Purger Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) Aha,možda vani možeš se ti živcirati koliko hoćeš,ali po svim iskustvima, malo budeš ipak pričekao...ako ti ga do kraja tjedna pogledaju i dijagnosticiraju, super Edited July 29, 2014 by Purger Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 (edited) mislim da su mi tako rekli kad sam zadnji mob nosio Mogli bi bar zamjenske davati Hebe mi se danas idem po mob, gotov ne gotov i molim Boga da update rijesi problem Edited July 29, 2014 by KA2001MR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Kaj se živciraš, računaju da je mob tak brz, da će ga popraviti u 1h pa se ni oni ne uzrujavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 ajd ti tamo sa igrackom mir Imas veza po svuda, daj nazovi tam da mi to pogledaju, donesem im ja kekse(cuo sam da to vole ovi iz servisa) Btw htc se ne popravlja ide novi mob Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Sjecam se kad sam jednom prilikom mikrovalnu odnio u servis i pitam tipa kad ce biti gotovo, veli: pa za 45 dana koliko je zakonski rok. Danas je to u zakonu promijenjeno u:"razuman rok". Tako da, budi sretan da se HHP servisi ne pridrzavaju zakonskog roka za popravak uredjaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Ak neko zna jel cuvaju oni radne naloge, nosio sam sluzbeni tamo prosle god., i sad me na poslu pitaju razlog zamjene za novi a papira naravno nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 ajd ti tamo sa igrackom mir Baš se igram s igračkom i odgovaram ti s nje, a ti? Nemam nikog tamo. :naughty: Kažeš, jednom, nakon što ga zaprime, dobiješ novi uređaj. Pa makar trajalo 40dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 zvao sam, kazu tokom dana il sutra. Recimo kad zaprime igracku tokom 40 dana ti ju pocnu popravljat, a htc ti daju novi mob S obzirom da na vipovom forumu ljudi pisu da u agramu kazu samo da je mob ispravan i da je greska iskljucivo do vipa i da nenaprave nista sa mobom, danas idem po mob i slat cu vipu mailove dok mi ne daju kod za odkljucavanje ili cu ga skurit da mi daju drugi i odem u tcom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 Agramservisu je za popravak igračke (display) trebalo 36h prilikom kojih su mi ustupili zamjenski uređaj. Tebi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 znal sam da imas veze kooyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted July 29, 2014 Share Posted July 29, 2014 pa sto nije rok 2 radna dana da ga pogledaju i vide sto je sa mobom Noup...vise nije ni 45 dana, ni 90 dana, nego u novom zakonu stoji "u razumnom roku".... Nazalost bojim se da razumni rok nama i njima ne podrazumijeva isti period :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Mob gotov dijagnoza, mob potpuno ispravan, rijesenje promijenite sim karticu ili operatera(mdaaa odkljucaj mi mob i promijenio bi ga) Epilog zbog glupog vipa sam bio jos 5 dana bez moba i sad moram opet sve iznova postavljat, a oni su se ispricali tako da su cekali da predem na savrsenu da mi umanje racun za 50% jel im je bilo skupo dok mi je mjesecni racun iznosio 270kn. Zato ljudi 3x razmislite ako mislite u vip, szk i odnos prema potrosacu je daleko najgori koji sam do sad dozivio, da ne kazem da signal nije ni sluga tcomu, barem na podrucju KA zupanije i okolnih mjesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 znal sam da imas veze kooyo Nemam, bez jebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renda Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Zato ljudi 3x razmislite ako mislite u vip, szk i odnos prema potrosacu je daleko najgori koji sam do sad dozivio, da ne kazem da signal nije ni sluga tcomu, barem na podrucju KA zupanije i okolnih mjesta VIP je kroz zadnja cca 3 mj. skroz otišao u klinac. Za promjenu tarife, nakon potpisivanja ugovora, im je trebalo nešto malo manje od 2 mj., opciju tv za van nisu uspjeli aktivirat unutar mjesec dana od slanja zahtjeva i sl. Uglavnom, kao da je neko rasulo unutar same firme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 ps ksd jr vip popusio hrpu para sa ovim novim zakonom sa mogucnoscu raskida ugovora... svi drugi operateri su ranije uveli otplatu mobitela kroz rate, dok je vip to uveo doslovno mjesec dana prije novog zakona, tako da je masaaaa ekipe dobila dzabe mobitele i poraskidala ugovore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Kak ih je dobila džabe kad su ih morali otplatiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 pa nisu, u tome je fore, jer nisu imali ovu novu foru mob posebno na rate, a posebno pretplata..... samo yadnja dva 4 mjeseca su tako imali, a sve prije toga je bilo ukljuceno sve u pretplatu, pa kako si mogao raskinuti pretplatu, dobio si mob... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Aha...jebenitza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Nemam, bez jebe. Potrefilo ti se, jedini put kad sam ja bio zadovoljan sa agramom kad su mi za 2 dana dali novi m7 Vip je za mene amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Zato ljudi 3x razmislite ako mislite u vip, szk i odnos prema potrosacu je daleko najgori koji sam do sad dozivio, da ne kazem da signal nije ni sluga tcomu, barem na podrucju KA zupanije i okolnih mjesta Ovo uopce nije istina. Nemam nis s vipom da se kuzimo, osim sto sam dugogodisnji zadovoljni korisnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Bome ni ja nemam apsolutno nikakvih problema sa VIP-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Potrefilo ti se, jedini put kad sam ja bio zadovoljan sa agramom kad su mi za 2 dana dali novi m7 Vip je za mene amen Potrefilo mi se 3/3 onda. Ovo uopce nije istina. Nemam nis s vipom da se kuzimo, osim sto sam dugogodisnji zadovoljni korisnik. Također. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 ja bio dugogodišnji zadovoljni korisnik (preko firme) i sad prije par dana prešli na tmobile.. već na par mjesta mi se dogodilo da nema uopće signala i/ili je neupotrebljiv, ne sjećam se kad sam na VIP-u ostao bez signala. ovo je sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ja sjedim u DP restoranu u zvecaju, karmine 10 ljudi za stolom, ovi na vipu nemaju signala, oko nas bon bon, tcom, tele 2 svi imaju signala. Kod sestricne u jednom selu iza zvecaja svi pun signal, ja i zena na vipu po crticu signala. Idem na dostavu u Generalski stol i nemogu nazvat jel nemam signala. Na putu iz Ogulina za Dugu Resu telefoniram i gubim vezu non stop..... O onom famoznom odrzavanju mreze koje se dogodilo vec par puta necu pricat. Po vecim gradovima je signal uvijek pun, al ovo sa cekanjem 1.7. i sa ne rijesavanjem problema sa internetom je prelilo casu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpione Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Ima onda netko nekoga tamo? 3dana im je trebalo da ustanove da mi je otiša ekran nakon što je na očigled to bio kvar! Mogu si misliti koliko ce sami popravak trajati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now