Rybak Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Lepi, ajde ti napravi onda svoj forum, di ces stavljati samo svoje projekte, i di ces brisati postove clanova koji kazu nesto protiv tebe i tvojih projekata, pa makar bili u pravu......Sent from my Samsung Galaxy A8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 37 minutes ago, _DEX_ said: Pa cemu onda ovaj tvoj danasnji post gdje si napisao sto sve radis ako si u strahu da ce ti netko nesto prigovoriti? Pises, predstavljas i boli te limpi sta netko drugi misli. Misljenje je poput šupka.....svi ga imaju. Imas veci dio ekipe koja te podrzava i rokas svoje. Htio malo napisati da u hrvatskoj ipak postoje utrke i da su sve jace. Da je scena sve jaca. Uglavnom pozitivan smjer. Jedino na ovom forumu koji ima tuned u nazivu do mog posta nije bila niti jedan rijec o dva velika SR koja se odrzala, nista o driftu koji se odrzao u zg-u, o rally jedva da ima ista. A i druge discipline su zanemarene. Cestovni auti vec imau 230+km/h izlazne brzine na 402m. Na te clanove bi trebalo biti ponosni :). I sada nesto napisem da se to odrzavalo da sve to napreduje u dobrom smjeru, odma me tri clana napadnu. Zapravo jedina reakcija foruma je napad na mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Ako ti mislis da je ovo sto sam ti napisao napad onda ti imas velikih problema.Sent from my m2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Od foruma vise niti ne ocekujem da vidim takve projekte niti mi trebaju. Na drugim socijalnim platformama mogu puno bolje pratiti ono sto me zanima. Tamo se ekipa potrudi oko predstavljanja, jer na kraju ubiru i neke pare od toga Ovaj forum gledam vise kao staru ekipu iz kvarta, kojima su se zivotni putevi razisli. Malo se poprica o automobilima, tko sta vozi, gdje je, tko sta fuka i tak. Za sve ostalo, nije to to 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 krenimo od vrha, neki predstavnici foruma odnosno moderatori, prvi oni se ne bave automobilizmom, tu i tamo se @ND4SPD potrudi, ali ne samo to, niti oni ne predstavljaju svoja vozila, mislim razumijem @Rybak niti ja nebi predstavio clia 1.2, ne zato što imam nešto protiv tog auta, nego taj auto nije za predstavljat, pa kako očekivat da će netko predstavljat svoja vozila, ja sam prvi izgubio volju, Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 (edited) 10 minutes ago, MeaCulpa said: krenimo od vrha, neki predstavnici foruma odnosno moderatori, prvi oni se ne bave automobilizmom, tu i tamo se @ND4SPD potrudi, ali ne samo to, niti oni ne predstavljaju svoja vozila, mislim razumijem @Rybak niti ja nebi predstavio clia 1.2, ne zato što imam nešto protiv tog auta, nego taj auto nije za predstavljat, pa kako očekivat da će netko predstavljat svoja vozila, ja sam prvi izgubio volju, Pa ne mogu moderatori predstavljati tuđe projekte. Kako je Pekx davno napisao, mi smo dio foruma i trebali bi clanovi predstavljati svoje aute i stvarati sadrzaj foruma. Druga je stvar sto su ljudi preosjetljivi, pa im smeta koji negativni komentar jer realno ne moze se svakome isto sviđati. 35 minutes ago, fire said: Htio malo napisati da u hrvatskoj ipak postoje utrke i da su sve jace. Da je scena sve jaca. Uglavnom pozitivan smjer. Jedino na ovom forumu koji ima tuned u nazivu do mog posta nije bila niti jedan rijec o dva velika SR koja se odrzala, nista o driftu koji se odrzao u zg-u, o rally jedva da ima ista. A i druge discipline su zanemarene. Cestovni auti vec imau 230+km/h izlazne brzine na 402m. Na te clanove bi trebalo biti ponosni :). I sada nesto napisem da se to odrzavalo da sve to napreduje u dobrom smjeru, odma me tri clana napadnu. Zapravo jedina reakcija foruma je napad na mene. I ponosni smo na te clanove. Recimo ja pogotovo jer su neki cak i moji prijatelji. Uglavnom, zasto bi te uopce jebalo sto kazu 3 clana, a forum ima koliko aktivnih clanova? Pa naravno da ce biti i negativnih komentara, toga ima svugdje, ali tebe i ekipu to uopce nebi trebalo to tangirati. Imas/imate ekipu koja vas podrzava i prati i to vam treba biti vise nego dovoljno. Evo, cak se i ja u nekim stvarima ne slazem s tobom, ali vrlo rado bi pratio tvoje radove i aute koje mapiras. Recimo Bullyeva kamatarka mi je jedan od favorita. Jedva cekam da im izmapiras E28 dizela