J@nkinjo Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Nek me netko stigne nanananana!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Imaš sreće da Dado, Cobra, Marin i Hrky ne čitaju ovaj topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Imaš sreće da Dado, Cobra, Marin i Hrky ne čitaju ovaj topic... Neka dođu i probaju, mislim da bi to bilo zanimljivo :whistling: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 (edited) Imaš sreće da Dado, Cobra, Marin i Hrky ne čitaju ovaj topic... Baš me zanima kako bi to oni riješili... ali ostavio sam si ja malo lufta za popravak!! Izazivam ih, neka odu oprati aute dotle da ih vidimo sta mogu... Edited November 9, 2011 by J@nkinjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado-350Z Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Upravo danas komentiram kako nisam Bmw oprao mjesec dana i velim da treba pranje kad mi Hrvoje iz Gabreka preporuči da odem do Sviga i Svig mi pošalje poruku za PS3 i Nurburgring. Dođem i ja sutra u 11h ako može zapiši mi termin ili neki broj na koji se mogu naručiti. Usput Nakić je po meni najbolji na PS3 od nas ekipe s ringa jer ja vozim STCC po meni najbolja simulacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Upravo danas komentiram kako nisam Bmw oprao mjesec dana i velim da treba pranje kad mi Hrvoje iz Gabreka preporuči da odem do Sviga i Svig mi pošalje poruku za PS3 i Nurburgring. Dođem i ja sutra u 11h ako može zapiši mi termin ili neki broj na koji se mogu naručiti. Usput Nakić je po meni najbolji na PS3 od nas ekipe s ringa jer ja vozim STCC po meni najbolja simulacija Super,čekam te !!!!:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Upravo danas komentiram kako nisam Bmw oprao mjesec dana i velim da treba pranje kad mi Hrvoje iz Gabreka preporuči da odem do Sviga i Svig mi pošalje poruku za PS3 i Nurburgring. Dođem i ja sutra u 11h ako može zapiši mi termin ili neki broj na koji se mogu naručiti. Usput Nakić je po meni najbolji na PS3 od nas ekipe s ringa jer ja vozim STCC po meni najbolja simulacija I Dado jel ide Skyline?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado-350Z Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bio sam danas na tuširanju žuće i jako zadovoljan pranjem,hvala dečki. Skyline ide ali ne u mojim rukama,imam dosta za učiti:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bio sam danas na tuširanju žuće i jako zadovoljan pranjem,hvala dečki. Skyline ide ali ne u mojim rukama,imam dosta za učiti:D Meni je auto fenomenalan za voziti... A vjerujem da je i za zbilju jos bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bio i ja na "zimskom" pranju i kao i uvijek sve pohvale :notworthy: Kaj se tiče GT-a probali frend i ja, skinuo sam rekord na nekoj stazi koju sam jedva uspio odabrati preko volana jer prvi put igram preko tog čudesa, a i prijašnje vrijeme je vjerojatno netko odvozio iz zajebancije Ring sam krenuo, nakon kaj mi je Saša pomogao da uopće izađem iz menija i skužio na pol staze da nemam ja živaca za tak nešto :lol: Uglavnom Jankinjo mislim da bu ti se auto sjajil ko pesja jajca Link to comment Share on other sites More sharing options...
J@nkinjo Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bio i ja na "zimskom" pranju i kao i uvijek sve pohvale :notworthy: Kaj se tiče GT-a probali frend i ja, skinuo sam rekord na nekoj stazi koju sam jedva uspio odabrati preko volana jer prvi put igram preko tog čudesa, a i prijašnje vrijeme je vjerojatno netko odvozio iz zajebancije Ring sam krenuo, nakon kaj mi je Saša pomogao da uopće izađem iz menija i skužio na pol staze da nemam ja živaca za tak nešto :lol: Uglavnom Jankinjo mislim da bu ti se auto sjajil ko pesja jajca A to si ti stavljao zimsku zaštitu?? Predobro auto izgleda!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Tek je 11 u mjesecu ima još dosta vremena za skidanje rekorda !!!! Dođite i probaje srušiti rekord J@nkinja !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ja dolazim, al neću samo probati skinuti rekord :lol: Najavim se jedan dan za pranje auta :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 11, 2011 Author Share Posted November 11, 2011 Ja dolazim, al neću samo probati skinuti rekord :lol: Najavim se jedan dan za pranje auta :thumbsup: :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 A to si ti stavljao zimsku zaštitu?? Predobro auto izgleda!! Pa nisam ni skužio da si bio tamo, valjda si došao taman kad smo mi kod Srbina bili na pljeski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svig Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Priprema za zimski san GT 3 rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Uzivo je jos lijepsi...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 aaaaaaaaaaa tko je lucky bastard koji je u hr dovukao to ljubomoran sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 kakav auto.....:drink::wub::wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 NAJFUCKINGBOLJI AUTO NA PLANETI :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy: svaka cast svig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Aaaaaaaaaaaaaaa tuuu je! Drndak i ja ga jučer tražili po garaži Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Jebem ti .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 uffff :wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 moram i ja doc, auto je u neredu :sweatdrop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now