MiKKa Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 svakako bi Citius trebao dogovoriti sa Grcima i Talijanima sa kojima radi da mu osiguraju vraćanje love ljudima koji nisu zadovoljni.....kako? neka izmisle nekakav način jer ovo je puno veća šteta iako sumnjam da kad bi i ako i to bude neće biti izložen pljuvanju od strane nekih iako im bude vraćena lova u smislu da je nesposoban, nema pojma itd.... P.S moja mapa je ludilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Za tebe i za sve ostale.Ako dyno mjerenje nije radjeno neposredno prije mapiranja i neposredno poslije mapiranja nego u razmaku nekoliko tjedana kao u ovom slucaju to dyno mjerenje nije relevantno zbog cega nije relevatno? zar konji koji neki "tuner" propisuje imaju vremenski rok, pa se mogu izmjerit samo dva dana nakon remap-a? :huh: i koliko ja znam citius ( a i mnogi ostali ), nemaju valjke u firmi, niti cipaju na valjcima, tako da se odmah moze nakon remapa izmjerit dobitci ili gubici...a ne da stranka mora sama platit valjka prije i nakon remap-a da vidi dali ce odredena osoba ispunit ono sto obecava ( konje jel ) ili ne... mislim da te price "auto OSJETNO" ide bolje, ili stranka je " OSJETILA " da auto ide bolje...i zapravo sve zavrsava na subjektivnom dojmu bez ikakvih konkretnih dokaza...( ne vezano uz citiusa, govorim opcenito )...zar ce snaga auta pocet mjerit po "osjecaju"? :huh: jer gledano psiholoski, ako ides cipat auto, ti vec unaprijed ocekujes da ce auto ici bolje, dakle ti vec sam sebe pripremas da ce auto "letit" kad bude gotov, i naravno sjednes u auto, stisnes gas, auto mozda i ide mrvicu bolje zbog par nM vise, al vas subjektivni osjecaj je da auto leti ko lud, jer ste u njega sjeli s namjerom da je auto puno brzi nego prije...jer da nemate tu namjeru, nebi nitko ni cipao auto nikada... zapravo, jedan covjek je dobro rekao - sve je to prodavanje magle koju naivna ekipa skupa placa zbog svojih subjektivnih osjecaja i nikakvih dokaza... moja je nekretnina 2 puta bila na valjcima, jer sam svaki put kada sam nesto napravio, smatrao da auto ide bolje, iako drugi mi nisu htjeli vjerovat da se takva razlika moze "osjetit"...dao 200kn za mjerenje, i sad mi je dusa i sve mirno, jer znam di stojim s autom i konjima, za razliku od mojih "osjecaja" i kako s njima stojim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (edited) Ja tebi kazem a ti nemoj vjerovat. Ti si vidio kako Matijaz radi a kako Tibor. On to uzme od prilike koji misli da ti pase, a Matijaz mapira auto i pegla, dok ovaj to ofrlje pa sta bude.. Matjaž mi je čak mapirao auto preko OBDa a Tibor mi je otvarao ECU..mislim to je još jedna stvar koju nebi dopustio da sam znao da se auto može remapirat preko kabla... Tibor mi je 2x pokušavao skinuti blokadu na 250 i nije uspio a Matjaž je to napravio iz prve jer očito da čovjek zna šta radi i da mu je sve to u malom prstu... Edited April 1, 2009 by Mario_S3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 dobro a zakaj nije bio spojen punjac? to bi sprijecilo sjebavanje vec vjerojatno u startu nacetog akumulatora? To smo vec prezvakali sto puta....Ne treba to raditi, i da je akumulator bio dobar, to se ne bi desilo. Uostalom, da tjeram mak na konac : da li je Kruno upalio auto na vlastiti akumulator, pritiskom na gumb START? Da, je! Sta je on poslije radio s akumulatorom .... da li ja to znam? Ne znam. Dakle, da li je Kruno od mene otisao gurajuci auto da upali? Ne, nije. Da li smo upalili auto na kleme? Ne, nismo. Jos jednom, da li je upalio na vlastiti akumulator? Da, je. Dakle, na normalan nacin. Koliko jos puta se moramo vracati na akumulator? takodjer cemu psovanje i prijetnje musteriji jer nije zadovoljan? Cemu? Vec sam opisao. Sad cu napisati nesto sto do sada nisam, a bilo mi je kristalno jasno kada je Racer odbio platiti dug sa nekim kvazi obrazlozenjem. Kako je par dana ranije Racer na Bili izjavio da ce nakon sto mu stigne auspuh ici kod Hica na remapiranje na Stage2 (dakle imam svjedoke koji su to culi), meni je bilo dovoljno vidjeti u njegovim ocima i izjavi naum koji si je zamislio. Reci meni da nije zadovoljan jer mu brojke (KOJE PO 100-ti PUTA NAPOMINJEM NISAM VIDJEO) ne odgovaraju, a ustvari mu odgovaraju, jer je vec otprije sklopio dogovor sa Hicom da ce doci k njemu. I to je jedna od istina. I savrseno mu je pasalo da mi to tako kaze ... Tko to nije dozivio, ne moze suditi. Lijepo je Balev napisao ... bio je zadovoljan dok nije vidjeo brojke...? I usput sklopio dogovor? Sta sam trebao jos dati krvi da bi usluga bila kompletna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Moguće je da je došlo do potpunog pražnjenja akumulatora usljed velike potrošnje struje, a time i do "spajanja" ćelija, te je akumulator time postao neupotrebljiv i više se ne može dopuniti. sta bi se onda trebalo desit kad ekipa slozi muziku a ostavi orginalni aku? ova teorija ti ne drzi vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Matjaž mi je čak mapirao auto preko OBDa a Tibor mi je otvarao ECU..mislim to je još jedna stvar koju nebi dopustio da sam znao da se auto može remapirat preko kabla... Tibor mi je 2x pokušavao skinuti blokadu na 250 i nije uspio a Matjaž je to napravio iz prve jer očito da čovjek zna šta radi i da mu je sve to u malom prstu... Matjaž je vjerujem čovjek koji zna posao...ali nije u redu da ovako pišeš o Tiboru, čovjeku koji je remapirao na tisuće auta...i to dok smo još bicikle vozili...