Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 12. 12. 2021. at 9:51, Xman said:

Mazepin pozitivan i ne moze vozit. Zamisli da se sad Crashstappen ili Hamilton pokaze pozitivnim, kakav bi to kaos bio

Expand  

IMHO bio bi to najbezvezniji moguci nacin za zavrsit sezonu, ma o kom se radilo.

Posted

Sam pokazuje koliko je Merc brzi, na softicama ne mogu nista protiv Mediuma. 

Da ga i nije Hamilton roknuo na startu, bio bi isti drek kad bi i dalje Hamilton bio odmah iza njega, ako ne i pretekao sa DRSom. 

Maxa jedino cudo sad moze donijet prvenstvo...  Jedino pozitivno je da se i perez ok drzi pa moda to strateski moze nekak pomoc...  

Posted

Sad nek mi netko kaze da nije FIA za Hamiltona. Dakle cekalo se sa VSCom tocno dok Lewis i Max nisu prosli ulaz u boks. 

A Merc sere na radio jer nisu napravili isto ko i Red Bull. Strasno. 

Posted

Sumnjam. Hamilton je ipak prebrz, a oduvijek i dobro cuvao gume, kako su bolidi laksi, manje se trose gume... Cini mi se da ako ga i dostigne, moci ce sam gledat izbliza kak mu uzima naslov. Al bar je probao sve,  nema mu se kaj zamjerit. 

Posted
  On 12. 12. 2021. at 13:59, msporis said:

Sad nek mi netko kaze da nije FIA za Hamiltona. Dakle cekalo se sa VSCom tocno dok Lewis i Max nisu prosli ulaz u boks. 

A Merc sere na radio jer nisu napravili isto ko i Red Bull. Strasno. 
Prošlu trku je za onakav potez Max morao vratiti poziciju kad je njega Hamilton izgurao van.

Puj puj
Posted

prvo cijelom boxu merca dat otkaz. i to bez otpremnine..

a onda max neka ode popusti svima u fiai za ovaj zadnji krug ?

op.a. ne volim nit tulipanera nit crnju. jebe mi se za te spike. 2 kotaca su i dalje bolja ? 

Posted

Koji kurac? Dakle Lewis je kralj!

A Max je Perezu dužan barem jednu jahtu za ono što je danas napravio.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Posted

Kad pogledam cijelu trku, FIA cijelu trku nije namjestala ni Verstappenu ni Hamiltonu, nego Netflixu. 

Bas su vidljivo namještali cijelo vrijeme borbu Max-Lewis. 

Nije fer prema Lewisu ovaj puta ali koliko puta je njemu tako otislo na ruku s odlukama, jebga, karma is a bitch. 

Kako kaže Max, finally some luck for me ??

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...