Rockatansky Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Što se 407 tiče pitao sam šefa prije par godina, kad sam ja kupovao, kakav je auto. Kaže super samo svako malo neka sitnica ode. Sad je kupio citroena Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 26 minutes ago, _DEX_ said: Vidim da ima priprema na Focusu. To odmah radim na njemu. I nasao odmah na e-bayu. Jebeno! ocu cevose za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Just now, riceburner said: ocu cevose za ovo Inace znam za to jer sam to imao u planu napravit i na A6, ali svejedno mi mozemo jedan vikend pojest cevose. Za to nikad nije problem. Preko tjedna ne mogu jer sam cijele dane sa malim i glupiramo se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srele_St Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Evo jedan za dexa prije nego kapara plavoga.http://www.njuskalo.hr/auti/ford-focus-1.6-16v-sport-oglas-23557380Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Just now, _DEX_ said: Inace znam za to jer sam to imao u planu napravit i na A6, ali svejedno mi mozemo jedan vikend pojest cevose. Za to nikad nije problem. Preko tjedna ne mogu jer sam cijele dane sa malim i glupiramo se ja nemrem ni prek vikenda dok klinci odrastu moze onda cevosi... meni upravo stize zamjenska sjedalica iz recara, jucer overseas kreteni slikali ulazna vrata i pokupili se, a zena ih doma ceka da dostave... valjda im se nije dalo vadit kutijetinu po kisi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Just now, Srele_St said: Evo jedan za dexa prije nego kapara plavoga.http://www.njuskalo.hr/auti/ford-focus-1.6-16v-sport-oglas-23557380 Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk Zasto? Daleko manje opreme, ruzan mi je sa 5 vrata i meni vise odgovaraju 3 vrata. Samo da odem po njega i da se vratim mi je skoro 400 eura Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 2 minutes ago, Srele_St said: Evo jedan za dexa prije nego kapara plavoga.http://www.njuskalo.hr/auti/ford-focus-1.6-16v-sport-oglas-23557380 Poslano sa mog LG-H870 koristeći Tapatalk imal sam ovo govno od radija u sluzbenom mondeu, crko je 4 puta u godinu dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 Just now, riceburner said: imal sam ovo govno od radija u sluzbenom mondeu, crko je 4 puta u godinu dana... Meni je ionako u planu stavit dobar 2din android unutra. Ovaj ima jebenu neku muziku. Bas dobro nabija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 ima moj susjed odlican C4 Leob 80 tkm.....rijesava ga se pod hitno jer mu smeta isao bi za 6500 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 (edited) 1 minute ago, robert said: ima moj susjed odlican C4 Leob 80 tkm.....rijesava ga se pod hitno jer mu smeta isao bi za 6500 kn Ne zajebavaj Jucer poslije posla, prije nego sto sam isao u Vrbovec gledati 407 i Focus, usput sam stao pogledat jedan 207 1,6 16V sa sport opremom od prvog vlasnika i dok sam cekao lika, stariji čića izvlaci C4 by Loeb iz garaze. Odmah ga zaskocim i pitam jel na prodaju i deda kaze da ga nebi prodao za nista. Edited October 10, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 hehe ozbiljno ima i GTI-a za 6500 isti frajer Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 1 minute ago, robert said: hehe ozbiljno ima i GTI-a za 6500 isti frajer Samo si ocito napisao krivu valutu kod C4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 ne ne 6500 kn je c4....gti je ipak gti on je u € cijena heheh Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ne zajebavaj Jucer poslije posla, prije nego sto sam isao u Vrbovec gledati 407 i Focus, usput sam stao pogledat jedan 207 1,6 16V sa sport opremom.... O jebem ti cvijeće...ja kad sam kupovao prošle godine auto dva mjeseca sam tražio 207 1.6 16v i ni jedan jedini, samo 1.4 benzinci (8v i 