InSaNe Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 da mi ga je bilo vidit kad se otreznio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 ovi tam drkaju na to al nebitno, ideja s bojom nije ni meni jasna, poanta je u kvaliteti posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 šta fali toj bijeloj boji? na mom monitoru izgleda menta zelena i baš je cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovar Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Istrošila mi se alkatara na vozačevom sicu i tija bi ga pretapecirat u orginalnu boju,jel možda netko zna ko radi sa tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar_im Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Čuo sam da ima jedan u Glamoču Link to comment Share on other sites More sharing options...
kugla27 Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 trazim dali netko zna gdje ima koji tapetar za kozne volane i siceve,naravno da radi vrhunski :notworthy: a da je jeftino!!! RECESIJA...:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 24, 2013 Author Share Posted December 24, 2013 Daj malo pretraži forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robiii Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 ..odi do onog debelog u Petinu (Domovinski), meni je tapecirao volan (koza/crveni konac/sav), Recarose-bocnicu i krovni tapecirung. Inace sam picajzla i nisam imao zamjerke... "Taurus" se zove obrt, mislim... Cijena se ne sjecam!? (krovni cca 400kn, volan cca 400, bocnica 200...cca, fkt se ne sjecam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Vrhunski i jeftino.. to gotovo i ne postoji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAKIN Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Domagoj 095 8195 834 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario328i Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Domagoj 095 8195 834 domi brutalno radi volane za recesijsku cijenu... preporuka.. bočnice nisam radio pa nezz.. ovaj je bio saf izlizan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Koji ima brusenu kozu za volan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 za domija znam da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 autotapetarija taurus definitvno preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
malawi Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 jos jedna preporuka za domica! prezadovoljan sam! vec je proslo par godina, ne sjecam se koliko je naplatio, 300-400kn volan? znam da je cifra bila ok.. sto se tice kvalitete napravio 100kkm, volan trenutno u -5 stanju.. prije: [/url] poslije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Ne ruta vam se domieva koza ? Meni je super odradio..al koza je za k. (Nisam jedini) ... Za prodat auto je super. Lukyu je bocnicu..pa tu on moze rec svoje misljenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 Zas ne kod matusa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 (edited) Ne ruta vam se domieva koza ? Meni je super odradio..al koza je za k. (Nisam jedini) ... Za prodat auto je super. Lukyu je bocnicu..pa tu on moze rec svoje misljenje.. svaki pocetak je tezak i pun "greski" na koje mozes i ne mozes utjecati, proizvodjac materijala ti govori jedno a ispadne drugo. danas ima kozu koja dura, kod mene na doblu je cuda prosla i kao prvi dan je Edited December 24, 2013 by Jopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted December 24, 2013 Share Posted December 24, 2013 a gle ja mu redovito posaljem nekoga...na bmw forumu sam ga najvise i izreklamira... rekao mu za kožu, on je rekao da je promjenio. slao sam hrpu ljudi, niko se ne zali...al ih ni ne poznam ... i onda mu posaljem bas prijatelja sa bmwom(nakon cca godinu+- pol---i ovaj za 3mj salje slike da vidim volan...) ne moram reć na što je ličio.. .... ja sam svoj prodao.... jer mi je išlo na k, da se koža ponaša ko ofucana trenerka...(te se mucice maknu, koda niš nije bilo)...al meni su ruke nekon svake vožnje bile pune mrvica. ... ja se nikako natjerat(tj da mi vrijeme paše bez volana), idući volan nosim matusu pa da vidimo dal se isplati duplo platiti. jer mi može spužvicu ubaciti (domi to ne radi, nego bi kožu preko kože) a volan je u orginalu podstavljen spužvom, da bude deblji-mekši...i sada da mi još koža preko tog ide, ima bi debeli k inače domi je super kao osoba i sve se trudi napraviti, al materijal nije dobar(bio). Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.P. Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 isto preporuka za domagoja, uredio mi je volan od punta, bočnice alfinih sjedala ( bile su potpuno ispucane od sunca, sad su kao nova ). to je bilo prije cca 2g, ja sam i dalje zadovoljan :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
terror666 Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Autotapetarija Adrian VK 098/751-056 evo samo jedan dio iz galerije s facebooka,dakle radi se o orginalnoj koži pojedinog proizvođača (audi,bmw,mercedes...),kao što se vidi iz slika nema nabora kože i izbočenih šavova,presvlači se sve,od automobila,oldtimera,motora do aviona al doslovno sve... mnogi automobili dolaze iz švicarske,austrije,njemačke.... uglavnom ako nekom gori da bude što prije neka se pozove na mene jer se zna čekati i po mjesec dana dok dođete na red http://www.vau-max.de/autoderwoche/autoderwoche_artikel/southern_comfort___vw_corrado_tief_im_roten_bereich/id=2659#.T4bA6eVTzeI.facebook jedan domaći Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 50kn, 20min posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 ^^ još da si napisao di? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 prvi put mi je domi tapecirao volan za 300kn. tada mi je u usporedbi sa oem volanom izgledao kao svemirski brod, ali potrajao je samo cca 1.5 god. već nakon pola godine vidijeli prvi znakovi trošenja. Po meni je najveći razlog brzog trošenja volana što motam jednom rukom u mjestu i što mi se inače ruke dosta znoje. Prije mjesec dana sam poslao volan u matus design. 900kn perforirana + glatka koža. puno kvalitetnije izgleda nego prvi put. Sad će vrime pokazat koliko će trajat. Oem 60 000km Domi 35 000km Inače imate na dls.com.hr proizvod Leatherique za održavanje kože. vrhunski proizvod. Uskoro bi moglo biti i manjih pakiranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 gdje se točno nalazi taj lik? Moram od fabije presvuć volan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now