toc Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Treba mi info vezano uz izbacivanje dpf i adblue iz kamiona.Jel to neko radio?Kakva je procedura, cijena, pouzdanost nakon izbacivanja? Radi se o Mercedes Arocs-u 2651, 2014g, euro6, jos je u garanciji do 10.mj. ali konstantno ga zezaju neki senzori po auspuhu pa bi to odmah po isteku garancije povadio van ako se moze odraditi kako se spada. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 naravno da može i iz svih iskustava do sada za to su se najbolji pokazali Autoelektrika Novak iz Preloga http://chip-tuning.com.hr/content/view/711/113/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 2 hours ago, Ozy said: naravno da može i iz svih iskustava do sada za to su se najbolji pokazali Autoelektrika Novak iz Preloga http://chip-tuning.com.hr/content/view/711/113/ koji su pak ovi ? ne čipaju aute novije od 2005 !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 mislim da je to stara www i uopće info. c/p sam samo radi kontakta.. koliko sam saznao i čuo te vidio na primjeru baš jednog dpf-a vezanog uz jaguar da jako dobro znaju posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Moze se izvaditi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 navodno i ovi dobro rade: http://www.benc-elektronik.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Čipa Novak sve i svašta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 To je kiper, mikser tak nešto? Ak ti slučajno kamion ide van, Austrija, Njemačka itd, nemoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 15 minutes ago, Japanac said: To je kiper, mikser tak nešto? Ak ti slučajno kamion ide van, Austrija, Njemačka itd, nemoj. bas to..neki dan bio dokumentarac o tim emulatorima za adblue...tako da ima kontrola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Meni su prije 3 god totalno random napravili mini tehnički kod Hamburga u sklopu kojeg su provjeravali zacrnjenje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 makar bio na HR tablice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 makar bio na HR tablice?Onda pogotovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 Kiper je, ne ide van HR... živcira me i sigurno ide sve van kad istekne garancija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Nije direkto vezano uz kamion, kiper al je uz DPF i EGR... Negdje je bila tema o izbacivanju na jednom BMW-u sto je netko sa foruma radio al meni trazilica ne pomaze... AKo netko ima link te teme, neka ovdje ostavi... I konkretno... Zelim na Suzuki Grand VItari 1.9 DDiS izbacit DPF i ugasit EGR, naravno sve prema "pravilima" struke... fizicki i dijagnosticki.. Gdje to odradit, tko moze sve odmah odradit (da se mogu kuci vratit) i naravno koja je lova tu u pitanju.... Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepra Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 On 5/5/2017 at 1:52 PM, Japanac said: Meni su prije 3 god totalno random napravili mini tehnički kod Hamburga u sklopu kojeg su provjeravali zacrnjenje. hoće provjeravat i osobne automobile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 3 hours ago, CooleR said: Nije direkto vezano uz kamion, kiper al je uz DPF i EGR... Negdje je bila tema o izbacivanju na jednom BMW-u sto je netko sa foruma radio al meni trazilica ne pomaze... AKo netko ima link te teme, neka ovdje ostavi... I konkretno... Zelim na Suzuki Grand VItari 1.9 DDiS izbacit DPF i ugasit EGR, naravno sve prema "pravilima" struke... fizicki i dijagnosticki.. Gdje to odradit, tko moze sve odmah odradit (da se mogu kuci vratit) i naravno koja je lova tu u pitanju.... Hvala. @Kevin je to radio na svojoj Vitari... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Kontakrirao sam ga, pomogao mi je (konkretno, kao i uvijek) al zelim cuti tko mi to moze odradit, pogotovo ako vise ponuda postoji jer u toj temi za BMW-.a je bilo spominjano 10tak lokacija i cijena... A nije bas da imam volje ici sa SGVitarom u ZG i nista ne obavit... Moram sve dogovorit i odmah u danu kuci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 200€ i napravimo sve kljuc-u-ruke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 200€ i napravimo sve kljuc-u-rukeA6 2016.g. 2.0tdi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Isto sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Snaga ostaje ista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Bez mapiranja da Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Mozes izbaciti i taj adblue? Ovaj moj je 150ks s-tronic, na koliko ide? Koja bi bila cifra onda za sve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Sve 200€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted September 13, 2018 Share Posted September 13, 2018 Sve 200€ Zovem onda ovih dana za termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now