charger Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 daj se ne zajebavaj s kemijama, napravi to kod provjerenih cipera. Kao što je meni rekao frend zato kaj gledam anroide a ne iphone - to ti je ko golf - ali nije golf no comment za tog frenda :doh::doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 no comment za tog frenda :doh::doh: reci ti sta hoces, ali probao sam svasta ali sve je to "ko golf" imam e71, dobit ce iphone uz njega i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 reci ti sta hoces, ali probao sam svasta ali sve je to "ko golf"imam e71, dobit ce iphone uz njega i to je to Kako bi ti sad warn dao prevencije radi - off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Kako bi ti sad warn dao prevencije radi - off topic. ok, evo sad ces ga dobiti kada bas zelis edit: - imas srece The following errors occurred with your submission: Since this infraction will result in the user being banned you must give a ban reason, which the user will see on the no permission screen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 To se zajebavas? Ili nemas pojma kako radi dizel? Sto vise dimi, to mu je "vrucije" prijatelju moj.....SIGURAN pokazatelj da je tuniing zakurac i da je motor/turbo toplinksi PREOPTERECEN. NE SMIJE DIMITI.. Jebo te kolki smajli da stavim ?? :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 daj se ne zajebavaj s kemijama, napravi to kod provjerenih cipera. Tko su provjereni chip tuneri u HR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Tko su provjereni chip tuneri u HR? koliko ja znam skn, upsolute, oct od firmi od čipera hic s foruma znaci oni di mozes doci s autom i reci to i to ne valja, popravi, a oni ili poprave ili vrate pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Jebo te kolki smajli da stavim ?? :blink: a ja? jebo 9znakova Link to comment Share on other sites More sharing options...
drake Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 koliko ja znamskn, upsolute, oct od firmi od čipera hic s foruma znaci oni di mozes doci s autom i reci to i to ne valja, popravi, a oni ili poprave ili vrate pare skn, upsolute, oct su genericki chipovi koje radi netko udaljen 1000km od tvog auta, to sam vec 100 puta procita na ovom forumu! Isto sam procita 100 puta da je jedini pravi chip tuning onaj Costum kad chiper sjedne na valjke u tvoj auto i napravi ti mapu! Znaci u HR jedino Hic nudi pouzdan chip tuning??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 skn, upsolute, oct su genericki chipovi koje radi netko udaljen 1000km od tvog auta, to sam vec 100 puta procita na ovom forumu! Isto sam procita 100 puta da je jedini pravi chip tuning onaj Costum kad chiper sjedne na valjke u tvoj auto i napravi ti mapu! Znaci u HR jedino Hic nudi pouzdan chip tuning??? ja ne vidim zasto je lose kada netko 1000km daleko chipa auto ako: - u slucaju da nesto ne stima poprave bez pogovora i stoje iza svog rada - ako to ne mogu vrate pare - dizeli ne dime - noviji auti ne pale nikakve check engine lampice - linija momenta je ispeglana i time cuvaju prijenos i pogon - potrosnja je pri normalnoj voznji manja tko to radi tako je za mene dobar chiper, radio to iz bukurešta, zagreba ili rekjavika. Ne vidim zasto bi stock auto trebao custom chip kada moze imati genericki modificiran za bas taj auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 na JTD-u je valjda nemoguce razjebat turbinu, al zato ce se sve ostalo raspiat :drink::notworthy: moguče je...to što ga je on načipo očito nije baš tak kak je reko Punto inače kod jačeg čipanja ima prije dimnjenja jednu manu a to je kuplung...klizi kad se pređe več cca 15% jači okr moment... da se dignut do nekih 95-100 ks i tu još radi sve kolko tolko...ja sam svog digo na 117,drugo kvačilo sam imao,filter,još jedan IC,otvoren ispuh i dimio je ko kuga...išo je ali je dimio...trebalo se je pazit kak se vozi inače prdne turbo brzo ima jako mali turbo i nije neuništiv ja sam probo na svom Puntu složit 115 ks VGT turbinu i nisam bio uspio no prije par mjeseci sam uspio na jednoj Alfi 156 1.9 jtd 105 ks preradit sa te male obične turbine na 115 ks VGT i izvukli smo 145 ili 150 ks i 350 Nm...treba druga grana,down pipe i injektori jer sa org injektorima nije htio preko 117 ks sa 115 ks VGT turbom za usporedbu 1.9 JTD 115 ks i 85 ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ja ne vidim zasto je lose kada netko 1000km daleko chipa auto ako: - u slucaju da nesto ne stima poprave bez pogovora i stoje iza svog rada - ako to ne mogu vrate pare - dizeli ne dime - noviji auti ne pale nikakve check engine lampice - linija momenta je ispeglana i time cuvaju prijenos i pogon - potrosnja je pri normalnoj voznji manja tko to radi tako je za mene dobar chiper, radio to iz bukurešta, zagreba ili rekjavika. Ne vidim zasto bi stock auto trebao custom chip kada moze imati genericki modificiran za bas taj auto. Ne mora cak bit ni potpuno stock, cak i ako se radi o nekakvim osnovnim zahvatima na nekim rasirenim tipovima masina postoji soft za to nema se sta fantazirat pogotovo ako se radi o autu sa kojim se vozis svaki dan pa te ni ne boli ona stvar jel je izvucen svaki konj vec ti je bitnije da uvijek i stalno radi. Moja baka kad kuha sarmu za cetvoro