the-rider Posted August 16, 2018 Share Posted August 16, 2018 stolli racing trst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucooo Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 (edited) da li je tko reparirao u neko novije vrijeme i gdje? na fiesti su Ap gewinde već 3-4 godine i prednje su propišale i to baš jako jako. trebao bi riješit to uskoro. možda netko zna, da li se kod AP-a može nabavit samo uložak ili se mora dat reparirat sve? kakve su cijene kod turnšeka i da li se njemu odnose skinuti amortizeri ili? Edited April 10, 2019 by bucooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 (edited) Vadim temu iz mrtvih, ali da probamo zna li itko radi li jos Abv skrljevo reparacije gewindi? da li je tko radio u posljednje vrijeme? cijene ostale iste ili slicne? zadovoljni ili ne? mozda cu trebati jedne Bilstein B14 osvjeziti a citam da je gro ljudi bilo zadovoljno unazad x godina ali ne nalazim nista od "svijezih" iskustva Edited May 14, 2020 by Alfa_gtv Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Turnseku se ide ako je u pitanju Bilstein ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 @ND4SPD koja je cifra cca za bilstein b8 performance amortizer? gledam si jedan set opruga i amortizera koji se dosta povoljno nudi na jednom oglasniku, jedan amortizer je propišao pa bi par ili sva 4 dao reparirati ako odlučim kupiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 40 minutes ago, JosipZG said: @ND4SPD koja je cifra cca za bilstein b8 performance amortizer? gledam si jedan set opruga i amortizera koji se dosta povoljno nudi na jednom oglasniku, jedan amortizer je propišao pa bi par ili sva 4 dao reparirati ako odlučim kupiti Ako se ne varam ovisi o stanju amortizera, najbolje je nazvati i pitati, iako mislim da niti oni nece znati reci cifru niti okvirno dok ne dobiju amortizer... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 59 minutes ago, ND4SPD said: Turnseku se ide ako je u pitanju Bilstein ? Cuo jesam za njega, ali ima li neki poseban razlog zasto bas on naspram Skrljeva? jer razlika u cijeni je isto 5x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 15 minutes ago, Alfa_gtv said: Cuo jesam za njega, ali ima li neki poseban razlog zasto bas on naspram Skrljeva? jer razlika u cijeni je isto 5x Imas jos jednog na Grobniku koji se bavi time vec godinama (Luciano)... mogu ti poslat broj inbox. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 18 minutes ago, Alfa_gtv said: Cuo jesam za njega, ali ima li neki poseban razlog zasto bas on naspram Skrljeva? jer razlika u cijeni je isto 5x To ce morati odgovoriti netko tko je radio amortizere i kod Turnseka i u ABV-u, pa da usporedi... Ja nemam nikakvih iskustava sa ABV-om, tako da ne mogu odgovoriti na to pitanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfa_gtv Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 5 minutes ago, Sasaa said: Imas jos jednog na Grobniku koji se bavi time vec godinama (Luciano)... mogu ti poslat broj inbox. Citao sam i za njega isto da ok radi kao i Abv, samo po duplim cijenama (sto opet izadje povoljnije nego turnsek) ali iskustva su (doduse prijasnja) ljudi da je navodno ista stvar po pitanju trajnosti/zadovoljstva, no svakako mozes poslati broj thnx 1 minute ago, ND4SPD said: To ce morati odgovoriti netko tko je radio amortizere i kod Turnseka i u ABV-u, pa da usporedi... Ja nemam nikakvih iskustava sa ABV-om, tako da ne mogu odgovoriti na to pitanje... Ok, mislio sam da znas posto si napisao da se za Bilstein ide Turnseku, sve 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Ne znam cijene, znam da se vec jako dugo bavi time i cuo sam dobra iskustva ljudi koji su radili kod njega. Poslao sam ti broj na PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 24 minutes ago, Sasaa said: Imas jos jednog na Grobniku koji se bavi time vec godinama (Luciano)... mogu ti poslat broj inbox. Sa kakvim željama mu je sve ekipa dolazila i bili su zadovoljni za kikiriki novaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 Meni je ABV reparirao custom gewindu u kojoj je bio Koni žuti insert, uzeo je 100kn, vozio nakon toga jos godinu dana i prodao auto, mislim da se jos vozi tako da svakako preporuka. Ja poslao poštom u ponedjeljak, u petak već bila na autu. Mislim da mu je 150 cijena ako dodjes s autom pa da sam mora skidati, bar je tako bilo prije 6g. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted May 14, 2020 Share Posted May 14, 2020 7 hours ago, LaCroix said: Meni je ABV reparirao custom gewindu u kojoj je bio Koni žuti insert, uzeo je 100kn, vozio nakon toga jos godinu dana i prodao auto, mislim da se jos vozi tako da svakako preporuka. Ja poslao poštom u ponedjeljak, u petak već bila na autu. Mislim da mu je 150 cijena ako dodjes s autom pa da sam mora skidati, bar je tako bilo prije 6g. To je fakat jeftino Kod KW-a reparacija jednog amortizera dođe 200€ onak za referencu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Tko je danas aktualan za reparaciju običnih tvorničkih amortizera? Al da mogu birati eventualno tvrdoću? Onomad sam išao u Sloveniju negdje kod Novog Mesta pa ne znam kako je danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted June 15, 2020 Share Posted June 15, 2020 Jednom davno sam slagao neke amortizere u ABV. Kraceni, tvrdji od std...nenormalno tvrd rebound, compression premekan. Promjenjivo ovisno o vremenskim uvjetima. Nije bilo skupo, ali su isli u smece svakako...zali Boze vremena i truda. Ako ima za kupit u ducanu, ne bi se mislio sekunde. Cak i kad nema...na brusilicu ce pasat od neceg, ali sa imenom i prezimenom...ovo drugo je gubljenje vremena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now