Jump to content

MMM Agramservis

Mille

Recommended Posts

Nakon maila i poziva uređaj je iznenada zaprimljen na servis i "popravljen", promjenom softwere-a. Nabijem ih....nema šanse da je do toga.

Rekao ti ja jos prije da je problem u SW i da ce ga samo zamjeniti i bude ista kifla :)

Nakon maila i poziva uređaj je iznenada zaprimljen na servis i "popravljen", promjenom softwere-a. Nabijem ih....nema šanse da je do toga.

Rekao ti ja jos prije da je problem u SW i da ce ga samo zamjeniti i bude ista kifla :)

Ma nema problema, vratim ga odmah u ponedjeljak na servis. Imamo još punih 16 mjeseci da se raspravljamo pod garancijom. Šabani prokleti.

Ajde dodji meni u radnju i budi mala bahata :D:D

.

Budem s ovim drugim koji se restarta sam od sebe, a posto se kupao u nescaffeu neki dan skupa sa daljincem od auta sumnjam da ce mi priznati jamstvo. I mogu bit jos gora od tebe vjeruj ipak sam zensko

• 5 months later...

Ponudilo mi je ažuriranje od nekih 300mb u ponedjeljak. Vec sam bio na 5.1. I od tada mi se wifi prekidao na par min, a danas ga ne mogu upalit ni ugasit. Toggle za wifi na swipe down menu blinka kao lud. Hard reset nije pomogao. Do tada je mob radio savršeno. Nesto su očito sjebali sa tim updateom.

2 Dejo: koji uredjaj.... Ja bi trebao svoj HTC One M7 odfurati, sve me strah.... (gornji dio toucha ne radi i kod fotkanja nocu se javlja rozi odsjaj - to sam cuo da im je neka serijska greska na kameri)...

2 Dejo: koji uredjaj.... Ja bi trebao svoj HTC One M7 odfurati, sve me strah.... (gornji dio toucha ne radi i kod fotkanja nocu se javlja rozi odsjaj - to sam cuo da im je neka serijska greska na kameri)...

Z3, krepao od vode :)

Zamjenit ce ti samo kameru i to je to, nema vise novih uredaja za to

I moj mob jucer otisao put Agramservisa. Gornji desni dio ekrana se jednostavno odljepio. Nije mi ni pao niti nista, drzim ga stalno u koznom etuiju i u nedelju primjetim da svijetli sastrane. Nadam se da nece zafrkavat zbog toga, garancija je uredno popunjena. 357747838b836a8c9026e3f0d1a40c5f.jpg

Dobro da ga nisam potopio u vodu konacno, bilo bi veselo.

I moj mob jucer otisao put Agramservisa. Gornji desni dio ekrana se jednostavno odljepio. Nije mi ni pao niti nista, drzim ga stalno u koznom etuiju i u nedelju primjetim da svijetli sastrane. Nadam se da nece zafrkavat zbog toga, garancija je uredno popunjena. 357747838b836a8c9026e3f0d1a40c5f.jpg

Dobro da ga nisam potopio u vodu konacno, bilo bi veselo.

a kvragu sam od sebe velis. bas ekran?

Koliko se obicno ceka na servis tamo?

Prije cca. godinu dana su mi mijenjali ekran na Xperiji S, telefon s dobio u Koprivnicu natrag tocno 2 tjedna od kad sam ga predao na servis u Koprivnici!

Sad gledam prema broju radnog naloga na netu, Xperia Z3 je zaprimljena 20.8. i jos uvijek "čeka na servis"!

Sta nije apsurdno da od tada nisu telefon ni taknuli?

Znam da nije moj jedini tamo na servisu i imaju guzvu, ali sta je previse, previse je!

Koliko se obicno ceka na servis tamo?

Prije cca. godinu dana su mi mijenjali ekran na Xperiji S, telefon s dobio u Koprivnicu natrag tocno 2 tjedna od kad sam ga predao na servis u Koprivnici!

Sad gledam prema broju radnog naloga na netu, Xperia Z3 je zaprimljena 20.8. i jos uvijek "čeka na servis"!

Sta nije apsurdno da od tada nisu telefon ni taknuli?

Znam da nije moj jedini tamo na servisu i imaju guzvu, ali sta je previse, previse je!

Svaki model telefon ima svoj "red" .... sve zavisi koliko je uredaja ispred, nekad moze bit gotov u 1-2 dana, a nekad toliko ispred telefona ima da moras cekat po 2-3 tjedna.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...