sigurno ne cita kuharicu vise, kad kuha za 6 isto, e ali ako mora pravit sarmu za malu svadbu onda ce morat malo razmislit, a to je nest drugo... Eto prosto ko pasulj.... Eto i smajli malo veci kad se vec ovi ne vide, ako kom treba, pa nek se nadje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 moguče je...to što ga je on načipo očito nije baš tak kak je rekoPunto inače kod jačeg čipanja ima prije dimnjenja jednu manu a to je kuplung...klizi kad se pređe več cca 15% jači okr moment... da se dignut do nekih 95-100 ks i tu još radi sve kolko tolko...ja sam svog digo na 117,drugo kvačilo sam imao,filter,još jedan IC,otvoren ispuh i dimio je ko kuga...išo je ali je dimio...trebalo se je pazit kak se vozi inače prdne turbo brzo ima jako mali turbo i nije neuništiv ja sam probo na svom Puntu složit 115 ks VGT turbinu i nisam bio uspio no prije par mjeseci sam uspio na jednoj Alfi 156 1.9 jtd 105 ks preradit sa te male obične turbine na 115 ks VGT i izvukli smo 145 ili 150 ks i 350 Nm...treba druga grana,down pipe i injektori jer sa org injektorima nije htio preko 117 ks sa 115 ks VGT turbom za usporedbu 1.9 JTD 115 ks i 85 ks ma dobro, to sam ja ovak izajebancije rekao, nista nije neunistivo :thumbsup: na doblou od firme se rasipo i motor i sad getriba, al jos uvijek turbina pici ko blesava :lol: (i ima 250k km) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ante na autu nema nista sto bi zahtjevalo custom chip nego bi obican genericki bio sasvim dovoljan. otvoreni auspu i kn filter se ne smatraju nikakvim posebnim tuningom nego samo mala pripomoc glede cipanja i olaksavanja turbini malo . stvar za sto terba custom bi bila kad se ide stavljati druga turbina, pumpa, dizne itd...sto kod njega nije slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 Uff... skupilo se postova kao da se radi o cipanju Veyrona... Mislim da ce SM biti ok i da nece biti problema uz pravilno održavanjei "normalnu" vožnju. Javim sutra dojmove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 (edited) .... napacni post... Edited January 29, 2010 by Mitja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Neznam bas ako bi vjerovao pdf-u koji mjeri gubitke samo u pogonu od vozila. A valjci nemaju lezajeve s gubitcima? Ne stvaraju nikakav vjetar dok se taj sustav vrti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Stavio sam post kod 105KM dizela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Ček jel' SM tuning = Srđan ili sam ja nešto pomješao?? Ako je to isto onda sam cuo samo rijeci hvale za njega. Čak sam ga i kontaktirao bio jer je prije imao najbolju ponudu (popust uz uvjet da moraš iza na šajbi imati njegovu naljepnicu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 kad sam upoznao konopeka (ispred zenine zgrade prije 5 godina) vozio je golfa 4 koji je dimio plavo, ljubicasto i crno ko bi reko da je svijet tako mali je alfa....kad sam ja vozio golfa tdi 130ks 1 sam u hr.imao nitro u dizelu 2004god,2005 vidio od mene šoštaric i ugradio si u trojku i onda je to sve krenulo tdi i nos. moralo je dimit svakako:lol: a sto se tice SMchiptuninga tu neces pogrijesit.svi moji ljudi su radili chipove i ja u svoje aute kod njega.mislim da ti je bolje otic kod njega u gradisku da ti na valjcima slozi sta zelis:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 A Seat Leon TDi WTCC?Ni traga dimu, a 265KS a nas kak Kvocic kaze, ak nema stap od 1m crnog dima ne valja :lol::lol:, stvarno je ostario 2 Hic 2,8 bara :lol:pa su blli prebrzi, pa smanjeno na 2,4 pa su bili prespori i sezona zavrsila s 2,6 mi upalimo aute u boxu 10min prije starta, oni svoje jos u Barceloni a trka u Brnu :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 nisi cipao kod mene :thumbsup: Potpisujem. Niti malo ne dimi, sve uredno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Evo auto je cipan... Ne dimi gotovo ni trunke, a leti. Ja prezadovoljan iako ocekujem da ce biti jos promjena kad se auto prilagodi na cip... :thumbsup: Auto radi super, nema nikakvih sumnjivih nuspojava zasad, a nadam se da ce tako i ostati. Sto se tice rasporeda momenta i snage, zasad sve pohvale, samo cekam da se jos auto adaptira pa da mogu konkretno napisati. Sve najbolje o deckima iz SM-a :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Evo auto je cipan... Ne dimi gotovo ni trunke, a leti. Ja prezadovoljan iako ocekujem da ce biti jos promjena kad se auto prilagodi na cip... :thumbsup: Auto radi super, nema nikakvih sumnjivih nuspojava zasad, a nadam se da ce tako i ostati. Sto se tice rasporeda momenta i snage, zasad sve pohvale, samo cekam da se jos auto adaptira pa da mogu konkretno napisati. Sve najbolje o deckima iz SM-a :thumbsup: ooo..jebeno...na koliko si ga dignuo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.N.T.E. Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 ooo..jebeno...na koliko si ga dignuo? Kaze da ima 200ks, s obrizom da ima K&N i otvoren autpuh... Al iskreno ne zabrinjavam se brojkama previse jer sam zadovoljan sa razvijanjem snage i momenta i ide stvarno osjetno bolje tako da mi nije ni bitno koliko konja ima :thumbsup: Večeras cu probati sa scirrocom 2.0T pa cemo vidjeti kakva je stuacija... :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now