čak su mu i autokuće vozile aute na čipanja i kasnije prodavali kupcima kao original chip itd. Uopće ne treba dovoditi u pitanje njegovo znanje i stručnost...ja poznam na desetke ljudi koji se i dan danas voze s njegovim softverom i zadovoljni su. Ok...ti si imao loše iskustvo s Tiborom...isto tako su neki imali loša iskustva s RSR-om...bilo je i usijanih usisnih grana i svega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip00 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 To smo vec prezvakali sto puta....Ne treba to raditi, i da je akumulator bio dobar, to se ne bi desilo. Uostalom, da tjeram mak na konac : da li je Kruno upalio auto na vlastiti akumulator, pritiskom na gumb START? Da, je! Sta je on poslije radio s akumulatorom .... da li ja to znam? Ne znam. Dakle, da li je Kruno od mene otisao gurajuci auto da upali? Ne, nije. Da li smo upalili auto na kleme? Ne, nismo. Jos jednom, da li je upalio na vlastiti akumulator? Da, je. Dakle, na normalan nacin. Koliko jos puta se moramo vracati na akumulator? Cemu? Vec sam opisao. Sad cu napisati nesto sto do sada nisam, a bilo mi je kristalno jasno kada je Racer odbio platiti dug sa nekim kvazi obrazlozenjem. Kako je par dana ranije Racer na Bili izjavio da ce nakon sto mu stigne auspuh ici kod Hica na remapiranje na Stage2 (dakle imam svjedoke koji su to culi), meni je bilo dovoljno vidjeti u njegovim ocima i izjavi naum koji si je zamislio. Reci meni da nije zadovoljan jer mu brojke (KOJE PO 100-ti PUTA NAPOMINJEM NISAM VIDJEO) ne odgovaraju, a ustvari mu odgovaraju, jer je vec otprije sklopio dogovor sa Hicom da ce doci k njemu. I to je jedna od istina. I savrseno mu je pasalo da mi to tako kaze ... Tko to nije dozivio, ne moze suditi. Lijepo je Balev napisao ... bio je zadovoljan dok nije vidjeo brojke...? I usput sklopio dogovor? Sta sam trebao jos dati krvi da bi usluga bila kompletna? gle, nit znam tebe dobro, nit znam njega dobro...samo pitam jer ti konkretni detalji meni ne stimaju u prici. a sto se tice ostatka price, sve mi je nekako nejasno i puno rupa i rekla-kazala i on kaze da ti lazes i ti kazes da on laze....nikud ne vodi cijela rasprava. ja nisam na nicijoj strani, pitao sam sto me osobno zanimalo i hvala na odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiuS Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 ..ali nije u redu da ovako pišeš o Tiboru, čovjeku koji je remapirao na tisuće auta...i to dok smo još bicikle vozili...čak su mu i autokuće vozile aute na čipanja i kasnije prodavali kupcima kao original chip itd. Uopće ne treba dovoditi u pitanje njegovo znanje i stručnost...ja poznam na desetke ljudi koji se i dan danas voze s njegovim softverom i zadovoljni su. Ok...ti si imao loše iskustvo s Tiborom...isto tako su neki imali loša iskustva s RSR-om...bilo je i usijanih usisnih grana i svega... Ok, sve 5. Ovdje protestiras protiv prozivanja ljudi i branis ih da to nije u redu. No, kada je rijec o meni, onda svesrdno podrzavas prozivanje mene, a sa mnom nisi imao posla. Kazes da poznajes na desetke ljudi koji imaju njihov sw i svi su zadovoljni. Pa eto, u tvojem gradu sam JA napravio 10+ automobila, SVE ih poznajes i svi su zadovoljni. Isto tako i na ovom i ostalim forumima ima puno ljudi koji su bili kod mene i koji su isto tako zadovoljni. I ovom prilikom im PUNO HVALA na podrsci i potpori koju sam danas dobio emailom, SMSom, PMom, telefonom, usmeno itd. Dakle, tvoje ponasanje je u najmanju ruku licemjerno, jer si ocito dvostrukih mjerila. Ja ne velim da svatko ne moze imati los dan, jer moze, ali cekati ko lisica iza grma da naidje zec pa skociti i omastiti brk, kao sto radis ti i jos nekolicina membera je sramota i jad. Zao mi je sto to moram konstatirati ali to je tako. Meni potpuno nepoznati ljudi daju potporu, jer znaju citati sa razumijevanjem i vide da je ovdje rijec o prevari usmjerenoj protiv mene. Ali jasno mi je da uvijek ima i bit ce ljudi kojima je to drago i koji uzivaju u tome. Pa ako ih to veseli .... Nesto smo ipak naucili iz svega, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Nesto smo ipak naucili iz svega, zar ne? naucili smo da grcki lipicaneri bežiju iz štale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 A ni Renaultovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Ok, sve 5. Ovdje protestiras protiv prozivanja ljudi i branis ih da to nije u redu. No, kada je rijec o meni, onda svesrdno podrzavas prozivanje mene, a sa mnom nisi imao posla. Da...rekao sam Mariu da nije u redu da se proziva Tibor koji nit je tema danas nit ga je itko prozivao preko foruma jer vjerojatno nije bilo potrebe nit je remapirao 600+ auta kao ti nego puno više, uvijek je vraćao lovu bez puno priče i pompe ako stranka nije bila zadovoljna, nije psovao, vrijeđao i yebao mamu strankama itd. Oćeš da još nabrajam razlike između tebe i Tibora...? Kazes da poznajes na desetke ljudi koji imaju njihov sw i svi su zadovoljni. Pa eto, u tvojem gradu sam JA napravio 10+ automobila, SVE ih poznajes i svi su zadovoljni. Isto tako i na ovom i ostalim forumima ima puno ljudi koji su bili kod mene i koji su isto tako zadovoljni. I ovom prilikom im PUNO HVALA na podrsci i potpori koju sam danas dobio emailom, SMSom, PMom, telefonom, usmeno itd. Da, svi Vodičani su zadovoljni jer im auti idu bolje. Najbolje još da im auti ne idu bolje...bilo bi apsurdno. Ali pitanje je koliko im auti idu bolje i koji