Jump to content

Formula 1 2021

Gabre

Recommended Posts

Format je super. Radije gledam ovo nego fp3.
Problem je u Monzi koja je dosadna strava.

Prošla sprint utrka je bila jebena. I vozači su je svi hvalili jer imaju priliku vozit pun gas i ne bojati se trošenja guma.

Ujedno, izgleda da su Hamiltonu stavili sigurno stare gume i sjebali ga danas.

A@Robertino ?

37 minutes ago, Xman said:

Katastrofa mi je taj format, ajd da ima brdo akcije pa da ima nekog smisla al 18 krugova nicega samo da bi se poredali za sutra.

Format je zapravo super, i staza je vrh, stvar je jednostavno da su se karte tako posložile - Bottas prvi sa nadmoćnim Mercom, drugi Verstappen koji taj motor ne može prestići, iza McLareni sa istim tim Merc motorom ali lošijim bolidom, no dovoljnim da drže Hamiltonov Merc iza. Jedina zabava bila iza njih, ali i to sve skupa 5 pretjecanja valjda. 

36 minutes ago, Gabre said:

A@Robertino ?

A dobro, jebiga, svakome se desi da jednom lošije postarta. To mu ne zamjeram. Mrvu mi je nevjerojatno da ipak nije uspio Norrisa skinut sa istim motorom i DRSom na tolikim ravnicama, ali ajde i to još nekako probavim.... Ali taj personality koji od prolaska cilja do izlaska iz bolida ne progovori niti jednu jedinu riječ, ne odgovara inženjeru, ništa... Čim krene loše, taj čovjek samo pokazuje kakav je... 

• Like 1

Sve 5, ali takav najbolji vozač bi onda morao imati i najbolje lap timeove i morao stići bolid ispred sebe koji je realno sporiji.

Ali velim, sigurno su gume bile stare.

Monza je koma od staze. Jebeni drs vlakić. Tri kočenja valjda.

Hamilton je vozac koji puca pod pritiskom i koji cim nejde sve po njegovom jako grijesi, na taj nacin mu je i Rosberg uzeo prvenstvo.

Navikao je da je prvi sa sekundu i pol po krugu brzom bolidom i to je to.

Mozda bi i pretekao ostale da ih je nazvao James i rekao im da se makni ?????

4 hours ago, KA2001MR said:

Hamilton je vozac koji puca pod pritiskom i koji cim nejde sve po njegovom jako grijesi, na taj nacin mu je i Rosberg uzeo prvenstvo.

Navikao je da je prvi sa sekundu i pol po krugu brzom bolidom i to je to.

Mozda bi i pretekao ostale da ih je nazvao James i rekao im da se makni ?????

Ali vec i godine cine svoje. Nije vise u cvijetu mladosti i to ce sad polako sve vise izlaziti na vidjelo. 

Perez zadnja supcina i jucer i danas, bas mi je drago da su ga razguzili sad
Lol, zašto?
Perez je u kvalama odradio posao za team, tražili su od njega da žrtvuje svoju poziciju da bi dao toe maxu. Danas samo čvrsto utrkivanje.

Jebena trka, fenomenalno za McLaren! Napokon!

Lol, zašto?
Perez je u kvalama odradio posao za team, tražili su od njega da žrtvuje svoju poziciju da bi dao toe maxu. Danas samo čvrsto utrkivanje.

Jebena trka, fenomenalno za McLaren! Napokon!

Jucer je na sprint utrci imao istu situaciju i nije vratio mjesto, dok mu nakon ne znam koliko zavoja nisu rekli da vrati, a suci su mu progledali kroz prste (ne sjecam se koji broj zavoja je limit da vratis). Leclerc je danas krug iza napravio istu stvar Bottasu i odmah vratio poziciju tako da, dobro oni znaju sto smiju a sto ne i zapravo je glup sto je isao na to da ne vrati poziciju i eto mu sad.

Jucer je na sprint utrci imao istu situaciju i nije vratio mjesto, dok mu nakon ne znam koliko zavoja nisu rekli da vrati, a suci su mu progledali kroz prste (ne sjecam se koji broj zavoja je limit da vratis). Leclerc je danas krug iza napravio istu stvar Bottasu i odmah vratio poziciju tako da, dobro oni znaju sto smiju a sto ne i zapravo je glup sto je isao na to da ne vrati poziciju i eto mu sad.
Nije njegova odluka nego tim je tu da javi.
Leclerc je vratio poziciju ali lukavo, jer je odmah zgrabio toe od botasa (kojeg ne bi realno imao) i pretekaobotasa nakon toga. Botas je na to reagirao na radiju.
Botas je danas odvezao što je rekao, kad je došao do podij pozicije, puštao gas. Nije htio uništiti slavlje McLarenu kolko mi se čini.

