Katrana i taj je još gori ispao, ali za Grobnik budu dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted April 8 Share Posted April 8 On 03. 04. 2024. at 10:28, Drag_steer said: u hr radi powder coating? da radi dobro, treba mi felge ofarbat, materijal imam On 03. 04. 2024. at 14:55, Pavo said: Jel si vidio u KVcoating na Kastvu (Belići) Prije 2-3god. kad sam bio kod njih imali su neke felge izložene. Poslano s mobitela koristeci Tapatalk Meni je ultre radio isto na kastvu davno bilo to plastifikacija metala rijeka mislim ispalo uredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted April 8 Share Posted April 8 Mene zanima dali netko radi hidrografiku u Rijeci ili okolici?Poslano s mobitela koristeci Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now