su to auti. Pitanje može stajati i jesu li dobili onu snagu koja piše na vašim stranicama i kojom se reklamirate? To ne znamo...a nećemo ni znati dok netko ne izmjeri. A opet...nekome je i ovo dovoljno, da mu auto ide bolje. Ako je stranka zadovoljna time onda si ti napravio dobar posao i ja ti nemam ama baš ništa reći. Dakle, tvoje ponasanje je u najmanju ruku licemjerno, jer si ocito dvostrukih mjerila. Ja ne velim da svatko ne moze imati los dan, jer moze, ali cekati ko lisica iza grma da naidje zec pa skociti i omastiti brk, kao sto radis ti i jos nekolicina membera je sramota i jad. Zao mi je sto to moram konstatirati ali to je tako. To da sam licemjeran sad prvi put od tebe čujem. Ali dobro, obzirom kakvim se riječnikom znaš služiti ovo je mila majka...tako da ok, nek bude tako, bolje da mi kažeš to nego da mi spominješ rodbinu. A šta se tiče mog čekanja na tebe i neki problem s tobom...dragi Tomislave, ja inače nemam drugog posla nego samo gledam kad će te netko prozvati na forumu i eno svaki dan visim gore kod Fržopa da ne bi slučajno neki auto malo zakašljao pa da likujem. Cijeli svoj dan ja posvetim tebi...toliko sam eto jadan da mi je to duhovna hrana i sretan sam ko malo dijete šta je rejser (na čijoj strani danas ni nisam potpuno, samo djelomično) nezadovoljan tvojom uslugom i šta te se prozvalo na forumu. Mislim da si se malo precjenio... Meni potpuno nepoznati ljudi daju potporu, jer znaju citati sa razumijevanjem i vide da je ovdje rijec o prevari usmjerenoj protiv mene. Ali jasno mi je da uvijek ima i bit ce ljudi kojima je to drago i koji uzivaju u tome. Pa ako ih to veseli .... Nesto smo ipak naucili iz svega, zar ne? Uvijek će ti netko dati potporu iz ovog ili onog razloga. Najbolje sad da će 100% forumaša biti kontra tebe i potpuno na strani jednog neozbiljnog momčića kao šta je Kruno aka racer. Ovo je sve prevara i ovi dečki ti kao i ja (to si mi rekao na mob) kvare posao i iz čista mira ti žele poslovni neuspjeh, eto, valjda im se ne sviđaš...ovo je sve urota u kojoj nema ni trunke istine. Ja sam malo objektivnije sagledao situaciju koja se desila samo šta ti to ne želiš ili nećeš vidiš. Rekao sam da nisi kriv za akumulator koji je očito imao tvorničku grešku...ali da si mogao ipak spojiti na taj fuckin' ispravljač pa se to ne bi ni desilo. I šta sam ti još rekao...rekao sam to da si trebao vratiti novce ako ti stranka nije zadovoljna i ne psovati i vrijeđati mušterije jer se to u uslužnim djelatnostima ne radi. I šta tu nije kako treba...i di sam te tu napao ili lagao na tebe? Ono da svi muljaju s onim bajkovitim obećanim snagama...a i to je istina jer na mom autu ne možeš dobiti 15 konja gaina samo remapom...a tamo kažete da možete. To je očita prevara ali tako svi rade i svatko tko se bar malo kuži neće to uzimati u obzir. Tko se ne kuži uopće taj će platiti i misliti da ima 260 ili 270 konja...a da bi to dobio trebao bi promjeniti još i ispuh, usis, ic i još štogod. Daj pročitaj još jednom moje postove i izdvoji mi taj atak na tebe kao osobu ili kao firmu, tunera, čipera, trgovca ili kako se već deklariraš, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 2 Citius: Čim su počele prve trzavice, "Hvala dečki, evo novci i ECU natrag u prvobitno stanje. Doviđenja."....Ovak si se IMO sjebo, uzeo si lovu i sve je završilo na psovkama, sjebanom aku, i "+16ks dobitka"....A ugled firme tone....zato se ovakve stvari nastoje riješiti na obostrano zadovoljstvo.... Čist moje mišljenje sastrane, nit znam ikoga iz spora, nit imam koristi da nekoga potkopavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 (edited) 2 Citius:Čim su počele prve trzavice, "Hvala dečki, evo novci i ECU natrag u prvobitno stanje. Doviđenja."....Ovak si se IMO sjebo, uzeo si lovu i sve je završilo na psovkama, sjebanom aku, i "+16ks dobitka"....A ugled firme tone....zato se ovakve stvari nastoje riješiti na obostrano zadovoljstvo.... Čist moje mišljenje sastrane, nit znam ikoga iz spora, nit imam koristi da nekoga potkopavam... upravo to.. ja da musteriji jebem mater, makar bio 100% u pravu,dobio bi otkaz,citus kao gazda nemoze dobiti otkaz,ali na ovaj nacin moze prepoloviti poslovanje,makar se na kraju pokazalo da je bio 100% u pravu,nepovratna steta je nanesena zbog parsto eura. Edited April 1, 2009 by SEGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 2 Citius:Čim su počele prve trzavice, "Hvala dečki, evo novci i ECU natrag u prvobitno stanje. Doviđenja."....Ovak si se IMO sjebo, uzeo si lovu i sve je završilo na psovkama, sjebanom aku, i "+16ks dobitka"....A ugled firme tone....zato se ovakve stvari nastoje riješiti na obostrano zadovoljstvo.... Čist moje mišljenje sastrane, nit znam ikoga iz spora, nit imam koristi da nekoga potkopavam... točno to, slažem se u potpunosti i ovako je po mom trebalo sve biti riješeno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Lakše je reći da mu ja i još nekolicina nas s foruma potkopavamo posao i nanosimo štetu svojim pisanjem i pričanjem nego da se sam sebi reče "je, pogriješilo se u koracima, ajmo to ispravit na najbezbolniji način" i svi sretni i zadovoljni. Da se napravilo tako ovo ne bi ni došlo do foruma. Postoje ljudi koji svaku kritiku shvaćaju kao neki napad na sebe kao osobu a i na posao kojim se bave ili proizvod koji prodaju. Zašto Citius ne može pogriješiti? Zašto Citius misli da ne može pogriješiti? Ne kužim. I kako jedan član foruma poput