rimA Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ne kužim točno problem Ako pereš šajbu znači da se auto isprljao, ne vjerujem da je baš samo šajba zasrana pa nju pereš, a sve ostalo čisto. Dakle tak je sve jedno dal pere farove ili ne. Dapače, ja sam za pranje farova, pogotovo u zimskim uvjetima. A ovo za kukanje da se troši telućina ne želim ni komentirati :lol: Sve auti od 20-30-40-50 k € a za tekućinu se nema :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ja se ne sjećam kad sam zadnji put prao šajbu na volvu, a na bmw-u nisam ni probao još Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ja se ne sjećam kad sam zadnji put prao šajbu na volvu, a na bmw-u nisam ni probao još S obzirom da se vozis po gradu kako ti auti ispred ne zaseru sajbu? :huh: Ja tjedno trosim skoro 5 litara tekucine. Volim da mi je sajba konstantno cista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Pa nemam pojma, nisam baš debil da se vozim sa prljavom šajbom ali nekako nemam potrebe za tim. Kad se malo i zaprlja isperem cijeli auto za 5 kn i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Pa nemam pojma, nisam baš debil da se vozim sa prljavom šajbom ali nekako nemam potrebe za tim. Kad se malo i zaprlja isperem cijeli auto za 5 kn i to je to. fakat ne kuzim gdje se vozis, pa meni je sajba 3x zmazana do doma, pogotovo sad neki dan kad je padao snijeg pa stao za sat dva, cesta je bila katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ja se vozim ili u najvećoj gužvi kad se kreće 10-20 na sat ili kad ima malo auti na cesti. Ne putujem s autom na posao pa zato nemam tih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Bar je ta tekucina danas povoljna i ima je za kupit na svakom cosku.. Mene od svega toga najvise zivcira kad me auto ispred otusira kad pere sajbu -.- mutavi sistemi sa spricanjem i polovicno ekipa kaj ne kuzi da se to moze i podesiti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 pa uvijek šprica iza, što brže voziš, više te tušira. nije stvar u podešavanju, nego u odbijanju od šajbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ima u VCDS Headlight washing delay pod 09-Cent.Elect. --> Coding pa u Long Coding Helper. Ili pod Adaptation pa iz padajućeg izbornika izabrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Znači najveći problem je što pranje farova usere haubu... po zimi... aupičkumaterinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ima u VCDS Headlight washing delay pod 09-Cent.Elect. --> Coding pa u Long Coding Helper. Ili pod Adaptation pa iz padajućeg izbornika izabrat. grga kada budeš na kajzerici sa kompom bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Nemam pojma... Možda slijedeći tjedan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 pa uvijek šprica iza, što brže voziš, više te tušira. nije stvar u podešavanju, nego u odbijanju od šajbe. Na autoputu ok, al u gradu pri 40km/h me ne treba tusirati iza kompletnog.. to je nista drugo nego vecinom nepostelane brizgaljke.. A u mom slucaju recimo ne sprica nego razlijeva po staklu jer su na brisacima "spricaljke" i nemam niti po krovu niti po autima iza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Meni su na Zafiri bile dobro narihtane jer sam ih ja bas rihtao, ali mlaz bas jako sprica i ako se vozim bilo kojom brzinom spricao je sve okolo kad se odbije od sajbe. Zato su super one spricaljke koje rasprsuju, a ne ove kaj izbacuju mlaz. Rene je radio upgrade tih strcaljki kolko se sjecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ma te kaj rasprsuju ljepse peru ali zaseru cijeli auto duplo vise. Kad smo s tiguanom isli na ski frend me zajebavao da sam oprao sajbu a pri tome usrao sve i jedno drugo staklo na autu ukljucujuci zadnje staklo i stakleni krov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 E super Sad cu ja da si podesim na iducem servisu Jebo pranje farova svakih 200m To mozes svako 4 pranje sajbe dasi peres i farove Treba stedjeti ljudi moji, sonax je 3l cca 55-80kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 fora je u tome da je to tako i radilo, na mom cak i radi svako 3-e, 4-to pranje, (morao bih isprobati) i to iskljucivo kako sam i naveo prije ako drzis rucicu bas stisnutu 2-3 sekunde, i nakon sto spricne nece spricati iducih par puta. Zaista mi ne sprica po farovima ako iskljucivo to sam ne napravim. zasto su to mijenjali... zbog prodaje vise tekucine? cesceg pranja auta? bilo bi im pametnije da ugradjuju kvalitetniju plastiku farova koje nece pozutjeti nakon par godina koja ona sjebe snop zauvijek i ne pomaze nikakvo pranje necistoce s farova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ma debili Farovi su im zakujac Bmw ima farove za spanjolsko trziste za hrvatsko trziste za njemacko trziste Jens sa foruma to zna najbolje o kvaliteti pa ti sad kupi auto za HR trziste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ma isti K, meni su ovdje na Jetti i na Audiju farovi pozutili. Jettu sam prodao, a Audiju sam sam uredio, sad koliko ce trajat cemo vidit. Dok recimo eno jeep cherokee od tasta, star ko moj audi,isto plasticni prozirni far, stoji na suncu i snijegi cijeli zivot, i ko nov. A Audi bio garaziran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 (edited) E superSad cu ja da si podesim na iducem servisu Jebo pranje farova svakih 200m To mozes svako 4 pranje sajbe dasi peres i farove Treba stedjeti ljudi moji, sonax je 3l cca 55-80kn Kupio Nigrin profesional 3l vrecica za -20c s mirisom limuna u Sparu za 19.99kn. Bolji mi je od Sonaxa.... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Edited January 10, 2017 by Lovrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Dario javi se!! Reneu ide na ruku to jer ce vise tekucine za stakla prodati. :lol: Taman imam Motul tekućinu za stakla 5L - 30kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Taman imam Motul tekućinu za stakla 5L - 30kn. Stavi u auto dam ti lovu. Ili daj supku drahy-u Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Stavi u auto dam ti lovu. Ili daj supku drahy-u Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Joj...sad se moram opet s njim nalazit...:lol: Njemu sutra grijače rješavam pa mu dam. Podsjeti ga/nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Ok. Nije hica Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 fora je u tome da je to tako i radilo, na mom cak i radi svako 3-e, 4-to pranje, (morao bih isprobati) i to iskljucivo kako sam i naveo prije ako drzis rucicu bas stisnutu 2-3 sekunde, i nakon sto spricne nece spricati iducih par puta. Zaista mi ne sprica po farovima ako iskljucivo to sam ne napravim. zasto su to mijenjali... zbog prodaje vise tekucine? cesceg pranja auta? bilo bi im pametnije da ugradjuju kvalitetniju plastiku farova koje nece pozutjeti nakon par godina koja ona sjebe snop zauvijek i ne pomaze nikakvo pranje necistoce s farova. Na starijima radi tako da držiš 2 sekunde i tek onda počne špricati po farovima. Tako je i kod mene. Ali svaki put šprica. E sad, eventualno ako Audi ima neki drugi relej, jer je njima sve u releju. Kako je složen krug, tako radi, nema nikakvog kodiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now