fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 da je moj auto i da ja odlucujem vec bi ih kupio a nismo ni imali neki veliki tlak, samo 0.7 bara i DC ako se dobro sjecam oko 40% na 630cc injektorima na kojim okretajima je DC bio 40%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bOzO Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Pa više benzina si spalio pokušavajući mapirati auto nego što koštaju te 4 nove bakar vulgaris svjećice :doh:. joj ti. svjecice cu uzet druge svakako, da ih je bilo u 9h navecer Novoselec >ZG uzeli bi ih... :doh: :doh: a ove koje su gore su radile bez problemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Cini se da je to poznati problem MS-a, ima na netu ohoho o tome. Ima i objasnjeno kako ublaziti te probleme. npr http://www.turbo-mopar.com/forums/showthread.php?t=43835 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 npr, promjenit ecu? dajte malooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 na 8-icama če ti stalno to radi to su ja mislim orginal od calibre turbo... ja sam imao isti problem i stavio bcp7r od nekog eskorta i nikad više se nije javio problem..a vozio sam godinu dana na 1 bar pun gas...20kn/kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 na 8-icama če ti stalno to radi to su ja mislim orginal od calibre turbo... ja sam imao isti problem i stavio bcp7r od nekog eskorta i nikad više se nije javio problem..a vozio sam godinu dana na 1 bar pun gas...20kn/kom orginalna mislim da je 6. Ja i ohoho ekipe vozimo na bcr8es i nikad problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 na 8-icama če ti stalno to radi to su ja mislim orginal od calibre turbo... ja sam imao isti problem i stavio bcp7r od nekog eskorta i nikad više se nije javio problem..a vozio sam godinu dana na 1 bar pun gas...20kn/kom znaci identicni problem si i ti imao? ja sam imao takav isti problem i rijesio sam ga sa svijecicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted June 17, 2010 Author Share Posted June 17, 2010 evo sta se desi: smjesa u 0.3 sekunde ode sa 10:1 prema 17:1 (ovo sam snimio log kad sam obogatio smjesu jer sam vidio bijele svijecice na boostu) ali zanimljivo je to da nije ni full gas stisnut ni nista, ALI u trenu kad se to desi bozo stisne gas do kraja i vjerojatno jos malo doda goriva sa accel enrichment i eto ti PUF iz auspuha maloprije me Jashim zvao i on ima identicni problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 znaci identicni problem si i ti imao? ja sam imao takav isti problem i rijesio sam ga sa svijecicama... potpuno isti problem sam imao...i stavio druge svječice i milina..e sad ja sam vozio na eds phase4 ne na SA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Sad cemo staviti bcr8es pa cemo vidjeti kako se ponasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cici_OPC Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja imam slican problem, baci mi safe mode od 4soma okretaja na dalje i makne boost. Postoji mogučnost da su svjecice za to krive? koje bi bile idealne za 315ks?(ako mogu uopce tako definirat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja imam slican problem, baci mi safe mode od 4soma okretaja na dalje i makne boost. Postoji mogučnost da su svjecice za to krive? koje bi bile idealne za 315ks?(ako mogu uopce tako definirat) Ja za tu snagu koristim Denso Iridium i sve dela ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja za tu snagu koristim Denso Iridium i sve dela ok. Koje oznake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 (edited) aj hic ne kaki, ja znam da su i tvoje svjecice u autu bjele i bile su uvjek i uvjek ce biti a fala bogu dobro su zalijane benzinom (barem bile ) nego moramo se cuti, i mozda stati ak si u sabbato u zg .. Edited June 17, 2010 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubicic D. Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ako sam dobro skuzio,,, ovdje samo opelasi imaju taj problem... Izgleda da nije problem u svjecicama nego u marki vozila...:bee::bee: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Koje oznake? Iridium Power IKH20. Te sam našao u njihovom katalogu za moj auto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja imam slican problem, baci mi safe mode od 4soma okretaja na dalje i makne boost. Postoji mogučnost da su svjecice za to krive? koje bi bile idealne za 315ks?(ako mogu uopce tako definirat) bpr7es alfa pogledaj u logu kako ti vrijeme ide, tj dal imas rupu u logu. I stavi neki filter na map senzor, jer ovo je smijesno kolko plese PW i sve to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja imam slican problem, baci mi safe mode od 4soma okretaja na dalje i makne boost. Postoji mogučnost da su svjecice za to krive? koje bi bile idealne za 315ks?(ako mogu uopce tako definirat) Meni je sličan problem, ali bez paljenja safe moda, samo uz lagani misfire riješila svijećica od Coswortha. Znači meni je auto znao lagano zatrokat na nekih 4-4,5 k rpm-a i onda nastavit normalno dalje u okretaje, i to na NGK Iridijumkama stupanj hladnijima od serijale:drink:, kad sam stavio ove od Coswortha problem je nestao. I auto uredno overboosta i drži tlak. Inače, EDS ti ovo preporuča za turbake, pa možda da to probaš ->NGK IFR6J11. Iako se meni čini da je ovaj razmak elektroda od 1,1 malo prevelik... al valjda oni znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Meni je sličan problem, ali bez paljenja safe moda, samo uz lagani misfire riješila svijećica od Coswortha. Znači meni je auto znao lagano zatrokat na nekih 4-4,5 k rpm-a i onda nastavit normalno dalje u okretaje, i to na NGK Iridijumkama stupanj hladnijima od serijale:drink:, kad sam stavio ove od Coswortha problem je nestao. I auto uredno overboosta i drži tlak. Inače, EDS ti ovo preporuča za turbake, pa možda da to probaš ->NGK IFR6J11. Iako se meni čini da je ovaj razmak elektroda od 1,1 malo prevelik... al valjda oni znaju bolje. Ove moje Denso su također 1,1 mm razmaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja se vozim na 1,1 mm razmaka na 2 bara. Kaj je to misfire . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Ja se vozim na 1,1 mm razmaka na 2 bara. Kaj je to misfire . Također Denso? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Također Denso? ne. Te fancy svecice nisu bas nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Također Denso? Iridium, pa i platina svjećice su long life svjećice. Long life i performance :no2:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kova Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Iridium, pa i platina svjećice su long life svjećice. Long life i performance :no2:. Zašto misliš? Svjećica je iskrište, ako smanjiš površinu (tj. zašiljiš vrh) dobivaš jače polje a time i bolju iskru, s tim da s jačom iskrom više habaš elektrodu. Ako napraviš elektrodu od dovoljno kvalitetnog materijala (tj. staviš veću količinu Iriduma) onda si sveo habanje na podnošljivu mjeru, ali priča naravno košta. Po meni to nije nikakav "rocket science". Nemaju sve svjećice jednaku količinu Iridiuma u sebi, tako da to nema veze s "fancy" nego s "koliko para toliko muzike" - ista priča kao i za sve ostale dijelove, a bome i za druge stvari u životu.. U svakom slučaju, meni rade bez greške. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Zašto misliš? Svjećica je iskrište, ako smanjiš površinu (tj. zašiljiš vrh) dobivaš jače polje a time i bolju iskru, s tim da s jačom iskrom više habaš elektrodu. Ako napraviš elektrodu od dovoljno kvalitetnog materijala (tj. staviš veću količinu Iriduma) onda si sveo habanje na podnošljivu mjeru, ali priča naravno košta. Po meni to nije nikakav "rocket science". Nemaju sve svjećice jednaku količinu Iridiuma u sebi, tako da to nema veze s "fancy" nego s "koliko para toliko muzike" - ista priča kao i za sve ostale dijelove, a bome i za druge stvari u životu.. U svakom slučaju, meni rade bez greške. sve je to ok kada gledas na svijecicu koja je u vakumu. Ali kada je u motoru onda je to druga prica. Uglavnom marketing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now