mene koji ne zna ništa, samo čita i sluša druge i niti nije čipao kod njega može naštetiti njegovom poslovanju? Da sam ja siguran u sebe kao šta ti kažeš da si u sebe ti mi nikako ali baš nikako ne bi mogao pokvariti nijedan posao kojim se bavim. Ako si u nečemu dobar, imaš znanja i imaš toliko zadovoljnih mušterija onda ti neki tamo kupevd iz Vodica ne može pokvariti posao, kako si mi rekao na mobitel. I nije ovo prvi put da ljudi pišu o tebi. Tamo na Renault forumu te Hic bio napao i svašta napisao o tebi...i nisi stao u svoju obranu. Ok, ono šta je tamo napisano je bilo degutantno...ali kako si ono možeš dopustit. Sad te se tu prozvalo...i opet bježiš i ne slušaš ljude šta ti govore. Ne mene...ja sam u qrcu i ovakav onakav...ali ima tu par stranica ispisanog, iskoristi to u svoju korist, pročitaj još jednom neke postove i nauči o odnosu s mušterijama pa makar ta mušterija bio Kruno rejser...koji je btw 19-godišnjak i ne znam kako je to taj dečko uspio toliko isprovocirati čovjeka tvojih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ovde ima svega,vrlo moguće da je mulac htio otići kod drugog tunera po konje,pa je ovaj bija malo ljut i jeba mu mater,a šta češ,ljudi griješe.ali mene zabrinjavaju valjci u hrv.,je li ima di koji točni valjak,barenko približno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 u biti priča je išla ovako: idem ja prvo u ovoga vidit kako će mi auto ići,pa ako nebude dobro vratit će mi lovu pa ću otići kod drugog.još se na to nadovezalo da renol nema ni tvorničkih konja,a nema ih ni sa prvim čipom,vjerojatno ih neće dobiti ni sa drugim čipom.jel se ko slaže sa mnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 u biti pria je ila ovako: idem ja prvo u ovoga vidit kako e mi auto ii,pa ako nebude dobro vratit e mi lovu pa u otii kod drugog.jo se na to nadovezalo da renol nema ni tvornikih konja,a nema ih ni sa prvim ipom,vjerojatno ih nee dobiti ni sa drugim ipom.jel se ko slae sa mnom Bezveze je tvrdit ovak nesto bez apsolutno ikakvog dokaza, jedino ak citas misli ljudi NHF Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 decki, nakon svega ovoga rijesite ovo na sudu... prijetnja je kaznjivo dijelo i slobodno se moze prijaviti policiji, ali isto tako ako citius stoji iza svog posla i iza svojih rijeci moze tuzit i za klevetu koja steti njegovom ugledu tj. ugledu firme... pa rijesite to sudski. jebga, nije instant rjesenje niti najjeftinije al boze moj, najciviliziranije. isto tako mozete se nac obojica, svatko pregrist svoje govno priznat svoje greske i rijesit isto tako ljudski na obostrano zadovoljstvo te na kraju isprikom. sasvim je nebitno koji je razlog zasto je stranka nezadovoljna, jel to ispis sa valjaka ili osjecaj u guzici.. nezadovoljna je i tocka. ne pase ti, ok evo ti stock i pare nazad i fala dovidjenja. oni koji drze do svog ugleda tako rade (necu ih navodit da ne reklamiram, a eto i Hic je takav dobar primjer buduci da je vec i sam to napisao). ne stajem ni na ciju stranu vec eto cisto misljenje kako bi se sve moglo rijesit zdravim razumom jer ovo ne vodi nikamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 slazem se Vjeko, a mislim da "nikad" nije kasno za ispriku, uvjeren sam da se stvar moze rjesit relativno brzo i lako uz malo dobre volje pogotovo sa Citiusove strane, steta je ucinjena obojici, al neke stvari se daju ispravit, cak i bez suda, ili na njemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 nakon valjda 2 sata citanja ove trakavice, ne znam ni sam gdje da pocnem.. Svaki drugi post je Bero ovo, Bero ono... Moja prica sa Tomicom pocinje jos na Renault forumu, kad se Tomica logirao i predstavio. Kako nisam bio nesto posebno zadovoljan sa svojom 197-icom, nisam imao nikakve namjere bilo sto radit na autu. Uglavnom, tu vecer se Tomica tamo logirao i predstavio, a kako ga znam vec godinama, jos sa newsa, poslao sam mu pm, vise iz zajebancije i napisao otprilike da bi mu bilo super da napravi jednu 197-icu kao ogledni primjerak jer da smo bas raspravljali o remapiranju i da bi sigurno imao vecinu vlasnika 197ica za klijente. Pri tome nisam mislio na sebe i to sam mu rekao, dapace, sve je bilo u sali. Mislim da smo jos pricali i o samim dobicima, ja sam mu jos tu vecer rekao da sam dosta skeptican jer se radi o atmosfercu. Uglavnom, kako cesto visim tamo na Kneziji, Tomica mi je rekao nek navratim na kavu, da cemo se porazgovarati. Za neka dva dana ja mu se javim, nadjemo se kod njega i ponovno imamo isti razgovor, u kojem ja kazem da ne vjerujem u dobitke i dapace, da imam namjeru prodat auto. Tomica mi na to kaze da bi se dobitak sigurno osjetio i da cu bit zadovoljan i dapace, da ce mi dat dobru cijenu jer je ipak prvi takav kod njega. Mozda sam se i sam pomalo dao uvuc u to al reko ajde, cijena je bila ok, dosta niza od nekakave standardne i drugi dan se nadjemo da mi remapira auto. Dosao sam k njemu, ostavio auto, covjek me odvezao doma sa svojim autom i dogovoreno je da me zove kad auto bude remapiran. Tako je i bilo, kroz nekih sat i pol ili dva me nazvao i dosao po mene. Ja sam inace do tada tocio 95icu jer sam nekoliko puta tocio i 98icu i 100ku i nisam osjetio nikakve razlike. Ko za vraga, dan prije toga sam ga napunio do vrha i auto je bio pun 95ice taj dan kad je bio na remapiranju. Tomica mi je odmah rekao da auto mora vozit na 100ku i imat panel filter, da bi se osjetili pravi rezultati. Uzeo sam svoj auto i odmah