Bubi Posted December 19, 2016 Share Posted December 19, 2016 Kome bi mogao dati dizne na reparaciju i po kojoj cijeni? megane 1.5 dci 2007.god 78kw koje su točno ću saznati večeras, 3 bacaju 0.93-0.95, a jedna 1.05-1.07 - u leru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 19, 2016 Author Share Posted December 19, 2016 evo ih, siemens H8200294788 s time da ću sutra još provjeriti na koliko pumpa regulator pritiska goriva, jer smo zaboravili pogledati :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 pa dobro, svi vozite prečipane dizele, a nikome nije rikla dizna pa ne znate tko ih radi? 2 opcije: - svi voze vag, pa se ne smije znati - samo ja imam renfault, pa sam jedini s tim problemom :lol: btw, regulator je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Imaš kod nas u Višnjanu, LUK auto. Može ti dati atest. Mene je to koštalo cca 250kn, neznam kako je za dizlo dizne... http://www.istrabiz.hr/detalji.php?KB=132812852 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Meni je nedavno rečeno za Renault dci da su nove dizne neznatno skuplje od reparacije...nisam provjeravao...nova je (isto navodno) cca 500kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 to su cijene za benzince :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 U Zagrebu (Zapresic) - Ivanuš, ali to ti ocito ne igra kad si daleko. Meni za A6 1,9 TDI 1000 kn po dizni bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Kod Purica,tj covjek koji radi tamo mi je radio,da svoje i dobio druge reparirane-1100kn komad je bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 nije problem poslati poštom, ako je veća razlika u cijeni drahic, imas link, mail, tel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Meni je nedavno rečeno za Renault dci da su nove dizne neznatno skuplje od reparacije...nisam provjeravao...nova je (isto navodno) cca 500kn Moze biti jer na e-bayu ih ima po 170 dolara. Znaci da bi mogle biti povoljne sa dobrim popustom. Znam jedino da je meni za 1,9 PD motor jedna sa popustom bila 4888 kn - - - Updated - - - nije problem poslati poštom, ako je veća razlika u cijenidrahic, imas link, mail, tel? Pitaj par kolega na forumu koji rade sa auto dijelovima da ti prvo pogledaju cijenu novih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 namam za ssd, a kamo li za nove dizne :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Onda vozis krivi auto ako nemas za popravke Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 http://www.puric.hr/ Sto se ovoga covjeka tice sta je meni radio,ne znam dali Marek moze dat kontakt broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Znam jedino da je meni za 1,9 PD motor jedna sa popustom bila 4888 kn Prčin ti nedilju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Prčin ti nedilju! Da, da. I ja sam imao istu reakciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Da, da. I ja sam imao istu reakciju Ma kaj qratz...to se tada veli: "Daj sve 4, zaokruži na 20k i daj dečkima kaj piju!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Onda ide reparacija za 1000 kn po dizni. Meni su dvije otisle, ali sam za 200 eura dobio 2 druge ispravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MatijaSB Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 kod nas svi šalju Bosch ovima u Srbiju, navodno nema bolje i jeftinije http://www.boschservisaleksic.co.rs/bosch-dizne.php provjeri rade li siemens i ako imaš kakav transport, moja preporuka, šalji njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Onda vozis krivi auto ako nemas za popravke hahaha, imam jedan tekući samo za njega kod kupnje je bilo očekivano dizne, pumpa i dvomaseni, tako da je sve ok i nikakav šok/iznenađenje, bitno da ne rikne sve odjednom :lol: btw, čuo sam se s bosch servisom u cerovlju, izgleda da su cijene svugdje iste, 1000-1100 kn/kom, s time da ću ih ujutro prvo odnijeti na isptivanje 100 kn/kom, da se ne zajebem srbija mi je malo predaleko za se zajebavati s poštarima, pa su ti blagdani itd...nisam provjerio cijene, ali ću ih nazvati ujutro, ako je drastična razlika, onda idem kod njih hvala svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Zasto ne pitas prvo posto su nove? Vidim da su na e-bay Delphi nove cca 150-170 dolara, pa mozda su ove tvoje nove fakat unutar cijene repariranja? Edited December 20, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 i to ću, imam renfault servis/salon 2 minute od kuće, ali sad je zatvoren. rekao mi je jedan mehaničar da je 2000 kn/kom, ali to je sve rekla/kazala, tako da idem direktno tamo nakon ispitivanja kad budem 100% siguran da su one Pitaj Renea ili Peru464 za kolko ti mogu nabaviti. Meni Pero uvijek uspio sloziti mrak cijenu. Onaj Pero cijem ste se Meganu smijali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Nitko se nije smijao meganeu nego cijeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Nitko se nije smijao meganeu nego cijeni I na kraju je ionako otisao za dobru cijenu... I to u salon za novo. Edited December 20, 2016 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 baš sam ga gledao sinoć, dok sam razmišljao o pumpama, diznama, molotovljevim koktelima... http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-grandtour-2.0-dci-gt-renault-sport-oglas-20374578 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now