GoranE46 Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Saša kad ja mogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Saša kad ja mogu? Idući tjedan,kad ti paše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 PA tog Sviga toliko hvale da ću mu morat nekak dostavit auto i ostavit na jedan dan za kompletni tretman iz vana i iz nutra. Javi mi na pm kolika bi bila cijena, kemijsko čišćenje, poliranje, vosak i kak bi se mogli dogovoriti budući da imam 100 km do ZG-a, a tebi treba cijeli dan za to, ako ti je i dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Jel ima kakva šansa ovaj tjedan, pošto sam na putu cjeli sljedeći tjedan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Jel ima kakva šansa ovaj tjedan, pošto sam na putu cjeli sljedeći tjedan? Ovaj tjedan sam pun,nazovi me pa dogovorimo neki termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 PA tog Sviga toliko hvale da ću mu morat nekak dostavit auto i ostavit na jedan dan za kompletni tretman iz vana i iz nutra.Javi mi na pm kolika bi bila cijena, kemijsko čišćenje, poliranje, vosak i kak bi se mogli dogovoriti budući da imam 100 km do ZG-a, a tebi treba cijeli dan za to, ako ti je i dosta @svig: Evo i mene zanima ovakva obrada a posto smo ja i Dado blizu mogli bi neki road trip organizirat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Ovaj tjedan sam pun,nazovi me pa dogovorimo neki termin može! budemo se dog. ako ništa onaj tjedan iza:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado007 Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 @svig: Evo i mene zanima ovakva obrada a posto smo ja i Dado blizu mogli bi neki road trip organizirat . Ja sam za...samo po mogučnosti kad sam doma jer sam 28 dana u Italiji, a 28 u HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Aj kad nam javi neku cijenu budemo se dogovorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Božić Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Još jedna pohvala za pranje kod Sviga te da napomenem da Sasa ima opakih krpica i voskova po vrlo vrlo povoljnim cijenama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 19, 2010 Author Share Posted April 19, 2010 Nosi mi se bijela boja ...... :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gin147 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 jaooo :thumbsup::thumbsup: pehebenoo kaj si radio sve na ovoj alfi ako se smije znati ?:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 ak je to đuro dopeljo, onda sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 ak je to đuro dopeljo, onda sve Otprilike tak nekak :thumbsup: Auto je inače star mjesec dana ali nije bio dobro odkonzerviran pa je bilo dosta tragovo ljepila koje smo uklanjali,nakon toga je stavljen vosak Auto Glym Extra gloss.Na felge sam mu stavio isto vosak Poorboys a kožu sam mu impregnirao s Gliptonovim mljekom to bi bilo to ukratko. Novi auto a ponovo mi je uzeo 3h posla ali se isplatilo jer ja Alfa stvarno prekrasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Nosi mi se bijela boja ...... :dance3vs1: Kaj si tolko trljao da se i boja skinula s autiju Nego, trebalo bi mi jedno lijepo vanjsko i unutarnje ciscenje za lagunu...i ako može felge dolje i ocistit ih...Mos mi rec cijenu okvirno za to pa da se dogovorimo za neki termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 24, 2010 Author Share Posted April 24, 2010 Zanimljiv primjer kako ne treba održavati auto-Laguna karavan 2002 Par slikica kakav je auto bio kada je došao kod mene prolilo se samo 5-6l nafte,ništa prestrašno kaže vlasnik tapecirung krova sicevi ,fleka na fleki od ko zna čega nakon par sati posla evo kako je to izgledalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 o boze kako neki ne odrzavaju auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 pa iz koje je močvare on iščupo tu lagunu,katastrofa.. svaka čast sale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 katastrofa, pa kak netko moze dopustit da mu auto bude takav? Nadam se da si mu dobro naplatio jer posao izgleda odilcno Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabioso Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 kolko dojde takvo čiščenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 pa kako to očistiš? jel to sve zaliješ nekim kemikalijama ili što? odvratno, ja ne bi sjeo u takav auto. a mogu se mislit kako je smrdio unutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 kolko dojde takvo čiščenje od 350 do 600kn,u većini slučajeva 350 ali ovo je bilo malo više pošto je auto bio kod mene skoro 2 dana i stvarno je bio u užasnom stanju Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Mislim da kako bi došao u moju praonicu tako bi i izašao... Ili bi ušao unutra sa miniwashem pa kud puklo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted April 25, 2010 Author Share Posted April 25, 2010 pa kako to očistiš? jel to sve zaliješ nekim kemikalijama ili što? odvratno, ja ne bi sjeo u takav auto. a mogu se mislit kako je smrdio unutra. da tako nekako,prvo sve dobro posaugat na suho,onda kemikalije i četkanje i nakraju sauganje te zmazanoće van i to se ponavlja dok nije sve kako treba biti. Šta se tiče smrada mogu ti samo reći strašno,cijela praona mi smrdila po nafti:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 svaka čast na obavljenom poslu a još više na volji da se primiš ovog posla jer ovo je očaj u kakvom je stanju auto bio......:notworthy::notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now