mi se cinio vozljiviji, znaci kao da ima vise momenta na nizim okretajima. I blokada je bila pomaknuta na 8 k (naspram 7500 serijala). Sav sretan sam nazvao Renea i isli smo se ganjat. Na moje cudo, auti su nam iz leteceg isli identicno. Tu vecer sam skurio cca 1/4 tanka i otisao dotocit 100ku. Drugi dan sam morao u Dubrovnik, gdje sam bio 3 dana a auto je stajao u ZG i nije bio vozen. Kad sam se vratio i poceo ga vozit, tako sam primjetio i da ide bolje. Nakon potrosenog tanka sa 95-icom, natocio sam 100ku i opet se stao sa Reneom. Razlika je bila ocigledna, iz leteceg sam mu odmah odlazio al kolko se sjecam, nismo se ganjali do ibera tu vecer jer je bilo prometa. Drugi dan sam nazvao Tomicu i rekao mu da je auto poceo radit kak spada. Mislim da me tu istu vecer il sljedecu Tomica sms-om trazio da mu platim, sto sam i napravio kroz dan ili dva. Kroz par dana sam skuzio da mi auto 1-4 ide odlicno ali 5. i 6. da ide osjetno losije, cak losije i od stock Clia, pri cemu bi me na 180 km/h stock Clijaci poceli sustizat. Ne u smislu da bi me sustigli, samo bi poceli nadoknadjivati razliku. Obzirom da smo se i prije dosta ganjali, znam da je moj auto bio identican kao i ostali u petoj i sestoj. Zvao sam Tomicu i rekao mu za taj problem, on je obecao pitat grke. Prosljedio mi je njihove mailove, oni su se isto iscudjavali kako je to moguce. Nakon par dana dogovor je bio da dodjem ponovno na remapiranje, ovaj put sa nekom test mapom, kako je bilo receno. Odmah sam primjetio da mi auto ide jako lose, losije nego stock auto ali mi je Tomica rekao nek vozim na toj mapi i da ce se iz nje iscitati sto se dogadja sa autom. To je trajalo nekih 7-10 dana, mozda i malo duze ali ja s tim nisam nikako bio zadovoljan. Tomica me bio nazvao i rekao da me ceka treca mapa (znaci mapa koju su grci pripremili bez da su sa mojeg auta skinuli tu "test mapu").. Ja sam taman u to vrijeme bio pregovarao sa nekoliko kvazi kupaca mog auta i nisam se vise htio zajebavat sa remapiranjem, gubljenjem vremena svaki put. Ono sto moram naglasiti je da je Tomica bio svaki put korektan i rekao da nije problem i da on dodje do mene doma, ujutro, prije paljenja auta, kako ja ne bi morao gubit vrijeme i cekat da se auto ohladi. Uglavnom, trecu mapu nismo stavili nego sam ga zamolio da mi vrati stock mapu i nasli smo se na kavi da dogovorimo sto dalje. Na toj kavi mi Tomica kaze da je pricao sa Grcima i da oni kazu da meni nesto ne valja sa autom. Na to mu ja kazem da nema sanse jer je auto prije isao identicno kao i drugi (u petoj i sestoj) a sada ne ide. Tomica mi je vratio stock mapu i odmah sam isao probati protiv Rudya kako ide i odmah smo skuzili da sa stock mapom opet ide dobro, odnosno jednako. Rain me od prije ima na piku pa zato tvrdi da sam ja pisao hvalospjeve o cipu, sto nije istina, dapace i Tomici sam rekao kao i svima ostalima, da ne vjerujem da sam dobio 16 ks kolko mi je rekao da cu dobit (iako na siteu od Grka pise cak i 22 ks), nego da mislim da sam dobio mozda 4-5 ks i nesto momenta. Taj dan smo se Tomica i ja dogovorili, bez imalo natezanja, sve korektno, da kod njega imam jedno grazis cipanje auta. Kako sam ja vec imao odobren leasing za Octaviu RS tdi, to mi je super pasalo. E sad, kako je to sa Octaviom propalo jer se ja i dalje nisam mogao rijesit svog auta, rekao sam Tomici da necemo sad nista raditi nego da cu mu se javiti. Nit sam ja trazio novce natrag nit se Tomica ponudio da mi ih vrati, to su cinjenice. U medjuvremenu me Kruno (Racer) zove i pita kaj sam namjeravao sa cipom, reko mozda bude za Skodu. On veli ajd ako ga ne iskoristis, prodaj ga meni. I tako je i bilo, Kruno je meni dao tocno tolko kolko sam ga ja platio, ja sam Tomici poslao sms da ga pitam dal moze doci frend pod moj racun i Tomica je napisao: naravno, tvoj bonus kod mene to pokriva. Znaci jos uvijek sve korektno. Kroz par dana smo se dogovorili Kruno i ja da idemo kod Tomice. Od nekud se pojavio i Rudy a Kruno je zvao i Baleva. Znaci pojavili smo se ko vojska tamo na Kneziji. Bio je malo topliji dan i nakon nekih sat i pol auto jos uvijek nije bio hladan. Sjeli smo na cugu i nakon nekih pola h - 45 minuta, Kruno veli daj zovi Citiusa, sad je valjda vec hladan. Ja sam nazvao i Rudy i Kruno su otisli do auta. Nakon 15ak minuta smo i Balev i ja otisli do auta i tu je Tomica jos uvijek pokusavao skinut mapu. Ventilator je vrtio na mahove al obzirom da je i meni tako bilo, to sam i rekao Kruni. Tomica je skinuo mapu, a mi smo otisli. Kasnije su se Kruno i Rudy vratili natrag i tu je nastala prica sa akumulatorom, ja to nisam vidio ali me Kruno zvao da me pita dal imam kablove. Mene je Tomica zvao jos u medjuvremenu dok je cekao da grci posalju ispravljenu (il kakvu vec) mapu i odmah mi rekao da nije sretan sto smo dosli kao vojska i da ima los predosjecaj oko toga svega. Naime sumnjao je da ce Kruno otic kod nekog drugog i da ce taj skinut tu novu mapu. Ja sam Tomici rekao da mogu garantirati za Krunu i da se to nece dogoditi. Jos je nastao i problem jer je grk poslao navodno st. 2 mapu i otisao iz ureda, pa je Tomica predlozio Kruni da stavi tu mapu, uz doplatu, kad mu dodju IC i ispuh. Ono sto je sigurno je da je Tomica i meni i Kruni rekao da st. 2 mora ic uz IC i ispuh. Obzirom da je Kruno vec tada imao narucen i cekao ispuh, a vec imao namjeru narucit i IC, nista nije bilo sporno. Dogovor, kolko znam, je bio da Kruno donese lovu, razliku izmedju st. 