Kameni Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 jel bio ko kod đurđeka u bestovju ? kak radi i to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Nabavio sam volan iz Speedstera Turbo koji ću ugraditi u Astru. Zanima me kome ga poslati da mi ga obuče u alcantaru. Zanima me da to bude top kvaliteta, cijena nije toliko bitna. Koga imate za preporučiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Top kvaliteta materijala ili majstora? Decki su spominjali Domagoja koji odlicno radi - u jednoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 vitrum, domagoj, matus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ako hoces vrh, Domagoj ti sigurno nije u izboru. Dobro radi i cijena je super ali da je vrh, nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Matus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Matus, cijena cca 1000kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Top kvaliteta materijala ili majstora? I jedno i drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Broj od Domagoja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 0958195834 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Josipe - ti si bio nedavno? Kakav je sad volan nakon sto je sve sjelo na svoje mjesto? kakav je šav na volanu - pravilan cijelom duzinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ovo je moj, kod Domagoja rađen. Meni je to ok, za 400 kn, sumnjam da moze bolje. Ali tu gdje drzim lijevu ruku, iza se osjeti nabor i na jos jednom djelu isto. Isao bi reklamirat al nisam htio biti jos jedan dan bez auta. Tako da, Domagoj je super uz napomenu "za tu lovu". Kao kad vozis Kiu, dobra ti je jer si ju platio x. Iako znas da je be em ve 80 puta bolji ali i skuplji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 golf je prosječan auto i dobio si prosječan proizvod sad ozbiljno za 400 kn nemaš kaj tražiti više, odličan posao za uloženo dobiveno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Matus Sent from my SM-G850F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Josipe - ti si bio nedavno? da, nedavno sam bio ja vidim sitno nabor gore na sredini a to ne znam kad će sjest na mjesto jer ne držim volan gore lijevom rukom dok sam naslonjen na suvozačev prozor :lol: sve u svemu jako sam zadovoljan i ne mislim ić nekom drugom za taj posao. još ću mu ručicu mjenjača odnijet kad uhvatim vremena svi koji su vidli volan su oduševljeni. ok, nije ni jedna picajzla bila da je išao gledati svaki šav ali omjer kvalitete kože, izrade i cijene je po meni odličan na jednom službenom autu smo nedavno tapecirali kod Matusa, meni moj izgleda 3x bolje ali to je vjerojatno zbog kvalitete kože(mislim da je tamo umjetna). taj volan je sjajan(ne sjajan kao odličan nego kao sjaji se, gladak), izgleda kao da je star 7 godina ako dođeš u ZG navrati na pivu i pogledaj volan u živo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ja se i dalje nisam odlučio haha. Da li kod Matusa mogu očekivati perfektan posao jednak novom volanu iz tvornice? Znači ne želim niti jedan nabor, krivi šav i opravdanje zašto je tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ja se i dalje nisam odlučio haha. Da li kod Matusa mogu očekivati perfektan posao jednak novom volanu iz tvornice? Znači ne želim niti jedan nabor, krivi šav i opravdanje zašto je tako... Da. posao i materijali su im vrhunski naravno, u startu im samo još dodatno napomeni da želiš upravo takav posao čisto da budeš miran Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 To je to onda, s obzirom da ide na firmu cijena nije nešto bitna. Bitno je da poslje ne požalim što sam uopće dirao jer nije za sad u lošem stanju ali nije baš ni kao nov više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Da.posao i materijali su im vrhunski naravno, u startu im samo još dodatno napomeni da želiš upravo takav posao čisto da budeš miran matusu samo rec da treba izgledat VAU i da lova nije problem ,napravi covjek brutalno . Vidio sam 3 volana koja je radio kad cijena nije problem ,to ispadne fantasticno - - - Updated - - - Da.posao i materijali su im vrhunski naravno, u startu im samo još dodatno napomeni da želiš upravo takav posao čisto da budeš miran matusu samo rec da treba izgledat VAU i da lova nije problem ,napravi covjek brutalno . Vidio sam 3 volana koja je radio kad cijena nije problem ,to ispadne fantasticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medic Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ja se i dalje nisam odlučio haha. Da li kod Matusa mogu očekivati perfektan posao jednak novom volanu iz tvornice? Znači ne želim niti jedan nabor, krivi šav i opravdanje zašto je tako... VW (ukoliko je za za vozilo iz avatara)....dobar dan naručio bih novi volan i riješio si problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 VW (ukoliko je za za vozilo iz avatara)....dobar dan naručio bih novi volan i riješio si problem bas to, dat vise od 1000kn za tapecirnje volana nema smisla ? a domagoj radi po meni jako dobro uz koju sitnu zamjerku Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 bas to, dat vise od 1000kn za tapecirnje volana nema smisla ? a domagoj radi po meni jako dobro uz koju sitnu zamjerku na sto obratit paznju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Vitrum je dobar za ljude koji ne traze perfekciju, odnosno dobar je za 90% ljudi. Matus ista stvar. Ja sam potegnuo do Sesveta da mi napravi jedan krov, pa je ujebao. Volane svi naprave vise/manje dobro, a krovovi, tapecirunzi i slicno, .... pitaj boga, ovisi kakav im je dan. Vidio nedavno tapeciran krov i volan na jednom autu, radili neki koji rade u fusu. Volan - smezurana koza na nekim mjestima, vise konci, neka plastika se kotura unutar volana i krivo volan namontirali (stavili ga koso). Pa sam morao sam popravljati polozaj volana i rjesavat plastiku koja im se otkvacila. Krov - smezurana tkanina na nekim mjestima, ... Koliko su uzeli novaca, meni osobno ne valja .... ali nije moj auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Ono što bih ja htio je da mi naprave volan kao što su napravili ovaj za Ferrari: Znači perforirana koža tamo gdje je i do sada bila perforirana koža a alcantara tamo gdje je sada glatka koža. Vjerujem da su to sposobni napraviti kako spada. Ovo je volan koji treba napraviti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Meni je frend doma slozio tapecirung krova. Prezadovoljan sam kak je ispalo. Prije: Poslije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now