Willy Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 To je istina, samo kažem...nikad tamo nisam imao problema, a izljetala je ekipa sa autima jednako brzim/sporim poput mog na tom mjestu. Valjda loš setup ovjesa pa auto skače. Cetvorka je jedan od brzih zavoja na stazi ali moras imati i jako brz auto da bi oni hupseri kod apexa bili problem. Meni je to jedan od opasnijih zavoja jer sa motorom mozes sa skoro dvije glave doletiti pred riječki a grbav je u 3pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cone4u Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Mozda je i 1.36.8 dovoljno brz razlog... Dosli kasno.taman ga pakirali na prikolicu .. cooper,type r i integra idu zanimljivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Pričam općenito, znam za bar 3-4 auta koji nisu nešto spektakularno brzinda su se tam skršili. Za ovog mi je jasno da juri i tu je margin of error puno manji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Kolega sa 172kom je tamo razbio auto. Ako se ne varam taj je naletio na mokru/vlaznu pasicu... Ili je u pitanju bio 1M... Puno autiju se na Grobniku razbilo, na razlicitim mjestima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ako se ne varam taj je naletio na mokru/vlaznu pasicu... Ili je u pitanju bio 1M... Puno autiju se na Grobniku razbilo, na razlicitim mjestima... Nije bilo vlažno. Suho sve. Možda M1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Pričam općenito, znam za bar 3-4 auta koji nisu nešto spektakularno brzinda su se tam skršili. Za ovog mi je jasno da juri i tu je margin of error puno manji. Dovoljan ti je tvrd auto i malo nesigurna ruka na volanu i malo popušten gas napravio si sranje sa 130-140 na sat minimum, pa se zaustavi kad uhvati pasicu ili travu... Jednom sam se sa cup Octaviom tamo izvrtio na taj način, od tad kad sam dodirnuo pasicu u trojki do ravnanja na kočenju za riječki gas ne puštam ili ja u podu ili na nekoj konstanti, drugačije letiš van... Naravno govorim o samom limitu auta i guma, ne turizmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 (edited) Toliko ja imam na tom zavoju. 140-150kmh. Baš sad gledam snimku. Punim 4. brzinu. Edited February 20, 2015 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ovo ti je brzo vrijeme? Imaš lufta puno Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 (edited) Nevjerojatno mi je da ekipa tamo izlijeće...valjda jer je neravno pa im guzicu digne. Probaj vozit zadnji pogon malo jaci auto pa ces vidjet da to nema veze sa prednjim pogonom tj. Da drugacije dozivis stazu, U S3 sam tamo mogo kopat nos a u m3 bas i nije neka fora ako pokusavas pun gas. Greska je na zadnjem pogonu ako prebrzo dodes i pustis naglo gas, rasteretis auto i ak nisi brz eto te u krugu Edited February 20, 2015 by FilipS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Probaj vozit zadnji pogon malo jaci auto pa ces vidjet da to nema veze sa prednjim pogonom tj. Da drugacije dozivis stazu, U S3 sam tamo mogo kopat nos a u m3 bas i nije neka fora ako pokusavas pun gas. Greska je na zadnjem pogonu ako prebrzo dodes i pustis naglo gas, rasteretis auto i ak nisi brz eto te u krugu U cavrndiji!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) Ovo ti je brzo vrijeme?Imaš lufta puno Znam, pogotovo kod osmice od kad sam se skoro izvrtio tamo. Jbga, stare i potrošene cestovne gume. [video=youtube_share;J7IHxwrt0BM] TPS na Torqueu ne valja, 85% = 100% zapravo. Nemam iskustva (11 krugova sa Cliom u 7god) ni muda. Probaj vozit zadnji pogon malo jaci auto pa ces vidjet da to nema veze sa prednjim pogonom tj. Da drugacije dozivis stazu, U S3 sam tamo mogo kopat nos a u m3 bas i nije neka fora ako pokusavas pun gas. Greska je na zadnjem pogonu ako prebrzo dodes i pustis naglo gas, rasteretis auto i ak nisi brz eto te u krugu Vjerujem, ali 2 su bila FWD, od toga jedan 172 od Sruka. Pa zato pitam. Edited February 21, 2015 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Greska je na zadnjem pogonu ako prebrzo dodes i pustis naglo gas, rasteretis auto i ak nisi brz eto te u krugu Pa i prednji pogon na naglom oduzimanju gasa rasterećuje zadnji kraj i eto te u krugu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Pa i prednji pogon na naglom oduzimanju gasa rasterećuje zadnji kraj i eto te u krugu... Da, kao što moj filmić pokazuje. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ako nema šere na Grobniku ti treba tail happy FWD Onda si brz... Ja dugo nisam volio taj zadnji kraj da mi ulazi u igru, ali kad sam se naučio brži si puno i sigurniji, imaš oba kraja za igranje i balans ne samo nos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ma, meni je krenuo na nos, malo sam apnuo gas i ode guzica...kontrirao sam odmah volanom, ali kurac. Treba sad sa šperom probati. I da su mi bar novi poluslickovi neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 A hebo ga ti uzmi Federalke, bar one nisu skupe a za Grobnik su zakon Šta imaš unutra, Quaife? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Da, Quaife ATB. Budem, ali uvijek nađem na bolji način da spizdim 500€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 E sad i to što kažeš Si vozio Megija R26? Kakav je quaife u odnosu na onu šperu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 E sad i to što kažeš Si vozio Megija R26? Kakav je quaife u odnosu na onu šperu? Vozio sam ga dosta, ali nažalost i prije dosta vremena, a tada nisam imao LSD na Cliu pa iskreno - ne mogu procijeniti. Samo znam da je R26 sasvim druga dimenzija naspram stock 197ice, JAKO velika je razlika. U svemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Čisto me zanimalo kako ATB locka, da li kao na Megiju samo full, grubo i samo na pun gas ili radi kao klasična lamelarna da zatvara pomalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 (edited) Čisto me zanimalo kako ATB locka, da li kao na Megiju samo full, grubo i samo na pun gas ili radi kao klasična lamelarna da zatvara pomalo... Nije grubo, dapače. Kao da je nemaš, tak se ponaša. Sad sam se navikao već, ali prvih par dana je bilo jako zabavno po rotorima. Isprobao sam je i ove zime na Sljemenu. Nije neka brzina (50-120km/h) jer ti nemam ja baš muda jurit, ali fora. [video=youtube_share;sWU6Rx2Qm0A] Edited February 21, 2015 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Bome uz ovu borbu i malo gužve odvesti ono nevrijeme :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Ne znam koliko je ovo KS, auto vjerojatno ima ispod tone, bome leti ovaj Speedster... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 letio je... nazalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now