jobuljan Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Dao sam mobitel na servis u agram servis i sad gledam stanje servisa i za opis radova stoji: Potrebno kontaktirati stranku da pošalje prodajni paket+slušalice i punjač u roku 14 kalendarskih dana, kako bi uređaj išao u proceduru za DAP. Da li netko znao što bi bio DAP i što to za mene znači, budući mi je mobitel pod garancijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Pitajte Renea on ima vezu i rijesi sve za dan-dva Osim ako i vi nemate htc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 mislim da zamjena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Pitajte Renea on ima vezu i rijesi sve za dan-dva Osim ako i vi nemate htc Nemam nikakvu vezu u Agramservisu, bio sam valjda 3-4x u 5 godina tamo. I sa HTCom i sa Samsungom, nikad popravak nije trajao duže od 48h. Uvijek sam dobio zamjenski (smart)phone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Dobiti ces novi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Nemam nikakvu vezu u Agramservisu, bio sam valjda 3-4x u 5 godina tamo. I sa HTCom i sa Samsungom, nikad popravak nije trajao duže od 48h. Uvijek sam dobio zamjenski (smart)phone. Znam zahebavam te, ocito je da kako potrefis i ja sam jednom potrefio da su mi u 2 dana dali drugi M7, al sam 4x cekao po tjedan ili vise dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Rene oces molim te ici samnom kad cu nositi mob u agram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Rene oces molim te ici samnom kad cu nositi mob u agram? Pa pljuneš do tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Dobri su ovi iz Agrama, susretljivi su i otvoreni. Časte i pivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Dobiti ces novi.... Ovo tako dobro zvuči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Pa pljuneš do tamo. Ne radim više na Žitnjaku. Ali nije stvar u daljini nego u usluzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ne radim više na Žitnjaku.Ali nije stvar u daljini nego u usluzi Samo ih moraš lijepo zamoliti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Samo ih moraš lijepo zamoliti. Losa sam u svemu sto je lijepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ovo tako dobro zvuči Tak je i meni bilo... S tim da sam imao HOX, a njega vise nisu imali novoga, tako da su me poslali u tele2 gdje je mob kupljen i tamo sam mogao uzeti bilo koji mob i doplatiti po potrebi.. Tak da me g2 ispao 300 kn nadoplate prije 3 mj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Vidi vraga i kod mene se radi o HOX-u. Neću se previše nadat, ali ako je tako, onda je to ludilo :dance3vs1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Ima li koga da radi u agram servisu? meni su sada sjebali servis pa da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 nisi jedini... u zadnje vrijeme su očito počeli fušat. dođe to sa većom količinom posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 jel prolazi garancija ak je mob (htc M8) sitno udubljen na cosku? ekran mi ima lufta na sredini a ak ce me zajebavat zbog tog ostecenja da ni ne gubim vrijeme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 U hrvatskoj ako ti je izgreban display ne priznaju garanciju a tebe jebe baterija. Tak da sretno. Možda prođe. Odes u agram za par dana ćeš sve znati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 jel to kod njih standardno da 5 dana uopće ne uzmu mob na servis? u četvrtak sam ostavila mob i još uvijek piše samo status "čeka na servis".... :dry: ajd da čekaju dijelove il nešto, ali da ga nisu ni pogledali. a žena mi je tvrdila da nema šanse da će trajati duže od tjedan dana...jea right... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 da, moguće je moguće je i da nosiš isti mobitel 3 puta zbog istog kvara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 jel to kod njih standardno da 5 dana uopće ne uzmu mob na servis? kod mene ako nisam uzeo aparat na servis isti dan ili najkasnije sutra ujutro, dolaze pred vrata sa grabljama, vilama, bakljama... bas sam ovih dana nekolicini ljudi rekao da bih mogao uvesti sistem ovlastenih servisa, aparat zaprimim pa javim za dva tjedna... jer ovo nema vise smisla da uvecer donesu a ujutro vec zovu jeli gotov... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Lol...ostavil sam tablet kod njih i nije mi hića jer imam drugi..."čeka na servis" je pisalo 25 dana, 26. dan odem u prolazu na blef po njega a on gotov sa datumom od dana prije ...i tako tri puta...skoro tri mjeseca bio bez tog tableta jer se tulipani jebali sa usb konektorom a tek kad su promijenili bateriju riješili su problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 A ja nisam silila jer mi kao nije hitno al bit ce da cu i ja morat s vilama tamo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 vile ne pomažu, jedino ako imaš koga unutra imaju puno posla a svima je "hitno" Fox kužim o čem pričaš. mi 90% rješavamo u roku dan-dva i onda ako se nekad malo zagužva (neka putovanja ili slično) onda se svi čude kak nije gotovo. rok je koliko znam 45 dana, javit ćemo kad bude gotovo hvala doviđenja. najbolji su mi oni kojima je hitno hitno hitno, uzmem preko reda, napravim za 2 sata od kad je došao i naravno javim, a on dođe po njega za 8 dana :yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now