_DEX_ Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Meni je isto oko Zafire i famozne bosch pumpe puno pomogao savjetima. Svaka mu cast! Neka mu je sa srecom! Vjerujem da ce gore kao takav majstor uspjeti. Edited January 14, 2020 by _DEX_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitrec Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Hvala decki. Eto, ja sve svoje musterije prebacio na kuma Zivca. Jedan od rijetkih za preporuciti na nasem dijelu grada. Jebeno pedantan i detaljan majstor. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 @zivac ako moze slagati RS6-ice, moze i puno manje komplicirana vozila. Preporuka! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Na mobu sam pa nemogu naći dali ima tema gdje...Dali ima netko rabat u Tokiću , Ciaku , Kreši, Intercars ili kojoj drugoj trgovini?Trebam starom kupiti kuplung set za VW Polo kataloški broj dijela :Luk 619 3035 00Bezobrazno briju s cijenama za auto star 20 godina i 64Ks Neda mi se naručivati iz De a sad vidim da Motointegrator.de vise ne dostavlja za Hr a hrpu dijelova sam bas od njih narucivao i uvjek prezadovljan robom i cijenom( u 11. Mjesecu imao dostavu od njih zadnju)Hvala unaprijed moze u inbox Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Jesi probao pitati @Raptor6767? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Na mobu sam pa nemogu naći dali ima tema gdje...Dali ima netko rabat u Tokiću , Ciaku , Kreši, Intercars ili kojoj drugoj trgovini?Trebam starom kupiti kuplung set za VW Polo kataloški broj dijela :Luk 619 3035 00Bezobrazno briju s cijenama za auto star 20 godina i 64Ks Neda mi se naručivati iz De a sad vidim da Motointegrator.de vise ne dostavlja za Hr a hrpu dijelova sam bas od njih narucivao i uvjek prezadovljan robom i cijenom( u 11. Mjesecu imao dostavu od njih zadnju)Hvala unaprijed moze u inbox Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk PM poslan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Hvala decki. Eto, ja sve svoje musterije prebacio na kuma Zivca. Jedan od rijetkih za preporuciti na nasem dijelu grada. Jebeno pedantan i detaljan majstor. Potpis. Apsolutna preporuka. Drži se dogovora, ne odugovlači sa slaganjem.Ostavim mu auto mirne duše znajući da je u odličnim rukama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 (edited) 8 hours ago, Policnakvadrat1 said: Neda mi se naručivati iz De a sad vidim da Motointegrator.de vise ne dostavlja za Hr a hrpu dijelova sam bas od njih narucivao i uvjek prezadovljan robom i cijenom ( u 11. Mjesecu imao dostavu od njih zadnju) Sa 01.01.2020. prekinuli slanje paketa za HR i SLO jer sami sebi (Intercars) rade konkurenciju. Edited January 17, 2020 by Radman_ED35 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Sa 01.01.2020. prekinuli slanje paketa za HR i SLO jer sami sebi (Intercars) rade konkurenciju.Da rade konkurenciju a dali će sad cijene u intercarsu biti iste kao i kod njih uz nečiji Oib za rabat?Fucking filter goriva kod nas u sve i jednoj trgovini Mann 150kn a kod njih 12€ isti filter pa daj me nemoj J...tRabati su divna stvar.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radman_ED35 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 29 minutes ago, Policnakvadrat1 said: Da rade konkurenciju a dali će sad cijene u intercarsu biti iste kao i kod njih uz nečiji Oib za rabat? Fucking filter goriva kod nas u sve i jednoj trgovini Mann 150kn a kod njih 12€ isti filter pa daj me nemoj J...t Rabati su divna stvar.... Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk NGK R8 bobine, kod njih 20€, kod nas s rabatom 230-250Kn, bez rabata znaju bit i po 400Kn. Ako nemaš nekog s rabatom ili nisi član VWCC, onda ti je @Raptor6767 najbolji. Ima najkorektnije cijene, i nema da nema, pravi samoborski hrelić ?? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 I Lageros ima fer cijeneSad mehanicar sa spikom starom uletio da za 800kn kupi kvačilo tako da ostavljam nek rijesavaju zajedno jer su si dobri pa kemijaju al kad ode po katalogu naručit sjest će na guzicu....Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 8 hours ago, Policnakvadrat1 said: I Lageros ima fer cijene Sad mehanicar sa spikom starom uletio da za 800kn kupi kvačilo tako da ostavljam nek rijesavaju zajedno jer su si dobri pa kemijaju al kad ode po katalogu naručit sjest će na guzicu.... Nema teorije da po toj cijeni nabavi taj kuplung. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Kad se sjetim da je kuplung set za 207 1.6 16V bio 452 kn sa popustom, fali mi taj auto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 23 hours ago, Policnakvadrat1 said: Na mobu sam pa nemogu naći dali ima tema gdje... Dali ima netko rabat u Tokiću , Ciaku , Kreši, Intercars ili kojoj drugoj trgovini? Trebam starom kupiti kuplung set za VW Polo kataloški broj dijela : Luk 619 3035 00 Bezobrazno briju s cijenama za auto star 20 godina i 64Ks Neda mi se naručivati iz De a sad vidim da Motointegrator.de vise ne dostavlja za Hr a hrpu dijelova sam bas od njih narucivao i uvjek prezadovljan robom i cijenom ( u 11. Mjesecu imao dostavu od njih zadnju) Hvala unaprijed moze u inbox Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk autodoc.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Policnakvadrat1 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Nema teorije da po toj cijeni nabavi taj kuplung.Naravno da nema šanse ali čovjek lupi i ostsne živ a stari se uhvatio toga ko pijan plota.Na kraju rasuo se mjenjač poluosovine se klimaju a unutra lom Auto ima sentimentalnu vrijednost pa idemo popraviti nabavit getribu i gas dalje Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 1 hour ago, _DEX_ said: Kad se sjetim da je kuplung set za 207 1.6 16V bio 452 kn sa popustom, fali mi taj auto. Kakav je to kuplung set? Kartonski neki? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 pa meni za punto 1.2 je bio manje od 400kn, Valeo, nabavna cijena Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 8 hours ago, Uros said: Kakav je to kuplung set? Kartonski neki? Valeo je prva ugradnja i Valeo sam i ja kupio. To je naravno cijena sa popustom, ali da, cijena je smijeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now