Mirac Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Kako li sam samo proziran :rofl: evo ti na... :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 izbjegavat 1.4 s turbom i kompressorom.. 2.0 je odličan jer su rjesdene djecije bolesti od 5ice gti... tdi je dobar izbor mada su imali problema sa zaklopkama na usisnoj grani.... i da... neoprasta tako lako kad se nalije benzin u tank... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 2.0TFSI revizija 08/09 - 10/11 je trenutno najbolja od benzinskih motora ,ovaj 2.0TSI mi nije nikako legao ,niti se ponasa dobro u voznji,a trosi cak i vise nego moj TFSI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomo1 Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Dižem malo temu iz mrtvih.... Kako je se pokazao 1.8 TSI u Passatu CC? Ima li kakvih kvarova kao što su imali 2.0 TDI? I ako je se netko vozio, općeniti dojmovi o autu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Dižem malo temu iz mrtvih.... Kako je se pokazao 1.8 TSI u Passatu CC? Ima li kakvih kvarova kao što su imali 2.0 TDI? I ako je se netko vozio, općeniti dojmovi o autu? Ja sam se vozio i vozio sam baš taj chipan i serijski nikakvih problema, troši super malo za te performanse i velicinu auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 2.0TFSI revizija 08/09 - 10/11 je trenutno najbolja od benzinskih motora ,ovaj 2.0TSI mi nije nikako legao ,niti se ponasa dobro u voznji,a trosi cak i vise nego moj TFSI o čemu ti pričaš? zašto nije legao.....jer ima lanac umjesto remena pa veliki servis imaš na 200 000km?? meni moj troši od 9 ako se normalno vozim ,ali prosjek mi je 10,5....kad se ganjam po guštu onda je 12,5............pricam o 2.0TSI DSG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Koje su mane AXX motora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 (edited) bregaste pumpa goriva ventili PCV ventil zna trosit ulje 2 crveni vrag : evo konkret o u 6ici gti ,prve verzije su bile katastrofa frend ispod 13 nije mogo grad ,a pazio je ,na TFSIu je veliki na 180.000 ,a tsi lanac na 200.000 nije neka razlika Edited October 30, 2012 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Bregaste radi cam follower... Trosi ulje radi karika... A sad pumpa goriva,ventili i PCV ventil moze ukratko objasnjenje? Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 a na što se na BWA mora pazit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 pumpa = cam follower PCV ventil ti je povrat ulja u motor,mora biti jednosmjeran ventil,nekad zna puknut ,pa ne radi dobro kod BWA ista situacija tj. modelima 2007a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Trazim preporuku kome da otpeljam GTI-a na veliki servis? Dijelove sam pribavio,trebalo bi i termostat zamijenit,pa ako imate nekog za preporuciti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 saljem broj u inbox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 kolika je normalna potrošnja ulja na 2.0 TFSI Cupra/ED/S3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 1l /1000 km ,tak piše u knjižici :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 1l /1000 km ,tak piše u knjižici :haha: za ozbiljno.. kolko na 7-8 , 10 k km? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) ozbiljno ti kazem,na 1000 km moze popit 1L ,moj srkne 1dcl AKO edit 1dcl na 10000 km moj motor popije ali kazem ti ugrubo kako piše u knjizici Edited November 7, 2012 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 ozbiljno ti kazem,na 1000 km moze popit 1L ,moj srkne 1dcl AKO edit 1dcl na 10000 km moj motor popije ali kazem ti ugrubo kako piše u knjizici dobro sad.. ali ako pije 2 litre na 7-8 k km.. jel to upitno da je motor dobar il je normalno? ne znam što je kod tog motora ok, a što nije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 nije dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 nije dobro razlog je....? karike, turbo pušta ulje il što vec? pošto ti bolje znas oko tih motora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 ništa ,jednostavno guta ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 dobro sad.. ali ako pije 2 litre na 7-8 k km.. jel to upitno da je motor dobar il je normalno? ne znam što je kod tog motora ok, a što nije.. Ima ekipa problema sa potrošnjom ulja na Cuprama...dosta ih mi se žalilo. Navodno ima po stranim forumima dosta priče o tome. Consensus on the MK 1 forum is that this is caused by a cylinder bore and piston ring wear occasioned over rich mixture caused by one or a combination of the following factors:- 1). Faulty fuel injectors which leak raw petrol into the cylinder bores when the engine is switched off. 2). Faulty Exhaust Gas Recirculation valve. 3) Blocked crankcase breather, giving rise to increased crankcase gas pressure and oil being forced by the oil control rings and burnt in the cylinders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 jel to samo na cuprama il i ed, s3? btw. i frendu na Leonu FR 2.0 tfsi 200 ks isto troši ulja.. dok 1.8 t polo ne troši kapi.. daj rene prevedi na hrvatski to.. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Trazim preporuku kome da otpeljam GTI-a na veliki servis? Dijelove sam pribavio,trebalo bi i termostat zamijenit,pa ako imate nekog za preporuciti. u ovlašteni, osim što je trenutno akcija na dijelove dobiješ garanciju na ruke i dijelove.. kod štefa to nemaš.. nije ti to gt turbo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 u ovlašteni, osim što je trenutno akcija na dijelove dobiješ garanciju na ruke i dijelove.. kod štefa to nemaš.. nije ti to gt turbo.. Mislim da je Rafaj sa svojim GTI-em sad na akciji platio negdje oko 5000 kn veliki servis u Porsche-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now