"...And after several hours of deliberating, it was deemed Verstappen was at fault as his pass was “attempted too late for him to have the right to racing room” – and he was handed a three-place grid penalty plus two penalty points – the first on his licence in this 12-month period. "

Nadam se da će ga ovo malo prizemljiti, iskreno mi Max ide na živac, kad god čujem njegov radio pola toga je cenzura koliko pičkara po svim na stazi, čemu!?

I turbo sretan za Ricciarda, najcool lik na cijelom gridu.

Sent from my Digitron DB811 SR

• Like 2

1 hour ago, msporis said:

Kakva glupa kazna, nevjerojatno. 

Ali morao bi zadnjih 20 godina zurit u sunce a ne gledat F1, da bi me začudilo da FIA donese glupu odluku.... 

Da, slazem se, glupa kazna.

Trebao je dobiti malo jacu kaznu, s bolidom se popeo na glavu neduznom covjeku. Sva sreca pa Halo postoji, bez toga bi izginuo 100%. I onda jos gasira gore, mrtvi kreten - kaj, nije skuzio da su mu kotaci u zraku? Zaboravio da je zadnji pogon? Smece…

• Like 4

Trebao je dobiti malo jacu kaznu, s bolidom se popeo na glavu neduznom covjeku. Sva sreca pa Halo postoji, bez toga bi izginuo 100%. I onda jos gasira gore, mrtvi kreten - kaj, nije skuzio da su mu kotaci u zraku? Zaboravio da je zadnji pogon? Smece…
Lol, incident je čisti peh, par cm više naprijed i samo bi se takli kotačima bočno i nastavili dalje, ovako je hamiltonov kotač lansirao njegov bolid u zrak i prebacio na sebe.

Totalni peh za obadvojicu. Hamilton je napravio Maxu ono što je Max njemu na početku trke u drugoj šikani. S tim da je ovdje Max bio skroz pored njega, a Hamilton malo više iza u sikani

Najveći problem jesu ti sausage curbovi koji bacaju bolide.

Rekli su i komentatori da je sreca da je izgleda nesto puklo pa se desni kotac nije vrtio jer je debos stiskao gas iako mu je guzica bila metar u zraku. On naravno nije mogao znati da se guma trlja o kacigu al to je isti tip koji je cvilio kako je Hamilton slavio pobjedu dok je on jadan isao na pregled u bolnicu.
@Gabre nije isto jer je Hamilton tada pustio gas a Max je isao ful siroko na pasicu a kod sudara Hamilton nije isao siroko, sto je ocigledno mogao i trebao pa ovog ko jebe.

Necemo se mi nikad tu slozit al zato postoje suci.

Ako se već misle jebat po stazi, neka se izbacuju obadvojica van, i ja sretan. Samo nek jedan od njih ne bude u prednosti nakon toga.

Hamilton u silverstoneu veselje a ovaj doslovno sa 50G u zid i u bolnici, da debil ne bi ni spomenuo što je sa ovim drugim.

Maksovo stiskanje gasa, ne pada ti na pamet da je visio naprijed i da je možda i slučajno gas stisnut bio, pa otkud da zna di je kotač, a stiskao je i Hamilton gas samo u rikverc. Htjela su obadvojica nastaviti.

On 9/11/2021 at 5:21 PM, Gabre said:

Format je super. Radije gledam ovo nego fp3.
Problem je u Monzi koja je dosadna strava.

Prošla sprint utrka je bila jebena. I vozači su je svi hvalili jer imaju priliku vozit pun gas i ne bojati se trošenja guma.

A@Robertino ?

Ha-ha. Realno vrlo osrednji vikend od Hamiltona, uzevsi sto on moze i zna. Bez obzira sto se pokazalo i danas da McLareni na ovoj utrci imaju i vise nego dobar race pace.

Nego cekao sam da mi danas vaš pulen Verstappen pokaže kako se to pretiče Mclaren u Monzi, čekao i čekao 24 krugova, i nisam dočekao. Kako to,kako to???

O sudaru necu previse, suci su tu rekli svoje. Ali ocekujem da ti principijelno kaznu nazoves sprdačinom, jer kakva je to kazna kad Verstappen uzevsi u obzir klasu bolida moze svejedno realno pobijediti u utrci?! :D

Edited by Robertino
  • Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...