da vidimo jel ce probiti u 12 klasu sa nitrom. Edited June 12, 2018 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Nije 1.2 nego 1.5 molim lijepo :D, ali mislim da nije problem u tome dali netko zeli ili ne zeli predatavit svoje vozilo, nego ekipa vise ne moze cut los komentar oko svojeg vozila, i ako se netko ne slaze sa vlasnikom i to napise, tu nastaju drame jer je ekipa osjetljiva ili koji k? Sent from my Samsung Galaxy A8 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Svatko ima pravo na izbor i sam ce odlucit hoce predstavit auto ili nece. Nije mi jasno kako mu se da vise kukat i plakat, lijepo ode s foruma ako mu ne svida i miran je. Sent from my m2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 2 minutes ago, Rybak said: ali mislim da nije problem u tome dali netko zeli ili ne zeli predatavit svoje vozilo, nego ekipa vise ne moze cut los komentar oko svojeg vozila, i ako se netko ne slaze sa vlasnikom i to napise, tu nastaju drame jer je ekipa osjetljiva ili koji k? Sent from my Samsung Galaxy A8 To je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 35 minutes ago, Rybak said: Nije 1.2 nego 1.5 molim lijepo :D, ali mislim da nije problem u tome dali netko zeli ili ne zeli predatavit svoje vozilo, nego ekipa vise ne moze cut los komentar oko svojeg vozila, i ako se netko ne slaze sa vlasnikom i to napise, tu nastaju drame jer je ekipa osjetljiva ili koji k? Sent from my Samsung Galaxy A8 Uredu je konstruktivan kometar, ali ovakvog tipa bas i nisu nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 (edited) Pa onda se postavis na ovaj nacin: Biti ponosniji sto iz iznajmljene supe izađu auti koji uzimaju klase. Vrlo jednostavno. Mislim da ste samo malo preosjetljivi. I prije se sralo po tuđim autima, pa je svejedno bilo predstavljanja. A Miataoldschool je mlad i kratak na okidacu. To si vec i sam trebao shvatiti kao i drugi. Edited June 12, 2018 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Uredu je konstruktivan kometar, ali ovakvog tipa bas i nisu nesto. Mogao bih i ja vadit tvoje postove dan i noc di namjerno provociras, pa ispadas kakti zrtva, i jos hrpu postova di izbjegavas dati odgovor na postavljeno pitanje, i di prozivas moderatore da ne radimo svoj posao itd itd itd.... Jedino di si najjaci je u reportanju postova za sve sto se protivi tvojem razmisljanju, to definitivno..... Sent from my Samsung Galaxy A8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvlahov Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 U mom slučaju je drugi nazovi "problem". Radim hrpu stvarno zanimljivih projekata, ali jednostavno nemam vremena sve to predstavljati, a jos manje ulaziti u rasprave o tome. A onda jos kada i vidiš da članovi ni ne očekuju pročitati, ili vidjeti nešto konkretno, čemu se uopće truditi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 U mom slučaju je drugi nazovi "problem". Radim hrpu stvarno zanimljivih projekata, ali jednostavno nemam vremena sve to predstavljati, a jos manje ulaziti u rasprave o tome. A onda jos kada i vidiš da članovi ni ne očekuju pročitati, ili vidjeti nešto konkretno, čemu se uopće truditi?Nemoj uzimati mišljenje pojedinaca kao kolektivno.Već je odavno tematika objašnjavana, nismo vise isti ‘klinci’ pa se tako i ovo pretvorio u lifestyle forum - ali to ne znaci da mnogi od nas ne upijaju sve sto se radi i zanimljivo je...Nažalost većina se ne bavi stvarima vezano za aute kao sto radite ti, hic, fire, Drndak, Robi, Mille i ekipa, pa samim time je teško očekivati od ‘nas’ ostalih da na taj način pridonosimo forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 6 hours ago, fire said: Htio malo napisati da u hrvatskoj ipak postoje utrke i da su sve jace. Da je scena sve jaca. Uglavnom pozitivan smjer. Jedino na ovom forumu koji ima tuned u nazivu do mog posta nije bila niti jedan rijec o dva velika SR koja se odrzala, nista o driftu koji se odrzao u zg-u, o rally jedva da ima ista. A i druge discipline su zanemarene. To je zalosno da se nista o tome na TUNING FORUMU nepise... To ti je ujedno i odgovor kakav je forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Mene jebacki čudi da u našoj regiji, gdje ima hrpa projekata, nema nekih YouTube kanala u kojima ekipa predstavlja i vodi VLOG-ove. Kad počne kapati neka para, nasli bi svi odjedanput vremena za to. Nije da imamo mali Target u regiji..