Gabre Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 9 minutes ago, Jasa said: Nama su branici na Jetti, ispod ove obične bijele, metalik srebrni. Nikom nije jasno šta i kako, gledali u servisu i nema podataka da je nešto na njoj rađeno kod transporta. tu sam pricao sa jednim detailerom oko toga, kaze da je nevjerojatan broj auta koji mu dolaze farbani prije ispostave kupcu, i to lose... a lik radi bas ono zvijeri od auta, onako kao sto gledas po americi detailing... jer je meni audiju zadnji desni panel farban, a bivsi vlasnik se kune ali kune da on nista nije dirao a kupio ga novoga... i onda mi ovaj detailer mjerio farbu ovo ono, kaze, to je lako moguce da covjek ni ne zna da je bilo farbano jer po boji vidi da je stari lak kao originalni... kaze da je jedan lik tuzio BMW jer su mu isporucili X6 napucan kompletan prednji kraj lakiran naknadno... uspio je iskopati da je jos u njemackoj farban, ne cak u kanadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Mislim da u mjestu imam 5-6 ovih novih vitara, par čak ovako tirkiznih i nijedna nije ovako kriminalno određena. Da nije riječ o kakvom unfalu kod zastupnika koji je na svoju ruku pituravao branikNije mu prijavljeno da je nesto naknadno lakirano. Kolega je inace vanjski suradnik pa nije cesto u firmi. Ali iduci put kad dodje bas cu se malo bolje zagledat. Znam da se auti naknadno lakiraju radi razno raznih ostecenja. Ali ovo je horor. I zato sto ljudr za to nije briga zato lakirerima/uvoznicima/prodavacima to prolazi. Ja im ga nebi sigurno preuzeo. Ali da im 100 ljudi ne preuzme aute onda bi malo mislili sta i kako rade. Jos jedna stvar mi se ne svidja kod doticne vitare. Auto ima "tvornicki" plin. Ugradjivan kod nas. Morali su mjenjat ventile zbog plina. Dakle 0km. Glava dole, drugi ventili unutra, novi dihtung, serafi glave... na autu sa 0 km. Hvala, ali ne hvala.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Ovo mi je full čudno za plin jer ima hrpa Suzukija u HR koji drljaju na plin i navodno ga jako dobro podnose, pogotovo 1.6n/a koji je tehnološki dosta "stari" motor...prvi glas da se tak nekaj radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Na novom autu nije problem lakiranje ako se napravi kak treba. Meni su branici farbani u zajebanu srebrno zlatnu presijavajucu pa je ispalo apsolutno identicno. U mediki sam dobio golfa sa 13km a bok desni je bio farban 100% jer je na gumi oko cepa goriva bilo srebrne maglice Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Meni do sada nitko nije pofarbao auto kako treba uvjek neka sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 @Gabre jel ti rekao koliko mikrona je izmjerio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 42 minutes ago, robert said: Meni do sada nitko nije pofarbao auto kako treba uvjek neka sranja Također Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 13 hours ago, Gabre said: kaze da je jedan lik tuzio BMW jer su mu isporucili X6 napucan kompletan prednji kraj lakiran naknadno... uspio je iskopati da je jos u njemackoj farban, ne cak u kanadi... Koja je tu osnova za tužbu? Ako je dobio auto u boji u kojoj je naručio, uopće nije bitno je li prednji kraj lakiran prije ili naknadno (osim ako je loše lakirano)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 26 minutes ago, Goertosing said: Također a ako sam na šta alergičan je fulana boja, crte od šlajfanja i kad mi pofarba kvaku, felgu staklo i sve šta netreba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Ovo mi je full čudno za plin jer ima hrpa Suzukija u HR koji drljaju na plin i navodno ga jako dobro podnose, pogotovo 1.6n/a koji je tehnološki dosta "stari" motor...prvi glas da se tak nekaj radiTako je receno vlasniku. Da se to radi kada narucis auto s plinom. Lazu oni, lazem ja. Sto se opcenito lakiranja tice. Ja nisam ima problema sa mikeom (javor i sin). Uvijek sve kak treba i meni i frendovima. Samo me za cijelu kocku trazi 12kkn. Sto nije malo ali nemam muda odfurat je negdje drugdje. U zadnje vrijeme dosta frendkva slaze aute i to je lakiranje najzajebaniji komad posla. Nitko nije htio ic kod mikea zbog cijene. Auti au polakirani od loseg do horora. 