Jump to content

Koe drift - kragujevac- 07-09.05.2010.

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nisam stigao niti baterije od fotoaparata napuniti jer me Drndak sinoć u 23:00 nazvao i nagovorio da idemo pa na žalost imam samo par ovih sa mob-a...

Malo s puta

DSC_0038.jpg

Netko poznat...

DSC_0041.jpg

Kulturni Rvati

DSC_0049.jpg

Ne kapa :D

DSC_0050.jpg

Salama iz hrđave škrinje :no2:

DSC_0054.jpg

DSC_0056.jpg

DSC_0057.jpg

Prva žrtva

DSC_0058.jpg

DSC_0060.jpg

U gradu naletimo na moto susret...

DSC_0062.jpg

DSC_0065.jpg

Extra breit :)

DSC_0071.jpg

DSC_0074.jpg

DSC_0075.jpg

Ime brutalnih auta. Toliko su brutalni da imam samo jednu sliku :D

DSC_0077.jpg

Ima 2X E46 M3, neki E36 compact totalno prerađen, E30-ki za S62 V8 motorom iz E39 M5, Z4 sa S62 (od one trebe - katastrofa vozi), Sierra Turbo, riža raznih boja i oblika, dosta loše složenih auta, većinom iz srbije itd...

DSC_0078.jpg

Ne brinite, branik je skinut samo radi hlađenja

DSC_0082.jpg

Hrvatski kutak

DSC_0084.jpg

DSC_0086.jpg

Spojimo se na wireless od hotela i gledamo koji k ne radi

DSC_0089.jpg

:D:doh:

A sad odosmo :drink::drink::drink:

Edited by CroDriver
Posted

FUCUCUCUCU

zagrijavanje!

Sutra kvalifikacije i trka...

Ima nas ko rusa, radimo show i zajebanciju...

Imate sreće što mi nije do alkoholiziranja pa nađem cajta da smontiram sjekirom neki filmić...

Staza je super, osim izlaza koji je KOMA! auti se raspadaju na tom prokletom hupseru... pucaju branici, blatobrani... ma užas...

Sve ostalo je home run!

:)

TRATARATIRA!!!!

Posted (edited)
FUCUCUCUCU

Mrđude.. ako nemaš rollbar ništa od twin-a jel ?!

Kako to onda utječe na proces.. i to ne onaj od Kafke vec natjecanja i poredka ? :huh:

Edited by meshin
Posted

Izgleda da sam ja prvi došao doma :D

Nakon cjelonoćnog razgledavanja kulturnih znamenitosti drevnog šumadijskog središta, Kragujevca, malo umorni i čupavi, spustismo se na doručak, oko 8:00. U 9. smo več bili na poligonu, te su krenule kvalifikacije. Marino je išao među prvima, i uhvatio čistu i suhu stazu, te odvozio jako dobro. Par minuta prije Folerove vožnje, kiša se spustila, te je Foler odvozio samo pola od predviđenog, jer su prekinuli kvalifikacije. Poslije cca pola sata, sve je bastavljeno.

Po mojem skromnom mišljenju Foler je nepravedno izgubio kvalifikacije, ali kaj je, tu je. Mrđo jaaako dobar!

Krenuli si prvi twinovi, Marino je razapeo prvog oponenta, svaka čast, a Mrđo je to odradio gentlemanski, da ne ogrebe slučajno sky-a :D , je prošao dalje.

Daljnje napredovanje kolege Mrđuda, spriječila je mađarska vozačica, jer ga je pokušala osvojiti u startnom prostoru, te mu je poremetila koncentraciju ;) ,a Marino je prošao dalje, ali protiv koga, da me okreneš naopačke, sada se nemrem sjetiti :)

One neke đevojke tamo, u principu nisu bile tamo, to bješe samo fantazija :D

a fantazije su se javljale u svakom time-outu između vožnji :D

...ostatak sutra, ili ako će netko dopuniti....samo dajte...

Slike isto sutra.... muzeji su im super, kazališne predstave neprikosnovene.....:cool::dance3vs1:

laka noć

Posted

Evo da kažem par riječi o vožnji naših...