16v) i onda mi je frend rekao da je to skoro nemoguća misija jer je novi bio jako blizu cijenom sa 1.6hdi/90 i nitko to nije htio kupiti (i samo sa jačom opremom se prodavao) a ja baš htio njega i plin bubnut unutra...znam za jednog crvenog Sporta sa valjda 60-70kkm ali čiča 80g ne prodaje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 O jebem ti cvijeće...ja kad sam kupovao prošle godine auto dva mjeseca sam tražio 207 1.6 16v i ni jedan jedini, samo 1.4 benzinci (8v i 16v) i onda mi je frend rekao da je to skoro nemoguća misija jer je novi bio jako blizu cijenom sa 1.6hdi/90 i nitko to nije htio kupiti (i samo sa jačom opremom se prodavao) a ja baš htio njega i plin bubnut unutra...znam za jednog crvenog Sporta sa valjda 60-70kkm ali čiča 80g ne prodaje... Evo ti odlican primjerak i obavezno NON VTi motor, samo 80 kW, onaj sa 88 kW nikako: http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-207-sport-1.6-16v-mala-kilometraza-oglas-23204501 Ja sam prije krivo napisao. Ja sma u Zg isao 1,4 16v model gledat. Tipfeler. Prvi vlasnici, ali lik je bas tvrd sa cijenom, a 4400 eura nece dobiti. Auto ima super opremu, utegnut je auto super, ali ima 145.000 km i rega istice u 2. mjesecu. 4000 sam mu nudio, nije htio ni cut. http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-207-1.4-16v-oglas-19787043 Sent from my LG-H850 using Tapatalk Evo ti jos jednog:http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-207-1.6-16v-sport-reg-god-dana-split-oglas-23439096Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 BLAMEEE CAAANAAAADAAAAA!!! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 BLAMEEE CAAANAAAADAAAAA!!! ?HahahahahahahaOdmah se sjetim South parka Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 stisni report post pa bar neću morat par dana čitat mučke laži i provokacije od običnog šoderaša! 22 hours ago, _DEX_ said: Stari moj, Golf moze samo ako mi ga netko tako da da ga drugi dan mogu prodat i malo zaradit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Just now, JosipZG said: stisni report post pa bar neću morat par dana čitat mučke laži i provokacije od običnog šoderaša! Nebi ga vozio! Samo proslijedio dalje! Mene sigurno necete vidjeti da vozim Golfa (koji je moj). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Just now, _DEX_ said: Nebi ga vozio! Samo proslijedio dalje! Mene sigurno necete vidjeti da vozim Golfa (koji je moj). haha zapamtit cu ovo, vidjet cemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Just now, Xman said: haha zapamtit cu ovo, vidjet cemo Slobodno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 5 minutes ago, JosipZG said: svako ima svoje želje potrebe itd, a vi to nađete komentira u focus/c4 temi u kojoj je dex skoro kupio golfa ispod cijene (kad bi takav postojao) Just now, _DEX_ said: Nebi ga vozio! Samo proslijedio dalje! Mene sigurno necete vidjeti da vozim Golfa (koji je moj). tko priča o vožnji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 (edited) 1 minute ago, JosipZG said: tko priča o vožnji? Pa ja ovdje trazim auto koji cu vozit (mjesec, dva, tri, cetiri itd...) Edited October 11, 2017 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Haha...kakvi ste vi pacijenti...na kraju ce se taj focus prodat prije nego dex dođe do njega pa ce uzet onu mazdu 3...i svemir ce ponovno doci u ravnotezu...Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Just now, Danko said: Haha...kakvi ste vi pacijenti...na kraju ce se taj focus prodat prije nego dex dođe do njega pa ce uzet onu mazdu 3...i svemir ce ponovno doci u ravnotezu... Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk Focus se nece prodat 2 dana. Da se nesto dogodi i da lik proda idem po onaj 207 sa 3 vrata od prvog vlasnika, ali nece doc do toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now