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 2 minutes ago, BaGy said: Mene jebacki čudi da u našoj regiji, gdje ima hrpa projekata, nema nekih YouTube kanala u kojima ekipa predstavlja i vodi VLOG-ove. Kad počne kapati neka para, nasli bi svi odjedanput vremena za to. Nije da imamo mali Target u regiji..... Kako nema? Ima vise njih koji snimaju utrke i uredno stavljaju na youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 7 minutes ago, fire said: Kako nema? Ima vise njih koji snimaju utrke i uredno stavljaju na youtube. To nije vlog, kad netko snimi mobitelom u VGA rezoluciji snimku trke od 35sec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 12, 2018 Author Share Posted June 12, 2018 38 minutes ago, tigar_87 said: To nije vlog, kad netko snimi mobitelom u VGA rezoluciji snimku trke od 35sec Imaju po vise kamera(hdtv), dronove .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Mene jebacki čudi da u našoj regiji, gdje ima hrpa projekata, nema nekih YouTube kanala u kojima ekipa predstavlja i vodi VLOG-ove. Kad počne kapati neka para, nasli bi svi odjedanput vremena za to. Nije da imamo mali Target u regiji.....Mislim da je ipak tu presudan jezik, a da pricaju na hrv nebi bila lova basSent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Fire pa normalno da cu ti odgovorit kad u toj diskusiji koju sam i zaboravio kolko mi je nebitna.. je bilo da me prozivaš da ja neš muljam ono wtf ...digo si mi zivac i napiso sam u odgovoru da ti muljam pastelama...nebitno ,al ako je to tebe toliko emocionalno pogodilo evo ispričavam se te ako želiš predstaviti svoje projekte ja cu ti prvi komentirati isa argumentima za kvalitetnu raspravu na temelju toga što si predstavio bilo to pozitivno ili negativno . Ponavljam nemoj uzimat srcu sve kaj se dešava iza tipkovnice u datom trenu.....uzivo je to u vecini slućajeva ipak druga normalnija priča. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Pa kaj se to danas desava? Kim i Trump su si super, miata govori fireu da ne pizdi kad mu netko napise nesto lose??? Sent from my Samsung Galaxy A8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Pa kaj se to danas desava? Kim i Trump su si super, miata govori fireu da ne pizdi kad mu netko napise nesto lose??? Sent from my Samsung Galaxy A8 Mislim da je doslo vrijeme da predstavis kolaSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted June 12, 2018 Share Posted June 12, 2018 Predstavio bih ja auto, ali me strah negativnih kometara, ipak tu ispod 500ks i 12sec na 402m je sramota uopce rec da imas, tak da cu preskocit ovaj put! Sent from my Samsung Galaxy A8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 23, 2018 Share Posted June 23, 2018 On 12. 06. 2018. at 1:52 PM, MeaCulpa said: krenimo od vrha, neki predstavnici foruma odnosno moderatori, prvi oni se ne bave automobilizmom, tu i tamo se @ND4SPD potrudi, ali ne samo to, niti oni ne predstavljaju svoja vozila, mislim razumijem @Rybak niti ja nebi predstavio clia 1.2, ne zato što imam nešto protiv tog auta, nego taj auto nije za predstavljat, pa kako očekivat da će netko predstavljat svoja vozila, ja sam prvi izgubio volju, Kad stignem stavim pretezno razne vijesti vezane za auto-moto svijet, plus moderiranje, prebacivanje postova, itd., ali nismo iskljucivo mi moderatori odgovorni za sadrzaj foruma... Za sadrzaj foruma su odgovorni SVI clanovi... Evo Fire na prosloj stranici pise o svom tim dogadjanjima... Pa ako je bio na nekima ili svima, mogao je otvoriti temu, napisati sto, kada, kako, zasto, vjerujem da mobitel s kamerom ima, pa staviti i slike, jer sigurno ne mapira non stop ili barem dok auti voze utrku... Ovako je najlakse kukati, nitko ne stavlja nista, a mozda nitko osim njega nije znao ili nije bio na nekom od navedenih dogadjaja... I naravno standardno kmecanje i podbadanje u rukavicama, modovi/admini su mu objasnili neke stvari, sto bi netko mogao protumaciti da ne smije vise nista pisati, sto je totalni nonsens i ponovno podbadanje u rukavicama za koje ovaj put (i jos 1000 puta ranije) nije sankcioniran, ali ne, problem je u modovima/adminima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now