Jump to content

Auspuh Lastovčić - uputa popust forumaša

Ozy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

mislim da je ipak bolje tako nego da ti kaže malu cijenu pa onda poslije problemi kad(ako) vidi da ima dosta više posla

a ovi odgovori za 7 dana su :samoubica2:

bolje da ukinu upite na mail pa samo telefonski ili osobno nego da nakon 7 dana odgovore

mislim da je ipak bolje tako nego da ti kaže malu cijenu pa onda poslije problemi kad(ako) vidi da ima dosta više posla

a ovi odgovori za 7 dana su :samoubica2:

bolje da ukinu upite na mail pa samo telefonski ili osobno nego da nakon 7 dana odgovore

Danas je treci put bio sta sam zvao. Prvi i drugi put kad sam bio zvao,rekao sta zelim i molio za cijenu je rekao;budem javio.

Prvi dan nista. (Zvao sam odmah u 8.10)

Drugi dan sam zvao pa je rekao da mora izvuc cijene i da ce mi se javit-zapisao je broj po drugi put. -Nista.

Danas sam zvao,treci put da mi kaze cijene,pa je rekao da je ipak najbolje doc da vidi.

Ok,mogao si me odjebat i odmah prvi dan rec,u srijedu sam mogao vec bit kod njega.

Lasta? Navratio u petak u prolazu, dogovorio kaj hoću i cijenu, izradili za pon, došao i montirali...

Old school, nikakvi mejlovi i čuda :lol:

Probaj to isto izvest ako moras bit na poslu 8-17 pa mi javi kak je proslo :D

Lasta? Navratio u petak u prolazu, dogovorio kaj hoću i cijenu, izradili za pon, došao i montirali...

Old school, nikakvi mejlovi i čuda :lol:

ovo za oldskul kod Laste je stvarno istina :)

ko nemre u tjednu doć, nek dođe u subotu ujutro...rade do 12 ili 13h, ne sjećam se više točno

Edited by dar-mar

Udaraju na 5 radnih mjesta bez minute lufta kroz cijeli dan, jedan čovjek je u uredu koji obavlja račune, narudžbe, telefone i još nadgleda radnike oko svakog auta tak da mi je sasvim jasno da ne doživi mail...

znaci, opet #rvacka

Jer, ako imaju toliko posla i ubijaju, koji kurac onda nemas troje u uredu da to hendliraju?

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...