ND4SPD Posted June 2, 2020 Share Posted June 2, 2020 On 5/29/2020 at 9:01 AM, Hic said: Ako moze F3000... Sorry, ali ovo je mucenje, a ne voznja... To skoro kao da je sa tom formulom otisao na OSV (ocjensko spretnosnu voznju)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Staza u marofu je primarno staza za karting. Za aute jednostavno nije. Puno oštrih zavoja, nagibi nikakvi, kratke ravnice... Nisam nikad vozio makar mi je vrlo blizu a mislim i da ne budem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Staza u marofu je primarno staza za karting. Za aute jednostavno nije. Puno oštrih zavoja, nagibi nikakvi, kratke ravnice... Nisam nikad vozio makar mi je vrlo blizu a mislim i da ne budem.Tako sam i ja govorio dok nisam otiša vozit.Staza je kratka i tehnička ali se da super zabavit.Puno je bolja za "naučit" kako se auto ponaša jel su brzine cca 40-150 i možeš se izvrtit, izleti etc bez puno drame.Na grobniku su brzine puno veće cca 100-230 i odmah je i drama puno veća... Grobnik je staza, Marof je poligon realno, ali ja volim odvozit oboje... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Po meni, najmanja staza za auto je Mobikrog/Gaj. Marof je baš karting staza. Ali uvijek dođem bar podržati event, dečki se jako trude i svaka im čast na tome. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Vozio sam Marof, drift, i mogu reći da je to najje.... staza za drift u blizini. Pod tim mislim na drift sa nekim slabijim autom do 200 - 250 ks Veća snaga od toga nema smisla jer je staza dosta zatvorena i osim vanjskog kruga koji je brži, svi unutarnji zavoji su za ubijanje guma i kočnica. Svojevremeno je drift bio zabranjen na Marofu. Kako danas gledaju na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 39 minutes ago, Kas said: Svojevremeno je drift bio zabranjen na Marofu. Kako danas gledaju na to? Zabranili su Marof baš zbog driftera koji su uništavali stazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 2 minutes ago, Raptor6767 said: Zabranili su Marof baš zbog driftera koji su uništavali stazu. Na jednom od zadnjih DD, mislim da su ga organizirali "Alfisti", ljudi su divljali okolo van staze, po prometnicama itd. To je gazdu "iznerviralo" dok je točka na i bila zadnji DD, na kojem sam bio i vozio, jer smo mu razrovali travu uz stazu za par zavoja. Asfalt nikad nije bio oštećen, ali je drift nakon toga ukinut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Nema vise sluzbenog drifta, ali moze se zabavljat malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kas Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Jedno vrijeme su one koji su driftali vadili odmah van. Jel netko zna realno kako je danas? Dali toleriraju, upozoravaju ili odmah doviđenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 On 03. 06. 2020. at 13:40, dejanR said: Staza u marofu je primarno staza za karting. Za aute jednostavno nije. Puno oštrih zavoja, nagibi nikakvi, kratke ravnice... Nisam nikad vozio makar mi je vrlo blizu a mislim i da ne budem. Marof je karting staza kao što kažeš. ali je za gledatelje zabavna jer u svakome trenutku vide cijelu stazu i aute na njoj. tako da ima neke prednosti nad dugim stazama di auto proleti pokraj gledaoca i onda ga čekaš opet 2.minute. i sve šta možeš je eventualno štopat vrijeme. Na grobniku još nisam bio. al kolko vidim tamo se dođe i vozi. nema nikakav program za gledatelje. Ovdje možeš i jest i pit cijeli dan a i aute razgledavat, fotkat a i platit taxi voznju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Sve to imas na Grobniku u puno većem spektruSent from my MI 6 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 On 04. 06. 2020. at 22:48, Kas said: Jedno vrijeme su one koji su driftali vadili odmah van. Jel netko zna realno kako je danas? Dali toleriraju, upozoravaju ili odmah doviđenja. Drift je zabranjen. u Slučaju driftanja te vade van. To su pravila vlasnika staze i organizator tu nemoze nista. 1 minute ago, Snjur said: Sve to imas na Grobniku u puno većem spektru Sent from my MI 6 using Tapatalk ne sumnjam da nema. al nema uvjek. Recimo Speed Time-i su večinom sam u tjednu i dođe se vozi 3 sata i to je to, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Puno vise ima auto događanja i manifestacija na Grobniku nego Marofu. Evo otkad je korona histerija stala su bila vec 3-4 track daya. Mislim da su imali i rente i sl. Marof je vise za kart SM i to je to. Jedan dva track daya u 2-3 godine sve govore o tomu Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip. Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Nit su na Grobniku bila 3-4 trackdaya od korone, nit na Marofu budu 2 trackdaya u 4 godine. Samo truješ bezveze, kao i ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Nit su na Grobniku bila 3-4 trackdaya od korone, nit na Marofu budu 2 trackdaya u 4 godine. Samo truješ bezveze, kao i ostali. U pravu si. 14.5, 17.5 i 24.5 Grobnik i sad 11.6.1-2-3-4Sent from my MI 6 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ja bum otisao i podrzao tu karting stazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Meni je samo žalosno kako je taj Marof slabo iskorišten pogotovo kad pogledamo neku sličnu "konkurenciju" Raceland koji ubija sa programima i sadržajima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josip. Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 35 minutes ago, Snjur said: U pravu si. 14.5, 17.5 i 24.5 Grobnik i sad 11.6. 1-2-3-4 Sent from my MI 6 using Tapatalk To su oni za koje znaš. A mogao si nabrojati i one od Marofa, kad si pun info.. Tako treba Mea, treba to podržat, da se razvije kao Raceland, dok god se ovako bude pljuvalo i umanjivala važnost, neće nikad biti napretka, zato nam i je tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Jbg deckima neda ego da se voze na toj sporoj stazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 30 minutes ago, Josip. said: To su oni za koje znaš. A mogao si nabrojati i one od Marofa, kad si pun info.. Tako treba Mea, treba to podržat, da se razvije kao Raceland, dok god se ovako bude pljuvalo i umanjivala važnost, neće nikad biti napretka, zato nam i je tako. O čemu ti pričaš? Niti je staza nešto posebno, kao što napisah, za karting... Tko što umanjuje? 17 minutes ago, MeaCulpa said: Jbg deckima neda ego da se voze na toj sporoj stazi Ti si vozio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Ti si vozio? Jesam, meni je bas forica, sam kaj ubije gume Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 O čemu ti pričaš? Niti je staza nešto posebno, kao što napisah, za karting... Tko što umanjuje? Neki zajeban kompleks očito. Ništa kontra Marofa.Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 Iskreno, iako sam imao brdo prilika voziti nikad me nije ta staza privukla... Ali evo, dolazim Vas s sinom pogledati... Ako Vas ne prepoznam, sivi m3 e46 Vž715NC pa biće mi drago... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandal2407 Posted June 6, 2020 Author Share Posted June 6, 2020 Slika govori sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted June 6, 2020 Share Posted June 6, 2020 (edited) O čemu? Da se okuplja ekipa? To me stvarno veseli. Edited June 6, 2020 by dejanR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now