Jump to content

Lakiranje i lakireri u HR - zajednička tema, iskustva, savjeti, radovi

Recommended Posts

Posted

Ja sam svog polakiro, imate slike u mom threadu pa ocjenite sami, decko se nalazi na bijenickoj, broj: 0955210950 slobodno preko mene, zna me po nissanu

moja neka ocjena: 8,5/10 :thumbsup:

Posted

Moja superbica bila kod dečki iz D&M sad nedavno. Usporedio sam s Hrustićevim radom i tu su negdje. Za kompletno lakiranje auta mislim da su napravili super, neki novi auti koje sam vidio izgledaju lošije polakirani od toga

• 2 weeks later...
Posted

U ponedjeljak vozim Ibizu kod Hrustića pa javim rezultate za koji tjedan... :)

Luky - si dao svog tamo? Vidio sam nekog raskupusanog crnog Leona u dvorištu... :D

Posted (edited)

Znam sa početka priče, ali nakon skupljanja informacija, čini mi se kao najbolji izbor. I po svemu izgleda da je ono tvoje bila rijetka iznimka, a sad dalje ćemo vidjeti. :)

Radi se pola auta - hauba, lijevi blatobran, vrata, zadnji blatobran, gepek, zadnji branik, sve šta je pogrebano ključem...

Uz razgovor je zaključeno da netreba lakirat ostatak auta (di ima par udubljenje od naslanjanja vrata - to ću riješiti izvlačenjem), tako da nebi smjelo bit razlike u boji.

Edit: ja sam bio sam tam na početku s vama, di su ti valjda montirali to sve, gore kod Hrustića nisam nikad bio. Vi ste dvaput išli, a ja sam bio samo jednom... :)

Edited by Renda
Posted
Renda to je moj leon.. Mislim da je danas slozen, u sub idem po njega..

Javim dojmove..

Koliko je lakiranje cijelog auta kod njega?

Jeli velika razlika u cijeni kod lakiranja u razlicitu boju?

Posted
Radi se pola auta - hauba, lijevi blatobran, vrata, zadnji blatobran, gepek, zadnji branik, sve šta je pogrebano ključem...

Uz razgovor je zaključeno da netreba lakirat ostatak auta (di ima par udubljenje od naslanjanja vrata - to ću riješiti izvlačenjem), tako da nebi smjelo bit razlike u boji.

Koliko novaca ste se dogovorili ako se smije znat?

Taman trebam i ja tako nešto, prednju haubu, zadnju desnu polustranicu, gepek itd.

Posted

Preko kaska sam prijavio štetu, a oni su na izvidu priznali oko 2.500kn potrošnog materijala i 16,2h rada. Kad ću nosit fakturu na potvrdu u osiguranje mogu vidit kolki je ceh... :)

Posted

Mene su izdrkali, dali su mi malo sati skroz.. Za 10 elemenata dali su oko 3000 kn pot materijala i ukupno 25 sati mislim.. u subotu ću vidit račun..

Posted

Mene su izdrkali, dali su mi malo sati skroz.. Za 10 elemenata dali su oko 3000 kn pot materijala i ukupno 25 sati mislim.. u subotu ću vidit račun..

Ja moram nadoplatit još Hrustiću :D

Posted
Odvezli kod Meglaja Porsche 993 T i Corrado na kompletno lakiranje.

Oba auta ispala odlično. Čovjek je stvarno picajzla.

Grozdan je cudo od covjeka, definitvno jedan od najboljih i najstrucnijih komplet servisa u HR

Posted

Ja moram nadoplatit još Hrustiću :D

i kako je proslo na kraju, jesi zadovoljan, koliko je ispao racun na kraju, ili si reklamirao pa je auto ponovno na lakiranju :P

Posted

Ako se auto farba na kasko, i ako se lakira kod lakilera koji ima ugovor s osiguravajucim drustvom moze zvati ponovnu procjenu i ukazati na dodatne troskove. Tako je meni receno u ovlastenom i u jednoj firmi koja lakira aute...

Posted
Ako se auto farba na kasko, i ako se lakira kod lakilera koji ima ugovor s osiguravajucim drustvom moze zvati ponovnu procjenu i ukazati na dodatne troskove. Tako je meni receno u ovlastenom i u jednoj firmi koja lakira aute...

I to je 100% točno.

Posted

Da, i hrustic je zvao naknadnu procjenu zbog male satnice i pazi sad, dali su mu cijelih 20 minuta vise..:lol:

Od pocetka su me drkali s tom satnicom..

Posted

Pa jesam.. Lep je ko slika.. :) Al nikako vremena uhvatit da poslikam posteno..

Za vikend moram namontirat jos prednje gewinde, treba opruge skratit da moze u pod jos..

Drzim vas u neizvjesnosti..:D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...