Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kome bi mogao dati dizne na reparaciju i po kojoj cijeni?

megane 1.5 dci 2007.god 78kw

koje su točno ću saznati večeras, 3 bacaju 0.93-0.95, a jedna 1.05-1.07 - u leru

Posted

evo ih, siemens H8200294788

siemens_dizna.jpg

s time da ću sutra još provjeriti na koliko pumpa regulator pritiska goriva, jer smo zaboravili pogledati :doh:

Posted

pa dobro, svi vozite prečipane dizele, a nikome nije rikla dizna pa ne znate tko ih radi? 2 opcije:

- svi voze vag, pa se ne smije znati

- samo ja imam renfault, pa sam jedini s tim problemom :lol:

btw, regulator je ok

Posted

Meni je nedavno rečeno za Renault dci da su nove dizne neznatno skuplje od reparacije...nisam provjeravao...nova je (isto navodno) cca 500kn

Posted
  maredo said:
Meni je nedavno rečeno za Renault dci da su nove dizne neznatno skuplje od reparacije...nisam provjeravao...nova je (isto navodno) cca 500kn

Moze biti jer na e-bayu ih ima po 170 dolara. Znaci da bi mogle biti povoljne sa dobrim popustom.

Znam jedino da je meni za 1,9 PD motor jedna sa popustom bila 4888 kn :D

- - - Updated - - -

Bubi said:
nije problem poslati poštom, ako je veća razlika u cijeni

drahic, imas link, mail, tel? :)

Pitaj par kolega na forumu koji rade sa auto dijelovima da ti prvo pogledaju cijenu novih.

Posted
  _DEX_ said:
Onda vozis krivi auto ako nemas za popravke :D

hahaha, imam jedan tekući samo za njega :D kod kupnje je bilo očekivano dizne, pumpa i dvomaseni, tako da je sve ok i nikakav šok/iznenađenje, bitno da ne rikne sve odjednom :lol:

btw, čuo sam se s bosch servisom u cerovlju, izgleda da su cijene svugdje iste, 1000-1100 kn/kom, s time da ću ih ujutro prvo odnijeti na isptivanje 100 kn/kom, da se ne zajebem

srbija mi je malo predaleko za se zajebavati s poštarima, pa su ti blagdani itd...nisam provjerio cijene, ali ću ih nazvati ujutro, ako je drastična razlika, onda idem kod njih

hvala svima :)

Posted (edited)

Zasto ne pitas prvo posto su nove? Vidim da su na e-bay Delphi nove cca 150-170 dolara, pa mozda su ove tvoje nove fakat unutar cijene repariranja?

Edited by _DEX_
Posted

i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one

Posted
  Bubi said:
i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one

Pitaj Renea ili Peru464 za kolko ti mogu nabaviti. Meni Pero uvijek uspio sloziti mrak cijenu. Onaj Pero cijem ste se Meganu smijali :D

Posted (edited)
  Rockatansky said:
Nitko se nije smijao meganeu nego cijeni

I na kraju je ionako otisao za dobru cijenu... I to u salon za novo.

Edited by _DEX_

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...