Petar001 Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 i ja sam iso na reklamaciju pa nista od toga kao nemoze se nista. a jbg ali hvala ozyu svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajceko Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 kod mene se na fi60 iznad 5000 okretaja osjecaju vibracije koje nisu uspjeli utisati ni sa tri lonca i dva gibljiva, ali svejedno su si dali truda pa zato zahvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miataoldschool Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 hvala Ozy još jednom za popust, sve je napravljeno kak sam htio ... za sada bez prigovora zvuk je sex i kaj da velim, uzivam :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 komese javim za popust i kolko dobijem %,trebam lonac novi sa nastavcima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Dali se jos uvijek preko nekoga moze ostvarit popust kod Laste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boky Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Dali se jos uvijek preko nekoga moze ostvarit popust kod Laste? otvaras astru kolko ide a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Ma ne,na maminom autu lonac zamijenit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Mozes preko Ozya, ja sam ga neki dan kontaktirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Aj mi na whapp posalji aktualni broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Koliko Lasta naplati downpipe od inox-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ja cekam vec 2 dana da mi javi cijene :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ajde napiši onda kad ti jave Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ja cekam vec 2 dana da mi javi cijene :doh: Meni javili nakon 7 dana cijenu. Užas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Meni javili nakon 7 dana cijenu. Užas.. Cijena ili to kaj im je trebalo 7 dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Evo kaze da misli da je na astri problem downpipe radit (a nije) i da bi bilo najbolje da dodem pa da oni to vide.. Znaci ovo do sada-Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 mislim da je ipak bolje tako nego da ti kaže malu cijenu pa onda poslije problemi kad(ako) vidi da ima dosta više posla a ovi odgovori za 7 dana su :samoubica2: bolje da ukinu upite na mail pa samo telefonski ili osobno nego da nakon 7 dana odgovore Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 mislim da je ipak bolje tako nego da ti kaže malu cijenu pa onda poslije problemi kad(ako) vidi da ima dosta više posla a ovi odgovori za 7 dana su :samoubica2: bolje da ukinu upite na mail pa samo telefonski ili osobno nego da nakon 7 dana odgovore Danas je treci put bio sta sam zvao. Prvi i drugi put kad sam bio zvao,rekao sta zelim i molio za cijenu je rekao;budem javio. Prvi dan nista. (Zvao sam odmah u 8.10) Drugi dan sam zvao pa je rekao da mora izvuc cijene i da ce mi se javit-zapisao je broj po drugi put. -Nista. Danas sam zvao,treci put da mi kaze cijene,pa je rekao da je ipak najbolje doc da vidi. Ok,mogao si me odjebat i odmah prvi dan rec,u srijedu sam mogao vec bit kod njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Jebena katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Lasta? Navratio u petak u prolazu, dogovorio kaj hoću i cijenu, izradili za pon, došao i montirali... Old school, nikakvi mejlovi i čuda :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Lasta? Navratio u petak u prolazu, dogovorio kaj hoću i cijenu, izradili za pon, došao i montirali...Old school, nikakvi mejlovi i čuda :lol: Probaj to isto izvest ako moras bit na poslu 8-17 pa mi javi kak je proslo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ja sam 24h na poslu, samo ne fizički u uredu Al prvi put sam išao sa sastanka u Medicalu tak da mi je baš bilo usputno haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 (edited) Lasta? Navratio u petak u prolazu, dogovorio kaj hoću i cijenu, izradili za pon, došao i montirali...Old school, nikakvi mejlovi i čuda :lol: ovo za oldskul kod Laste je stvarno istina ko nemre u tjednu doć, nek dođe u subotu ujutro...rade do 12 ili 13h, ne sjećam se više točno Edited June 17, 2016 by dar-mar Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Udaraju na 5 radnih mjesta bez minute lufta kroz cijeli dan, jedan čovjek je u uredu koji obavlja račune, narudžbe, telefone i još nadgleda radnike oko svakog auta tak da mi je sasvim jasno da ne doživi mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ljudi su razmaženi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Udaraju na 5 radnih mjesta bez minute lufta kroz cijeli dan, jedan čovjek je u uredu koji obavlja račune, narudžbe, telefone i još nadgleda radnike oko svakog auta tak da mi je sasvim jasno da ne doživi mail... znaci, opet #rvacka Jer, ako imaju toliko posla i ubijaju, koji kurac onda nemas troje u uredu da to hendliraju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now