10kkn placeno lakiranje a ono show Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Koja je tu osnova za tužbu? Ako je dobio auto u boji u kojoj je naručio, uopće nije bitno je li prednji kraj lakiran prije ili naknadno (osim ako je loše lakirano)?Dobio popravljan i loše lakiran NOVI auto. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 @m3 power kakvi mrtvi ventili za plin na vitari? O čemu ti baljezgaš? Drugo, zbog razlike u materijalu (plastika-metal) je razlika u nijansi a ne zbog olfo lošeg lakiranja. U principu da se polakirat da prvih par mjeseci boja bude ista al kasnije opet dođe do razlike u nijansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 po tome svi auti na cesti bi imali branike razlicite nijanse od ostatka auta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Kroky mi bas dovršava felge, u subotu su gotove. Za sad po slikama sto mi šalje mi izgleda jebacki, felge su dosta mekane i bile su poprilično poguljene.Ovo je bez mat laka koji isto ide gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zime Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zimeIma drugi zimski setup Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 Vidjeti ces kako je napravljeno nakon jedne zimeOve konkretne felge ne bi dobro prosle po zimi jer su bas jebacki osjetljive. Rotorice su mi super za to, puno su cvrsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted February 1, 2018 Share Posted February 1, 2018 On 26/01/2018 at 10:34 AM, m3 power said: Imao sam jos jednu situaciju. E63 amg. Novi u salonu. Taj auto je izgledao kao da je bio totaliran i slozen kod stefa u garazi. Prije nego što sam otišao po c klasu bacio sam pogled na razne forume što kažu o njemu i našao na desetke pritužbi zbog dosjeda. Najviše u US, ali i po Njemačkoj itd.. ne znam kako su to uspjeli zajebat. Isto je s nijansom odbojnika, ima novih S klasa u salonima gdje se vidi razlika u nijansi, ali to ovisi i o svjetlu, npr. meni je prije prvog bojanja izgledao odbojnik isti u svim uvjetima, nakon bojanja izgleda 100% isti ako je dan oblačan, na žarkom suncu izgleda lagano svjetliji, a noću (ne mrkli mrak već lagani odsjaj) mi se čini pinkicu tamniji, ali možda i preuveličavam. Npr. susjed, bmw 5 na dan preuzimanja tj. preuzet je navečer i tad je sve izgledalo 100% isto, sutra ujutro oko 9.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Tako je receno vlasniku. Da se to radi kada narucis auto s plinom. Lazu oni, lazem ja.Sent from my SM-N950F using Tapatalk [mention=342]m3 power[/mention] kakvi mrtvi ventili za plin na vitari? O čemu ti baljezgaš? Drugo, zbog razlike u materijalu (plastika-metal) je razlika u nijansi a ne zbog olfo lošeg lakiranja. U principu da se polakirat da prvih par mjeseci boja bude ista al kasnije opet dođe do razlike u nijansi. Citanje s razumjevanjem 0 bodova?? Ponavljam. Tako je naruciocu auta receno gdje je auto kupio i dao ugradit plin. Tako sam i napisao. Ove fore sa razlikom u materijalu prolaze na manjim odstupanjima. Ovo je horor od 3 nijanse razlike. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 12 hours ago, Xman said: Kroky mi bas dovršava felge, u subotu su gotove. Za sad po slikama sto mi šalje mi izgleda jebacki, felge su dosta mekane i bile su poprilično poguljene. Ovo je bez mat laka koji isto ide gore. Ti u originalu nisi imao ovak različite boje krakova jelda? Tak su moje replike bile, tvoje su više istobojno izgledale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Ne, boje su bile različite kao i ovdje, tvoje su bile sjajne a moje mat. I sad ide mat lak na njih. Ovo kak je sad je maltene OEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Šta kroky popravlja felge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Ako pod popravlja mislis na "uređuje", da. Ne znam dal' radi i ravnanje, varenje i ostalo.Meni je trebalo brušenje rubova i komplet pjeskarenje i farbanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevo69 Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Pozdrav dal" je tko lakirao auto u susjednoj nam BiH , po prici su dosta jeftiniji... tj za 1000 e cca se da tamo lijepo polakirati ga lp Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 pa 1000e je i u hr bez računa...u bosni je 1000KM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now