1 i st. 2 kad mu dodje i kad se instalira ispuh. Vecer prije remapa, Kruno se stao par puta sa Alenom i isli su otprilike identicno. Drugi dan navecer, sa remapiranim autom, Kruno je odlazio 3-4 duzine i oko toga tu vecer nije bilo spora. Alen i Rudy su jos i prije remapa tvrdili da bi Kruno morao odlazit 10 duzina sto sam odmah rekao da nema sanse, da je to jednostavno previse. E sad, dolazimo do te price sa valjcima u Gumimarketu. Kad je oko toga bila cjela trakavica na Renault forumu, jer je hrpa ljudi otisla tamo i napravili group buy, ti konkretni valjci su svima pokazali dosta manje snage od ocekivane. Sam Hic mi je na telefon rekao otprilike: jebiga, kaj da ti kazem, izgleda da pokazuju manje. To je bilo vezano uz neku svadjicu il kaj vec, izmedju nas dvojice. Scuki na atmosfercu ti valjci pokazuju 16 ks manje, sto je skoro 10% od snage za koju smo se svi slozili da nasi auti imaju (cca 185 ks). Napominjem da je taj dan mjereno puno autiju i samo je par ljudi bilo donekle zadovoljno rezultatom, svi ostali su bili neugodno i ja bi rekao, neopravdano iznenadjeni i misljenja sam da ti valjci pokazuju manje nego sto je stvarno stanje. Pa jednostavnom matematikom dolazimo do sljedeceg: ako ti valjci lazu cca 10% i na Racerovom autu pokazuju 225 ks, onda je + 10% to cca 248 ks. I ako znamo da je Racerov auto isao identicno (prije remapa) kao i Alenov, koji u CVH ima izmjerenih 213 ks, onda je 248 (oko koje brojke se taj auto vjerojatno i vrti) minus 213 = 35 KS. Necu i nemogu ulaziti u to dal je na tom autu st. 1 ili st 2 i da li auto moze pokazivati snagu od st. 2 iako nema ispuh nit IC al vrlo je lako moguce da je na autu remapom dobijen dobitak od cca 35 ks. Sto se tice procedure remapiranja, ja isto tako vjerujem da je Tomica trebao spojit auto na ispravljac i sebe rijestit neugodnosti. Isto tako vrlo je lako moguce da je aku vec bio sjeban jer je i Krunin auto dosta vremena bio po servisu i tko zna sta su mu tamo radili al cinjenica je da je akumulator otisao usljed remapiranja i tu je Tomica IMO trebao drugacije postupit. Sto se tice spominjanja majke, tu se apsolutno slazem s Krunom i deckima, ti Tomica si to nisi smio dozvolit, pogotovo jer sam siguran da oni tebi nisu krenuli sa takvom spikom. Takodjer, sto se Rena tice, potpuno si u krivu jer Rene je mozda ovakav ili onakav ali sigurno nije zlonamjeran i Kruni je taj dan napravio veliku uslugu a ne da ga je zajebo. Krunin auto nije htio upaliti, gurali smo ga svi zajedno, dapace, cjeli ga je dan naguravao. Love nije imao i Rene mu je izasao u susret i sredio mu akumulator bez da mu je Kruno taj dan kune dao. Nit ja se nisam sjetio da bi aku mogao ic pod garanciju, dapace, kad me Rudy nazvao i rekao da si je Rene sjebao frendića (Krunu) rekao sam mu da sigurno nije u pravu i da ne zelim uopce tak razgovarati jer mu je Rene pomogao a i pri tome otisao u minus, sto da ga je htio sjebat, sigurno ne bi. Rudy je onda nazvao renault asistenciju i ispalo je da aku ide pod garanciju. Jebiga, ja to nit sam znao nit sam pomisljao na to i dajem jaja pod skripac da Rene to nije znao i isao je samo sa dobrom namjerom. To sto je Rudy nakon toga Kruni napunio glavu sa pricama, tu Rene apsolutno nije kriv. Ja sam mu taj isti dan rekao nek se u to ne mjesa al me nije poslušao i to je jedina njegova greška u tome svemu. Ti Tomica, si trebao, i jos uvijek trebas IMO, uzet Krunu i otic o tvom trosku u CVH. Ako rezultat bude kako ga deklariras, nek ti plati i valjke i dnevnicu i remap. To ti govorim kao netko tko je s tobom bio ok i znas da ti nisam srao nit ti sad serem. Slazem se mi kupci ne kupujemo feeling nego ono sto se na site, tvom i grckom, reklamira. Ako kupim litru mljeka, onda ne pitam jel mi ono fino il ne, nego hocu i dobit tu litru. I zato te molim, napravi tako i ako zaista stojis iza svog proizvoda, onda se nemas cega bojati. Ako je snaga auta stvarno 225 ks, a znamo da je auto imao barem 213 prije remapa, onda sorry al to sto si prodao ne odgovara tome sto si reklamirao i po meni, Kruno u tom slucaju nije nista kriv. Tolko od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avanti Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Citam,i citam iiii citam, pa koliko mogu skuziti iz tog svega: Neznam na koliko su Citiusu zivci bili na ON poslije tih prepirki, al uglavnom to s bestimanjem nije bilo uredu. Mogao je i spojiti dodatno napajanje akumulatora za svaki slucaj, premda nije slucaj da akumulator od pola godine jednostavno izgori, barem ja na takav akumulator jos nisam naletio,i ako se isprazni napuni se ponovno.I naravno, mogli ste se sititi da je jos pod garancijom i ne placati ga a ne sad kukati okolo!! Koliko citam taj Renol je bio stalno na popravcima u servisu,sta mu je sve radjeno?? Mozda bi najbolje bilo da se prije chip tuninga islo na valjke,pa nakon toga ponovno pa da se vidi razlika,premda su neki valjci sporni. Uostalome nakon chip tuninga comp. motora se dalje sam u fino podesava pa za to triba nekoliko kilometara. Zanimljivo mi je da je musterija nakon programiranja bio zadovoljan i tako se vozao neko vrime pa nakon nekog vrimena ode na valjke i odjedanput se razocara,malo cudno. Jer osobno ja uvijek imam osjecaj kako mi auto ide pa mi za to ne tribaju valjci da mi to prilozi. Ja sidnem,upalim motor i vozim i testiram (znao sam minjati programe tj. compove s razlicitim mapama,pa ovi je dobar,ovi losiji a ovi mi je najbolji,i