JosipZG Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 uzmite u obzir da su bili godišnji odmori (ili još traju) a njima mobiteli dolaze na servis možda i više nego inače ne branim ih ali ih razumijem. inače zadnjih par puta što sam nosio mobitele od buraza ili frendova(300tinjak metara su mi od firme pa ja odfuram), nisam baš bio zadovoljan ni s brzinom ni kvalitetom šteta, počeli su dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Jasno je meni to sve, napisao sam da znam da nije moj telefon jedini tamo ali bas nije u redu da se ceka mjesec dana samo da pogledaju mob ako nist drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Nazovi, možda nije ažuriran net...meni pisalo čeka na servis a tablet gotov tjedan dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 skužio sam, zato sam napisao da ni ja nisam bio zadovoljan, ali najgore je kad loše naprave pa moraš 3 puta čekat po npr tjedan-dva... s druge strane, nas znaju gnjavit ako ne riješimo u 2 dana :lol: stalno kolegi pričam da moramo malo usporit, posebno kad nema baš posla. navikneš ljude na dobro/brzo i teško im je onda objasnit kad moraju čekat 3 dana jer se zagužvalo i svima je naravno hitno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Meni je mob bio gotov za 7 radnih dana. A nakon 5 sam nazvao da vidim gdje je zapelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 kod nas u servisu ako nije u roku keks, imam zive drame tu. evo, jucer baba donijela, pise i datum i vrijeme. jutros u deset zvala jesam li sta napravio i jeli gotovo... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Konačno mi je telefon gotov. Kažu "navedeni kvar uočen i popravljen zamjenom matične ploče, prednjeg kučišta sa zaslonom i dodirnikom, bočnih vodiča i stražnjeg pokrova." Pa baš si razmišljam, jel nekaj osim kamere ostalo originalno na telefonu? Kaj im nije bilo jeftinije i jednostavnije odobriti novi uredjaj? Jer, ovo sad zapravo i je novi uredjaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Evo kolega koji je radio tamo upravo plače od smjeha I baterija ti je ostala :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silvester Posted September 4, 2015 Share Posted September 4, 2015 Hahahaha. Pa nek da i bateriju onda! Nije beg cicija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 5, 2015 Share Posted September 5, 2015 kod nas u servisu ako nije u roku keks, imam zive drame tu. evo, jucer baba donijela, pise i datum i vrijeme. jutros u deset zvala jesam li sta napravio i jeli gotovo... Fox, jako si neprofesionalan. Ako nisi u stanju raditi posao kojim se baviš ili ti to pak stvara toliki stres, promijeni posao i/ili labrnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 2.9 ga ostavio na servisu i danas provjerio i pise "Servis zavrsen".. Taman kak su i rekli, 5-6 radnih dana... pripremao sam se na vise, ali i ovo je zadovoljavajuce . Navedeni kvar uočen i popravljen zamijenom kamere, ekrana sa dodirnikom, slušnog dijela i ažuriranjem sustava. Uređaj testiran, radi po specifikacijama proizvođača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Zanima me sto mislite.. Samsung S4, prije 2.5 mjeseca (tada jos pod garancijom) krepao i odnesen ovim majmunima, popravljen. Prosli tjedan opet identican kvar, nicim izazvan, mob stajao na stolu i poceo se paliti i gasiti. Garancija istekla prije 15 dana. Odnio ga opet tamo, zajedno sa zadnjim nalogom. Lik se poceo pravit mutav vec na pultu. Zvali me za 2 dana, ne priznaju nista, popravak 2400 kn. Jesam ja lud ako mislim da mi moraju popravit to sto je i bilo reklamirano, ili je normalno da popravak "traje" 2.5 mjeseca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 popravak uredjaja ne produzuje garanciju tako da su oni u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) mene muci dio u kojem je krepao dio nakon samo 2.5 mjeseca. Ako idem zamjenit kocnice na autu u ovlasteni servis, jel normalno da mi nakon 2.5 mjeseca krepaju te iste kocnice? Edited September 16, 2015 by Xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) popravak uredjaja ne produzuje garanciju tako da su oni u pravu jako se varaš Produljenje jamstvenog roka Članak 425. (1) U slučaju manjeg popravka jamstveni rok se produljuje onoliko koliko je kupac bio lišen uporabe stvari. (2) Međutim, kad je zbog neispravnosti stvari izvršena njezina zamjena ili njezin bitni popravak, jamstveni rok počinje teći ponovno od zamjene, odnosno od vraćanja popravljene