buby_FR Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Zanima me ko mi može promjenit bočnice u sicevima a da to izgleda kvalitetno, cijena nije bitna al samo da je poso napravljen kak treba?? konkretno radi se o ovim sicevima Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 (edited) kontaktiraj membera lonewolf http://www.myhraweb.com/member.php?u=345 ili petar001http://www.myhraweb.com/member.php?u=668 da ti da broj od čovjeka koji je njemu radio..... Edited January 20, 2012 by GT Boca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ja ti mogu dat broj odo mog u đurđevcu napravit će sigurno dobro ali načekat ćeš se sigurno mejsec i neš dana stalno ima posla ja sam mu svoje ostavio i vec mejsec i pol ili dva su kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ja ti mogu dat broj odo mog u đurđevcu napravit će sigurno dobro ali načekat ćeš se sigurno mejsec i neš dana stalno ima posla ja sam mu svoje ostavio i vec mejsec i pol ili dva su kod njega a daj broj pa cu ga nazvat:thumbsup: al nema sanse da mi sicevi budu kod njega mj. dana......:doh: Budem otiso i do matusa(ili kak se vec zove) pa cu vidjet kaj ce oni rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 Ja ti mogu dat broj odo mog u đurđevcu napravit će sigurno dobro ali načekat ćeš se sigurno mejsec i neš dana stalno ima posla ja sam mu svoje ostavio i vec mejsec i pol ili dva su kod njega Javi kad sam na redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Javi kad sam na redu. negdje u drugom mjesecu bi mogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 negdje u drugom mjesecu bi mogo To mi je OK. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
buby_FR Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 To mi je OK. :thumbsup: cekaj malo ak ti cekas kod tog lika na red, onda mora da je dobar.:lol: sutra ga zovem i ja pa cu se naručit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 20, 2012 Author Share Posted January 20, 2012 cekaj malo ak ti cekas kod tog lika na red, onda mora da je dobar.:lol: sutra ga zovem i ja pa cu se naručit Čine mi se njegovi radovi dobri, a ovako se više nemam namjeru vozit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Čine mi se njegovi radovi dobri, a ovako se više nemam namjeru vozit. reci di to čekaš na red da se i ja odmah naručim... čak nemoram ni vidjet ni jedan njegov rad....:dance3vs1::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 reci di to čekaš na red da se i ja odmah naručim... čak nemoram ni vidjet ni jedan njegov rad....:dance3vs1::rofl: :lol: :thumbsup: Imam slika mojih siceva par strana prije Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 :lol: :thumbsup: Imam slika mojih siceva par strana prije kakav je što se tice cekanja? jer nemam puno toga šta bi trebao... mjenjač,volan i armaturu u alcantaru bi obuko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Ja ti mogu dat broj odo mog u đurđevcu napravit će sigurno dobro ali načekat ćeš se sigurno mejsec i neš dana stalno ima posla ja sam mu svoje ostavio i vec mejsec i pol ili dva su kod njega Jel to onaj tamo preko puta Lidla ili Bile sta li je to vec tamo kod INE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 morat cu poslikat svoju zadnju klupu koju mi je decko pretapecirao za 400knto je pojam prema ovome, pogotovo po usporedbi cijene i kvalitete, samo mi je zao sto sam ga trazio da mi napravi klupu profiliraniju nego sto he, pa su mu na par mjesti pobjegli savovi malo da svojim quoteom odgovorim na svoj quote ovo je koštalo 400kn, za razliku od Berakovića npr. jučer bio s bravom na tehničkom, a maloprije pokupio klupu s tapeciranja i nakon što mi je tapetar pojasnio, žao mi je što sam mu rekao da dodaje druge spužve i kemija bezveze, al u principu sam zadovoljan, pogotovo s obzirom na cijenu dok ne kupim 3. siceve Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Jel to onaj tamo preko puta Lidla ili Bile sta li je to vec tamo kod INE ? da taj LIDL kakav je što se tice cekanja? jer nemam puno toga šta bi trebao... mjenjač,volan i armaturu u alcantaru bi obuko... Fora je u tom što čovjek radi sam ima tapetarsku radnju radi za kafiće, stolice, kauče i slično i toga uvijek ima puno, Meni je moja napravio za 2 tjedana jer ono sam reko da je hitno i mora bit i eto ovak kad god ga nazoves reci ce da ima posla da za koji tjedan doneses ! Volane NE radi jer kaže i sam da ne zna dobro i neće radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Da ne otvaram novi topic - gdje napraviti dobre presvlake za siceve? Radi se o Micri I gdje otići obnoviti serijski kožni volan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 pa pročitaj thread - u englesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Pa ne treba bit tak savršeno ! :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 znači tebi je micra manje vrijedan auto od clia? nhf rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 kožni volan su meni radili u Sesvetama..Matus Design d.. ako se ne varam i prezadovoljan sam...istina da nisu jedni od jeftinijih ali kvalitetni definitivno. Mislim da i sjedala rade. Da si bliže Damba za Imprezom iz Os odlično radi i povoljan je....ako imaš kombinaciju da nije hitno mogu ti ih ja pofurati do njega i vratiti nazad za ćevap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 znači tebi je micra manje vrijedan auto od clia? nhf rene Ne nego vlasnica iste nije tako prohtjevna Što se tiče presvlaka, mogu se trenutne skinuti pa da se naprave nove po postojećima, mislim da bi tako bilo najjednostavnije. Dakle kome da odem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 frend je tapecirao volan kod ovih link i super je ispalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 frend je tapecirao volan kod ovih link i super je ispalo ja sam tapicirao kod njih i meni su dosta loše napravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 ja sam tapicirao kod njih i meni su dosta loše napravili po pitanju tapiciranja nema tu neke lude sreće........... ja nisam naletio na nekoga da radi kvalitetno i da napravi na vrijeme.........zadnje što sam radio sam radio kod jednog lika........super radi.....cijena korektna.........ali rokovi isporuke koma........platio ne platio dođeš na isto sa rokom isporuke......... bio sam i kod matusa.......jednom napravi dobro drugi put loše i cijena je ista ...obečava vrhunski rad i opet zajebe........ili sam ja picajzla pa vidim svaku sitnicu ali sumnjam......... za obične stvari su ok.....ali za nešto zahtjevnije tipa recaro sica tu treba imati strpljenja i živaca dok nađeš tipa koji dobro radi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Odrađeni rubovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now