za to mi nije potriban valjak) Al eto za imati crno na bilo nije ni to lose makar ne patim za tim toliko. I jos nesto,postoji li dokaz tj. papir sa tog mjerenja sa datumom!? Ja ga nigdje ne vidim,a vidim da se ovdje vodi rat, jer u tom pogledu se moze uvik manipulirati bez nazocnosti npr. Citiusa i Racera zajedno na valjcima!!! I pitanje je da li je sve na autu bilo ispravno prilikom mjerenja ili prilikom programiranja. Jer turbo motori su i na sitnice osjetljivi pa mogu imati osjetni gubitak snage. Uostalome ne tribate se cuditi da neki automobili i ispravni u serijskom stanju ne postizu deklariranu snagu,takav slucaj ima npr. Audi RS4 B7 koji bi triba imati 420KS a dosta ih je na mjerenjima imalo oko 380KS, to je gubitak vec oko 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Citam,i citam iiii citam, pa koliko mogu skuziti iz tog svega: Neznam na koliko su Citiusu zivci bili na ON poslije tih prepirki, al uglavnom to s bestimanjem nije bilo uredu. Mogao je i spojiti dodatno napajanje akumulatora za svaki slucaj, premda nije slucaj da akumulator od pola godine jednostavno izgori, barem ja na takav akumulator jos nisam naletio,i ako se isprazni napuni se ponovno.I naravno, mogli ste se sititi da je jos pod garancijom i ne placati ga a ne sad kukati okolo!! Koliko citam taj Renol je bio stalno na popravcima u servisu,sta mu je sve radjeno?? Mozda bi najbolje bilo da se prije chip tuninga islo na valjke,pa nakon toga ponovno pa da se vidi razlika,premda su neki valjci sporni. Uostalome nakon chip tuninga comp. motora se dalje sam u fino podesava pa za to triba nekoliko kilometara. Zanimljivo mi je da je musterija nakon programiranja bio zadovoljan i tako se vozao neko vrime pa nakon nekog vrimena ode na valjke i odjedanput se razocara,malo cudno. Jer osobno ja uvijek imam osjecaj kako mi auto ide pa mi za to ne tribaju valjci da mi to prilozi. Ja sidnem,upalim motor i vozim i testiram (znao sam minjati programe tj. compove s razlicitim mapama,pa ovi je dobar,ovi losiji a ovi mi je najbolji,i za to mi nije potriban valjak) Al eto za imati crno na bilo nije ni to lose makar ne patim za tim toliko. I jos nesto,postoji li dokaz tj. papir sa tog mjerenja sa datumom!? Ja ga nigdje ne vidim,a vidim da se ovdje vodi rat, jer u tom pogledu se moze uvik manipulirati bez nazocnosti npr. Citiusa i Racera zajedno na valjcima!!! I pitanje je da li je sve na autu bilo ispravno prilikom mjerenja ili prilikom programiranja. Jer turbo motori su i na sitnice osjetljivi pa mogu imati osjetni gubitak snage. Uostalome ne tribate se cuditi da neki automobili i ispravni u serijskom stanju ne postizu deklariranu snagu,takav slucaj ima npr. Audi RS4 B7 koji bi triba imati 420KS a dosta ih je na mjerenjima imalo oko 380KS, to je gubitak vec oko 10%. ma mamicu mu njegovu sad ga neću kupiti....:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Ne razumijem o cemu ti pricas? Nitko nije rekao da je nezadovoljan, dapace obrnuto. A to sto ljudi nakon papira ne vide vise realno, to vise govori o njima nego o meni. Da si pazljivo citao, vidjeo bi da se spominje +16KS i +30Nm od stock auta, da ne spominjem da je sve to rekla-kazala jer ja DYNO PLOT VIDJEO NISAM a s obzirom na ovu orkestriranu hajku, trebam li vjerovati u to? Osim toga, auto je navodno mjeren prije par tjedana sa 209KS (iako bi u seriji trebao imati 230KS), jel? Niti to mi nije receno niti pokazano, PRIJE remapiranja. NAdalje, da je mene Kruno aka Racer nazvao u ponedjeljak, nakon sto je mjerio auto u nedjelju i rekao: "cuj, imamo neki problem, mjerili smo snagu, pa mi nesto nije jasno, jel bi mogao to i to mozda, pogledati, popraviti, napraviti, objasniti ....?" dakle, bilo sta normalno reci? Neeeeeee.... Kruno aka Racer dolazi sa Rudyem i Raptorom pred mene i onako s visoka prigovara i provocira da on to nece, da mu vratim to i to i da on odjednom nije zadovoljan itd itd itd itd... Pa sta da ja onda velim na to? Nakon 2 tjedan zavlacenja i manipulacija svih???? Ovako ja nisam dosao tamo i pricao sa visoka nego sam ti najnormalnije rekao da ja sa stage 2 mapom nisam zadovoljan jer nisam dobio ono sta si ti rekao nego sam dobio 16 konja i 32 nm na sto si ti podivljao i poceo psovati... Dalje ne vjeruje se valjcima u gumimarketu danas sam ti ponudio pošteno da se ode u CVH izmjeri se ova mapa koja je BTW prosla prilagodu od 1000 km-a a nakon toga se ide u Renault servis po tvom izboru da se stavi stock mapa i natrag na valjke te sve se lijepo izmjeri...cak sam rekao da ne tražim 50 ks-a i 90nm-a jer nemam cat back(koji je jedini u ponudi za meganea)koji treba biti na stage 2 ali usis imam koji si rekao da treba biti(nisi spominjao gljivu nego panel filter koji sam kupio od tebe)a ti si rekao da bi ja bez cat backa trebao biti izmedu stagea 1 i 2...isto tako u ponudi sam rekao da ukoliko valjci pokažu rezultat kakav si obecao da ces dobiti novce za stage 2 uvecane za tvoju dnevnicu rad itd i ja placam valjke...ali ako ne pokažu onda da mi vratis novce za mapu i platis valjke jer ja nemam namjeru placati valjke 2 puta... TI NA MOJU PONUDU NISI ODGOVORIO Rekao si brdu neistina recimo da si me navlacio i zvao da se nademo zoves me 1.put ja ti kažem da sam u me gusti ti odgovaras ajde nista onda zovem te za pola sata..za pola sata me zoves gdje si ja kažem u me gusti oces doci? ti kažes ne ajde dodi do birca gdje cu biti zovem te za pola sata...Prošlo je sat i pol znaci