stvari. (3) Ako je zamijenjen ili bitno popravljen samo neki dio stvari, jamstveni rok počinje teći ponovno samo za taj dio. ustraj da ti popravi ako ti je po produljenju i dalje u garanciji, ako ne piši tužbu, svi se prave mutavi, a kad se tuži odjednom pa zar se nismo mogli dogovoriti to što oni kažu da se ne produžuje, to je njihovo tumačenje koji mogu prodavati nekome tko nema pojma Edited September 16, 2015 by master_og Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 (edited) Da se nadovežem, da li kad se dobije novi uređaj jer je stari nepopravljiv teće nova garancija? EDIT: sad tek vidio gornji post. Edited September 16, 2015 by jobuljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Da se nadovežem, da li kad se dobije novi uređaj jer je stari nepopravljiv teće nova garancija? DA, naravno da će ti u servisu reći da ne jer to oni tako smatraju. Tužiš i boli te briga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 Hvala ti Master za info :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 jako se varaš Produljenje jamstvenog roka Članak 425. (1) U slučaju manjeg popravka jamstveni rok se produljuje onoliko koliko je kupac bio lišen uporabe stvari. (2) Međutim, kad je zbog neispravnosti stvari izvršena njezina zamjena ili njezin bitni popravak, jamstveni rok počinje teći ponovno od zamjene, odnosno od vraćanja popravljene stvari. (3) Ako je zamijenjen ili bitno popravljen samo neki dio stvari, jamstveni rok počinje teći ponovno samo za taj dio. ustraj da ti popravi ako ti je po produljenju i dalje u garanciji, ako ne piši tužbu, svi se prave mutavi, a kad se tuži odjednom pa zar se nismo mogli dogovoriti to što oni kažu da se ne produžuje, to je njihovo tumačenje koji mogu prodavati nekome tko nema pojma Ovdje vec vidim navlacenje oko toga sto je manji a sto bitni popravak. Al recimo da priznaju da je bitni popravak, kao pod 2) O kojem vremenu garancije pricamo kad kaze "jamstveni rok počinje teći ponovno od zamjene, odnosno od vraćanja popravljene stvari."? Da li to znaci da se garancija samo produzuje za tih x dana kao pod 1) ili da bas garancija tece ponovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 mene muci dio u kojem je krepao dio nakon samo 2.5 mjeseca. Ako idem zamjenit kocnice na autu u ovlasteni servis, jel normalno da mi nakon 2.5 mjeseca krepaju te iste kocnice? kočnice baš nisu dobar primjer jer ih možeš spalit u tjedan dana. ali evo kod nas dobiš garanciju 3 mjeseca na dijelove koji su ugrađeni u uređaj koji uopće nije u garanciji. ne radi se o mobitelima ali čisto za usporedbu btw. tvoj mobitel nije jedini koji više puta zbog istog kvara ide njima na popravak ja sam jednom davno u Mobis nosio neku nokiu (u ono doba dosta jaki model) 8 ili 9 puta. isti kvar. nakon 5-og puta dobio sam novi isti taj model (možda samo maskicu novu stavili i promijenili IMEI, tko zna) i opet isti problem. i tako kad je taj zadnji put opet krepao, namjerno sam mu trajno presudio. baš se fino razletio, možda sam čak i pločice oštetio Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 nažalost Xman slažem se s Rainom, meni tako sa TV-om bilo, drito su rekli u LG da popravak ne produžuje garanciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 pa imas zakon koji kaze drugacije Uglavnom, ocigledno nas sisaju ko ovce a zakon postoji. Druga je stvar kaj mi popusimo spiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted September 16, 2015 Share Posted September 16, 2015 samo na pismeno komuniciraj sa njima, ne usmeno, pa malo zaprijetis drzavnim inspektoratom, pa ce promijeniti pricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 pozdrav dali radi netko u agram servisu posto ce kako mi se cini ici moja z3 na put ... imam nekih teh. pitanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Zanima me sto mislite o ovome: Stari je uzeo novi 5S u Vipu i nakon tjedan dana se pojavila mrlja na ekranu. Odnio ga je u agram servis pod garanciju i nakon tri dana ga zovu da mu garanciju ne priznaju jer je mobitel (NOVI) neovlašteno otvaran. Otac zvao Apple support, objasnio situaciju te su onda iz Agrama poslali slike novlaštenog otvaranja mobitela. Otac, jasno, nije otvarao novi novcati mob. E sad ili su "loše" otvorili u Agramu pa prekrivaju svoj zajeb ili su u Vipu prodali već korišten mob. Što napraviti, ima li tu osnove za privatnu tužbu? Ima li kakve svrhe pisati po FB zidu Agrama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now