Kevin Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 moj 4G63 radi. I te kako tu nema brige @fire se isplati malo podesit mog Colta 1.3 (95ks), motor 4A90? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 1 hour ago, Kevin said: moj 4G63 radi. I te kako tu nema brige @fire se isplati malo podesit mog Colta 1.3 (95ks), motor 4A90? e sad ovo je upitno jer te ne vidim po cesti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 vozimo se mi, bud'i bez brige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 3 minutes ago, Kevin said: vozimo se mi, bud'i bez brige kak se vozis. ako je fredaljka reko da je motor kaput ?. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 ma pusti ga, gnoji i trola bezveze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 Posto je sezona utrka vise manje gotova, da napisem nesto od rezultata posto na ovom forumu toga nema. Ali vrijedanja i lazi ima puno. Prvo sreet race koji se vodi pod a10 dispciplina. Npr top auti bosna, prva tri mapirao i jos njih dosta. Znaci 4 auta u 9s ove godine, fali od domagoja auto koji to vozio u madarskoj Znaci generalni poredak za regiju, opet prva tri, i oko 15 ostalih zadnji pogon regija, opet prva cetri i jos dosta awd regjia, u prvih 5 nije samo 3. mjesto kod mene mapirano Super finale za hr, tu samo 2 od 14 prvih nisam mapirao rwd hr, prva 4 awd hr, prva 5 Ima jos puno tih tablica, ali tko ce sve to staviti. Ono sto je dobro sto je scena se jako unapredila. Puno novih autiju, jako puno brzih cestovnih autiju. Npr u disciplini 100-200km/h vec da auta koja su regana imaju 4.7s(bmw od saleta, i tcode nissan). Iako se na ovom forumu od nekih clanova tvrdilo da ti auti nemaju ni priblizno 1000hp. I cestovni auti poceli voziti 10s. npr tcode vodio 10.8s mislim 228km/h izlazna brzina. Buza vozio s 1.8t 20v 10.4s. Hrga s a3 1.8t 20v vozio 10.3s . I tako dalje. Uglavnom niikad jaca sezona, nikad bolja sto se tice broja utrka i ekipe. Nazalost na ovom forumu ignorirana i vrijedana od dosta clanova. Ali to je valjda politika foruma. Za druge sportove poslije napisem, ali slicni uspjesi u ostalim disciplinama. 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Cestitam Damire, svaka castSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Zar nije Konopek vozio 8.7? Ili ti pišeš TT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 14 minutes ago, Ammut said: Zar nije Konopek vozio 8.7? Ili ti pišeš TT? Ne piše on, nego se za rekorde (nacionalni i sezonski) bilježe ukupna vremena sa reakcijom, dakle TT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 15 minutes ago, Ammut said: Zar nije Konopek vozio 8.7? Ili ti pišeš TT? To je samo ova sezona. Konopekov audi ove godine vozio 8.4s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 4 hours ago, tcode said: Ne piše on, nego se za rekorde (nacionalni i sezonski) bilježe ukupna vremena sa reakcijom, dakle TT. Hvala ? 4 hours ago, fire said: To je samo ova sezona. Konopekov audi ove godine vozio 8.4s To znam,Leci se konačno sastavio sa autom. Nije mi samo bilo jasno na što si se referirao ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 (edited) 15 minutes ago, Ammut said: Hvala ? To znam,Leci se konačno sastavio sa autom. Nije mi samo bilo jasno na što si se referirao ?. Na drugi auto, 5 cilindra, liberty i ostalo sto vole trkaci. Dva su dosta slicna, oba brza Edited October 9, 2019 by fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Vidio sam i to "čudo", ide fino ali mi se čini kao da se vozač još uvježbava. Da ima potencijala i rezerve za još bolji rezultat. BTW u Kiskun-u se fino zagužvalo u klasi 7 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 9, 2019 Author Share Posted October 9, 2019 4 minutes ago, Ammut said: Vidio sam i to "čudo", ide fino ali mi se čini kao da se vozač još uvježbava. Da ima potencijala i rezerve za još bolji rezultat. BTW u Kiskun-u se fino zagužvalo u klasi 7 ? Audi je tek na low boost(ovo u madi je 1.8bara, znaci nista). Dok vozac ulovi auto, lako se digne na neki posten tlak. da u madi vozio audi tt, 7.5s i 301km/h s 3.0 motorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 I brdo proslo dobro. Prvi generalno je Dejan Dimitrijevic. Ove godine se puno radilo na autu(ovjes, kocnice, aerodinamika...) i digli snagu. Npr banirani kimi slozio turbo. Ovako to izgleda na mapiranju. Iako sam u tim trenucima citoa na forumu da mi je banka sve uzela i to. Nije mi bas jasno jel to netko laze(sto se protivi pravilima) ili nesto trece. Nakon buzeta morao denisu popraviti mapu jer je bila katastrofa. Auto radio samo iznad 5500rpm donekle. Uglavnom na 4000rpm je razlika oko 160Nm nakon popravka mape i pravog remapa. U prva 10, mapirao 3 komada. Dosta po klasam prvih. Nekih 20 brdasa sveukupno. Sljedeca godina ce biti jos zanimljivija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Ako sam dobro pohvatao, Nišević je od tebe otišao Hicu, pa se vratio natrag kod tebe? Ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 1 hour ago, tigar_87 said: Ako sam dobro pohvatao, Nišević je od tebe otišao Hicu, pa se vratio natrag kod tebe? Ili? Da, vidio je kako mu auto poslije radi. Katastrofa. Ako das vise od 7% gasa do 5500rpm se ugasi. Trokira u 80% podrucja. Na izlazima iz sikane morao stiskati kuplung da ubrza(jer mu trokirao). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Svaka cast ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerowaf Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Tiha voda brege dere. Kapa dolje, Damire! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Muha, gdje je stao RS6? To je projekat koji mene zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 34 minutes ago, _DEX_ said: Muha, gdje je stao RS6? To je projekat koji mene zanima. Vozi, ali za sada ne dovoljno brzo. Uskoro ce biti brzi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Muha, gdje je stao RS6? To je projekat koji mene zanima.Stoji kod mene u garazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 (edited) Znači pun k posla.... Edited October 10, 2019 by Ammut Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 29 minutes ago, zivac said: Stoji kod mene u garazi Zavrsena konverzija na manualca? Taj auto je steta imati na onoj automatici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Zavrsena konverzija na manualca? Taj auto je steta imati na onoj automatici. U 8 mjesecu sve poslozeno (motor, salt getriba, pogon, ovjes) auto vozi, sada je na redu turbo konverzija 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now