MeaCulpa Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ja sam svog polakiro, imate slike u mom threadu pa ocjenite sami, decko se nalazi na bijenickoj, broj: 0955210950 slobodno preko mene, zna me po nissanu moja neka ocjena: 8,5/10 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Moja superbica bila kod dečki iz D&M sad nedavno. Usporedio sam s Hrustićevim radom i tu su negdje. Za kompletno lakiranje auta mislim da su napravili super, neki novi auti koje sam vidio izgledaju lošije polakirani od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Odvezli kod Meglaja Porsche 993 T i Corrado na kompletno lakiranje. Oba auta ispala odlično. Čovjek je stvarno picajzla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Slike slike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 U ponedjeljak vozim Ibizu kod Hrustića pa javim rezultate za koji tjedan... Luky - si dao svog tamo? Vidio sam nekog raskupusanog crnog Leona u dvorištu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Radis komplet Renda ili ? Hrustic je onaj gdje sam ja dao branike za astru i kad si bio sa nama po nju .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) Znam sa početka priče, ali nakon skupljanja informacija, čini mi se kao najbolji izbor. I po svemu izgleda da je ono tvoje bila rijetka iznimka, a sad dalje ćemo vidjeti. Radi se pola auta - hauba, lijevi blatobran, vrata, zadnji blatobran, gepek, zadnji branik, sve šta je pogrebano ključem... Uz razgovor je zaključeno da netreba lakirat ostatak auta (di ima par udubljenje od naslanjanja vrata - to ću riješiti izvlačenjem), tako da nebi smjelo bit razlike u boji. Edit: ja sam bio sam tam na početku s vama, di su ti valjda montirali to sve, gore kod Hrustića nisam nikad bio. Vi ste dvaput išli, a ja sam bio samo jednom... Edited March 19, 2014 by Renda Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Drzim fige da je bila samo iznimka. Tko zna,ljudi se mjenjaju. Javi obavezno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 Renda to je moj leon.. Mislim da je danas slozen, u sub idem po njega.. Javim dojmove.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 S obzirom da imas zajebanu boju i da farbas pol auta, bas me zanima kako ce ispasti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Renda to je moj leon.. Mislim da je danas slozen, u sub idem po njega..Javim dojmove.. Koliko je lakiranje cijelog auta kod njega? Jeli velika razlika u cijeni kod lakiranja u razlicitu boju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Radi se pola auta - hauba, lijevi blatobran, vrata, zadnji blatobran, gepek, zadnji branik, sve šta je pogrebano ključem... Uz razgovor je zaključeno da netreba lakirat ostatak auta (di ima par udubljenje od naslanjanja vrata - to ću riješiti izvlačenjem), tako da nebi smjelo bit razlike u boji. Koliko novaca ste se dogovorili ako se smije znat? Taman trebam i ja tako nešto, prednju haubu, zadnju desnu polustranicu, gepek itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Preko kaska sam prijavio štetu, a oni su na izvidu priznali oko 2.500kn potrošnog materijala i 16,2h rada. Kad ću nosit fakturu na potvrdu u osiguranje mogu vidit kolki je ceh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Mene su izdrkali, dali su mi malo sati skroz.. Za 10 elemenata dali su oko 3000 kn pot materijala i ukupno 25 sati mislim.. u subotu ću vidit račun.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Mene su izdrkali, dali su mi malo sati skroz.. Za 10 elemenata dali su oko 3000 kn pot materijala i ukupno 25 sati mislim.. u subotu ću vidit račun.. Ja moram nadoplatit još Hrustiću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Odvezli kod Meglaja Porsche 993 T i Corrado na kompletno lakiranje. Oba auta ispala odlično. Čovjek je stvarno picajzla. Grozdan je cudo od covjeka, definitvno jedan od najboljih i najstrucnijih komplet servisa u HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Mene su izdrkali, dali su mi malo sati skroz.. Za 10 elemenata dali su oko 3000 kn pot materijala i ukupno 25 sati mislim.. u subotu ću vidit račun.. Ja moram nadoplatit još Hrustiću i kako je proslo na kraju, jesi zadovoljan, koliko je ispao racun na kraju, ili si reklamirao pa je auto ponovno na lakiranju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ako se auto farba na kasko, i ako se lakira kod lakilera koji ima ugovor s osiguravajucim drustvom moze zvati ponovnu procjenu i ukazati na dodatne troskove. Tako je meni receno u ovlastenom i u jednoj firmi koja lakira aute... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 Nadoplatio sam 1500 kn.. Kad uhvatim vise vremena napisem dojmove i nabacim koju sliku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 nemoj sad 3 dana polirat i sakrivat, nego pukni slike kako jest nadam se da si zadovoljan :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ako se auto farba na kasko, i ako se lakira kod lakilera koji ima ugovor s osiguravajucim drustvom moze zvati ponovnu procjenu i ukazati na dodatne troskove. Tako je meni receno u ovlastenom i u jednoj firmi koja lakira aute... I to je 100% točno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Da, i hrustic je zvao naknadnu procjenu zbog male satnice i pazi sad, dali su mu cijelih 20 minuta vise..:lol: Od pocetka su me drkali s tom satnicom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 31, 2014 Share Posted March 31, 2014 I? Jesi ti preuzeo taj auto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 31, 2014 Author Share Posted March 31, 2014 Pa jesam.. Lep je ko slika.. Al nikako vremena uhvatit da poslikam posteno.. Za vikend moram namontirat jos prednje gewinde, treba opruge skratit da moze u pod jos.. Drzim vas u neizvjesnosti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now