sat vremena kasnis (da se osiguras da sam sam valjda)opet di sam u roštilju u dedi pitam oces doci?NECES znaci ti nisi htio doci makar su ti megust i deda na 2 minute od stana odnosno birca gdje si bio...Ja sam se doslovno pogubio u kolicini tvojih laži i nemogu ti odgovoriti na sve.... ali sada sam doma i neces moci pricati nebuloze i laži jer ja na svaku tvoju laž imam ARGUMENTE.... Tomica kakvo navlacenje od 2 tjedna(opet lažes)upetljao si se u laži i nemožes se izvuci više...Ja sam kod tebe došao 25.03 oduzmi 2 dana koliko je ovo na forumu i to ti daje punih 7 dana.... Citius rekao si da sam ja unaprijed htio tebe zavaljati za 230 € i da je to osmišljeno sa moje strane ...Ja ne mogu vjerovati da ti tako nesto pada na pamet!!!!ja sam išao trošiti svoje vrijeme jer nemam pametnijeg posla nego tebe ganjati da mi vratis novce za posao koji nije dobro napravljen!!!!cak sam toliko dobro osmislio svoj plan da te zajebem da sam panel filter i tekucinu za ciscenje kupio od TEBE po sigurno vecoj cijeni nego negdje drugdje... Samo da još ovdje isparavim Beru (Xmana)koji je rekao da ja za stage 2 trebam imati IC to nije istina trebao samo auspuh,panel imam... Obrisao sam preko 100 postova offtopica u ovom topicu.Sljedeci koji ode u bilo kakav OT koji nije vezan za temu dobiva duzi ban. Za zaboravne, OT znaci: Pokretanje price o mapiranju 172 Pokretanje price o mapiranju 197 Pokretaje price o mapiranju drugih auta Kopiranje tko sve gleda topic Glupi komentari koji nemaju veze s mozgom a kamoli sa ovim topicom. I sve ostalo cega se mozete sjetiti. Sto se mog komentara ovog slucaja tice, prica od strane Raptora i Racera mi ima jedno 50% vise rupa od price Citiusa. Nikog od njih ne poznajem osobno, sve iz znam preko neta, i iz dosadasnjeg ponasanja doticnih sam daleko blize situaciji da povjerujem Citiusu nego slavnom "trojcu" koji su se vec preko nekoliko puta dokazali u muljazama. U kakvim sam se ja muljažama dokazao??:drink::drink::drink: Eto vidiš, krivo si shvatio. Uopće nije provokacija i ne želim te provocirati ili ti nedajBože nanositi štetu u poslovnom smislu. Samo ću jedno napisati...vi svi prodajete i naplaćujete konjske snage...dobitak snage...i to naplatite...ne prodajete dojam i percepciju. Ako sam u krivu ispravite me. Vjerojatno znaš šta sve Domagoj Belinić ima rađeno na svom autu...i taj remap je bio samo točka na i i ja vjerujem da auto sad na kraju id jako dobro, mora ići dobro. A na onim stranicama ne piše da auto to mora imati odrađeno, piše samo model auta, piše snaga stock, piše snaga dobivena, piše cijena. Ovo je samo jedan od tvojih odgovora koji sam izvukao stavljam potpis na svaki tvoj post osim na ono da sam neozbiljan... Ja jasno znam sta sam platio i sta mi je receno...!!! Ante ... +50KS mu je receno sa full auspuhom i usisom, koji Kruno jos nije stavio, to je primio na znanje i akceptirao. Tako da u tome nije problem, shvati to. I ne, nije platio. Full auspuh se nije spominjao ja sam rekao da je u dolaskucat back i ti si na to rekao OK!!!ALI GLE CUDA JA SE NE ŽALIM TEBI JER JA IMAM 40 A NE 50 JA IMAM 16 KONJA!!!NA SVAKI TVOJ DALNJI ODGOVOR EVO TI PROTU ODGOVOR IDEMO SUTRA U CVH NA MJERENJE JER SI SIGURAN U SVOJU MAPU I SVOJ POSAO...danas si dokazao da nisi jere nisi odgovorio na moju ponudu za CVH Za tebe i za sve ostale.Ako dyno mjerenje nije radjeno neposredno prije mapiranja i neposredno poslije mapiranja nego u razmaku nekoliko tjedana kao u ovom slucaju to dyno mjerenje nije relevantno Vrijeme prilagodbe zahtijeva Citius ne JA!!! Da, nakon sto te taj isti ispizdi lazima i manipulacijama. A nekome je ocito normalno da na forum moze staviti sta oce, bez konkretnih dokaza i argumenata, nekome je normalno da to "popusi" (sto vise govori o njemu, nego o onome tko je to stavio) itd. Sta ces, ima nas svakakvih. Kakvim lažima i manipulacijama pa ti lažes u svakom postu u ovom topicu... Decki tko nije shvatio tko je Citius ni nece... Ja vama svoja iskusta govorim iskreno a vi prosudite... Dalje neznam zakaj ste se svi uhvatili akumulatora JA sam akumulator platio i ja NE TRAŽIM povrat novca od CITUSA(tražio sam prije)makar je on direktno priznao da je on kriv za akumulator ali da troškove nece podnjeti... Puno bitnije je sto se tice akumulatora to sto nije postupio po PS-u kako rade u servisima i kriv je što je riknuo... Svijetla i muzika nisu isto kao i ventilator i vec je par ljudi reklo da se sa ventilator akumulator mogao skuriti a da nije bio tvornicki neispravan... No recimo da sam ja pogriješio sto nisam tražio novi pod garancijom nego sam ga kupio pa zato povrat više ne tražim! Ali eto nekome od vas ce citius remapirati auto koji nije pod garancijom pa kad se turbina rasipa ce reci ali na 30 drugih se nije rasipala znaci tvornicka greška...:no2::no2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrunoL Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 ovde ima svega,vrlo moguće da je mulac htio otići kod drugog tunera po konje,pa je ovaj bija malo ljut i jeba mu mater,a šta češ,ljudi griješe.ali mene zabrinjavaju valjci u hrv.,je li ima di koji točni valjak,barenko približno zasto mulac?! DA naravno da ocu otici kod drugog tunera kada kod ovoga nisam dobio sto mi je obecano... Platio sam stage 1 nisam dobio koliko je ks i nm obecano,trebao bi platiti stage 2 a nemam ni stage 1 u autu!??!?!NARAVNO DA NE!! sta je tu cudno?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now