Jump to content

Fire Tuning

Recommended Posts

Opće je poznato da je sve bolje u Sloveniji, Austriji i td... u HR nista ne valja .. pa ni valjci ...

Ne, nego ja imam za jedan pogon. A kada treba za 4pogona treba se snaci. Inace to je ista firma koa od Francetica valjci(koji su smjesteni kod habulina), samo noviji model.

Na srecu ljubljana nije daleko.

Ne, nego ja imam za jedan pogon. A kada treba za 4pogona treba se snaci. Inace to je ista firma koa od Francetica valjci(koji su smjesteni kod habulina), samo noviji model.

Na srecu ljubljana nije daleko.

Koji su to valjci? Mislim na marku/firmu...

Opće je poznato da je sve bolje u Sloveniji, Austriji i td... u HR nista ne valja .. pa ni valjci ...

Tolt, nemoj generalizirat!

Neke stvari je bolje je vani napravit nego tu. A za neke je pak bolje se tu kod nas okrenut. Ovisi sto hoces i kod koga hoces. Nije crno/bjelo.

Valjci su najmanji problem, da se nježno izrazim. :rolleyes:

To bi bila dobra ideja. Plombu ili neku jednokratnu nalju stavit nakon mapiranja i bok.

Al onda obd nemres koristit...

ma kakvu plombu, te samo preko kompa nekak dat zaključat kak su neki kompovi tvornički zaključani

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ajde da napravim update, nadam se da necu dobiti ban kao nakon zadnjeg.

Uglavnom 400HP je postalo min danas za vozit se.
Bilo jako puno autiju.
Npr 5 komada nissan 350z, 860, 660, 550, 400, 330, svi DD
Puno bmw-a,
e30 s s50b30 motor s svacim(klipovi, klipnjace, bregaste, ventili, federi ....) 360 hp na 8800rpm i vozi niskih 12s regan
e46 s s54b32 turbo(klip, klipovi, stock glava) s 69mm sxe turbom. 1030hp i momentna karakteristika. Nadam se da je za forumske standarde ok.
https://ibb.co/d5mdVv

e30 s m20b28 motor(bregasta i tako), 215hp, auto za svaki dan
razni bmw v8 turbaci(4.0 i 4.4), svi oko 500-600hp za drift
bmw e34 s b50m25 motor s radilicom od 2.8 i klipnjace od tds-a, stock klipovi i catcams bregasta i 66mm turbo. 700HP i 720Nm, za svaki dan ok.
bmw e30 s s54b32+nitro

i razno razni dizeli(316,318,320,330,535 ....). Tko bi sve to brojao

golf 1 s 1.8t s 450hp(stock klipovi, klipnjace i na bregaste), fwd
golf 4 s r32 turbo, 620HP, DD auto

audi s4 2.7 + hx40= 505HP

evo 7+svasta=500HP
evo 8 s evo 9 turbo=400hp
evo 9=400hp

honda cbr 1000+turbo(gt35)

Popravljao razne lose mape, npr nakon hic-a golf V gti s hibrindim turbom.
Onda par komada PD motora nakon hic-a.
Leon cupra 2.0 tfsi s hibridom 400hp.
I nakon nekoga(vlasnici kazu citius, na fb se prica drugacije) 170 PD motore s siemens strujom. 177HP bile remapirane, nakon popravka mape 205hp.

Kuco s fiat 2.0 16v i projektirna usisna grana, 500rpm raniji spool i vise konja.

Zili vr6 24v turbo 1bar boosta, 500hp

maji vr6 24v turbo 1bar boost, 510hp

Jako puno autiju za brdo(oko 20komada bili na remapu).
I rezultati se vide, na skradinu od prvih 10 4 ja mapirao i prvoga.
U prvih 15 je jos veci broj.

U drift u top 16 vecinom koje ja mapirao.
U cacku driftu isto tako.

Zaboravio jos dosta dizela i slabijih, ali da ne ispada da se ne radi i da je scena mrtva. Samo ne udata na forumima. Ovo je vise manje sve u zadnjih 3mjeseca.

Edited by fire

Npr za pd motor, komentari od drugih

" Durations unchanged, so it will only inject at max 60mg. That's why it only produces 160hp like the PD160. I think target boost is high, but not by much. On my FR BLT I use 2550 max boost. N75 unchanged but as it will only inject 60mg its ok. In my opinion the file is ok for 160hp, for 175hp as they claim it needs alot more work. But in my opinion its way too expensive for a very mild stage 1 tune. Any one can do a file like this. "

I jos jedan komentar

" i agree this isn't the way to tune a file, i have seen loads of files like this where the car is basically running on duration's for fueling. boost is to high for only 60 mg. "

za golfa, bi mogao pisati par stranca, ali ugasene skoro sve zastitite, trazi 1.5bar boost na 1000rpm, auto s hibridom ima manje konja i momenta nego s stock k04 ....

Poslije to ispravio(oko 100Nm razlike, spool cca 400rpm raniji i 45hp vise), jos nije gotovo 100% jer se cekaju neki sitnice, ali vozi i ide dobro.

Tesko, jer poslali mi modovi poruku da bolje da ne pisem.

Meni 2dana bana jer kaze na kolko ide 3.0 tdi, a hic tu sere i nikome nista. Samo se izbrise poruka nakon par h.

Dok se ne promjeni taj stav, necu stavljati nove stvari.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...