Foler je stvarno bez razloga ispao u kvalifikacijama i to ne kažem zato što mi je frend nego su prisutni to rekli.

Mrgud je vozio pun k bolje od one ženske protiv koje je ispao. Da ga nije okrenulo na zadnjem zavoju zadnjeg kruga bi dobio jer je imao više bodova. Stvarno šteta. Okrenuo se u trenutku nepažnje prilikom vožnje na nož kad ju je skoro pretekao što se samo jednom dogodilo u cijeloj trci! (s tim da je auto koji je pretekao bio puno jači od pretečenog što kod Skyline vs. Z4 V8 nije slučaj). Poslije nje je sigurno mogao do polufinala a možda i finala doć. Ali glavno da je auto čitav i da se mrgud upoznao malo s novom pilom

Marino se odlično držao sa jednim od najslabijih auta, jednog E46 M3 je naprao pošteno a protiv drugog je vozio mislim 6 krugova (nitko nije više) dok nije pala odluka. Da je bolji auto bi sasvim drugačije izgledalo ali je čudo kako se njegova kocka dobro drži s raznim pilama.

Pobijedio je grk sa hačijem.

A o sinoćnjoj pijanki i putu za doma neću. Samo će reć da je ekipa spaljena do bola. Cici, Drndak, Debeli... :D:drink::notworthy:

Posted

evo i ja sam sad dosao k sebi..i hm..nemam komentara BRE, vikend ubojica :drink: jebene voznje naših i još bolja zajebancija kompletne ekipe :notworthy::cheer:

Čestitke ekipa!!!!! Čekamo foto i video matrijale

ili ne :no2:

Posted (edited)

Mislio sam stavit neke slike od izlaska ali nakon pregleda sam zaključio da fakat nisu za javnost :D:doh:

Kocka sa proširenjima ima S62 V8 iz E39 M5 (400 ks) i čuje se nevjerojatno, druga kocka ima M20 2.5 turbo.

DSC07497.jpg

DSC07498.jpg

DSC07492.jpg

Pun k ljudi

DSC07509.jpg

DSC07499.jpg

Mrgud vs. E46 M3

DSC07502.jpg

Mrgud vs. Z4 S62 V8

DSC07511.jpg

DSC07512.jpg

DSC07513.jpg

Marino

DSC07515.jpg

DSC07517.jpg

DSC07518.jpg

DSC07521.jpg

DSC07530.jpg

DSC07514.jpg

DSC07531.jpg

DSC07532.jpg

DSC07535.jpg

DSC07542.jpg

Final 4

DSC07541.jpg

DSC07541.jpg

DSC07550.jpg

Neki frajer je opizdio sa bine (gdje smo mi stajali) pa se cijela rulja okrenula prema nama

DSC07546.jpg

:D:D:D

Podsijeća me malo na...

asdbvg.jpg

DSC07554.jpg

DSC07564.jpg

Meni su odvratne... :yucky:

DSC07504.jpg

Aj dobro, ova može proć... :cice:

DSC07525.jpg

Povratak doma... Autoput je odličan

DSC07569.jpg

Nema problema zbog naše nacionalnosti ali ljudi ipak malo čudno gledaju HR tablice. Malo čudno

DSC07567.jpg

'rvatska kultura :P:P:lol:

DSC07571.jpg

Cici malo nepravilno pocrnio :rofl:

DSC07572.jpg

Mi smo stali u Bg pojesti nešto i prošetati po gradu a na daljnjem putu smo sustigli Marina i Folera sa drift drlama

DSC07579.jpg

Dečki nisu aute vukli prikolicama nego su došli sa drlama koje ne mogu vozit konstantno preko 120 km/h zbog skraćenog prijenosa. Svaka čast momci :notworthy:

Sorry na razbacanim slikama, photobucket ih je rasturio

Edited by CroDriver
Posted
kaj ne kuzis?

jebali nisu, gledali jesu, a sad bi ispali jebaci.

plain and simple......teoreticari :D

:lol::lol::lol:...................

Posted
Mislio sam stavit neke slike od izlaska ali nakon pregleda sam zaključio da fakat nisu za javnost :D:doh:

Daj nemoj se sramiti. :naughty:

Posted

Zato i imamo gej iz not okej topic :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...