Jump to content

Recommended Posts

Posted
moze se sve spojit....postoji nekakav "modul" za komunikaciju izmedu auta i pc-a, nemrem ga sad nac, prije sam ga vidio u shopu na mp3car.com

ali dosta kosta i mislim da se ne moze preko centrafusea(ovog programa) nego preko road runnera(to mislim da zahtijeva nekakvo programiranje)...uglavnom jako uno zajebancije a mislim da nije potrebno jer OEM komande su ipak bolje;)

ovaj lap ti je i vise nego potrebno za car pc, glavno da ima vga out i sto vise usb-ova :D

ps: zipa ovo za antenu, all in one

COM-008-2T.jpg

http://store.mp3car.com/Roof_top_GPS_Cellular_PCS_WiFi_antenna_p/com-008.htm

A jbga onda, ne stane mi CarPC jer nema mi dosta mjesta na središnjoj konzoli, a i NE RADI MI VGA OUT na laptopu...sranje...:doh:

• Replies 203
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Vi se tu zajebavate i muku mučite oko carPC-a, a pogledajte slijedeći link.

http://compulab.co.il/iam/html/iam-sb-datasheet.htm

Kompletan PC na jednoj pločici. Jest da je sigurno skuplje od klasične varijante ali sigurno je jednostavnije :D

Ovak šta bi si i ja nabavio da imam ekran ili da ga imam gdje stavit :lol:

I moraš naručiti 1000 komada ili 10000 komada... :rofl:

Intel atom2 quad core 1.6GHz, small ITX, gore ima sve osim memorije i HDD-a. 550Kn... Memorija 150Kn, HDD 400kn, napajanje za auto 750Kn.. I još je najskuplji TFT LCD sa touch screen, cca 1200kn...

Posted
I moraš naručiti 1000 komada ili 10000 komada... :rofl:

Intel atom2 quad core 1.6GHz, small ITX, gore ima sve osim memorije i HDD-a. 550Kn... Memorija 150Kn, HDD 400kn, napajanje za auto 750Kn.. I još je najskuplji TFT LCD sa touch screen, cca 1200kn...

komp te ispadne cca 1850kn...isplativije je lap stavit

Posted

A ovo gore što sam ja naveo zapakirano u kutiju sa 160 GB diskom košta 2000 kn, a staviš ga u džep. A bez diska 1500 kn. Pa sad šta je isplativije i jednostavnije za izvesti

800px-Hands.jpg

Posted

2 cyber: netbook sa istim speckama kosta cca 2700kn

dobijes i ekran i bateriju da moze radiiti bez psu tako da je najbolje kupiti netbook, rasturiti ga i sloziti od njega in car pc - samo onda nema touchscreena

Posted (edited)

Pa da ali i dalje je ovo jednostavnije i lakše za složiti :D

A za 2700 kn dobiš i ovaj mali PC kojem isto ne treba specijalno napajanje jel radi na 12V niti ga treba rasturat, i zauzima manje mjesta, i još dobiš 7" touch screen. Da imam kud stavit ekran ja bi si tak napravio :)

Evo i bolje slike

Annotations.png

Edited by cyberphere
Posted
A ovo gore što sam ja naveo zapakirano u kutiju sa 160 GB diskom košta 2000 kn, a staviš ga u džep. A bez diska 1500 kn. Pa sad šta je isplativije i jednostavnije za izvesti

800px-Hands.jpg

Pa da ali i dalje je ovo jednostavnije i lakše za složiti :D

A za 2700 kn dobiš i ovaj mali PC kojem isto ne treba specijalno napajanje jel radi na 12V niti ga treba rasturat, i zauzima manje mjesta, i još dobiš 7" touch screen. Da imam kud stavit ekran ja bi si tak napravio :)

Evo i bolje slike

Annotations.png

A sad mi napiši gdje to ima tako jeftino? :naughty:

Posted

Skoro da sam ga naručio... :lol: No ima jedan zajeb. Nema VGA, nego samo DVI izlaz.... Ajde ti sad nađi DVI 8'' touch screen. Nema šanse...

Posted
Pa postoje adapteri :)

Ovako nešto

PX066-1.jpg

Can I connect fit-PC2 to a VGA display?

No. There are DVI to VGA adapters, but they tend to be expensive. It would be more cost effective to purchase a display with DVI-D support.

Posted

Pazi, ti dvi i vga signal se jakooooo razlikuju. Neke graficke kartice imaju zapravo vga(znaci dca i ostale sklopove) i dvi izlaz(digitalni). Onda one preklapaju pinove ovisno sto koristis. Ali samo dvi pretvoriti u vga(pravi dvi, a ne da graficka preklapa pinove), mislim da je to dosta skupo.

Posted

ajde nek netko slozi sve potrebno kaj treba, pa da napravimo jedan gb ak bude zainteresiranih :) znaci taj fit-pc2 (bez harda i wifi.a, hard kupimo sami, wifi nam ne treba), neki 7-8'' touch screen i kabel... i jel bi se dalo to spojiti sve bez radia u autu, znaci direktno pojacala na taj pc, i jel ima aux ulaz za zvuk fit-pc?

Posted

a kaj cu davat 5000kn za multimediju, pa bolje mi je onda tu dati manje ili priblizno tolko, pa imam sve sto hoce, i mogu stavljat i dodavat kaj god hocu poslije....

Posted
Ovoga su napravili valjda samo za tebe? :D

Atom 300 je dual core ;)

A kako onda objašnjavaš da ja imam u task manager performanse, 4 prozorčića za CPU opterećenje?

Posted
Postoji i "starija" verzija ovog fit PC-a koji ima vga konektor

fit-pc-front-back.jpg

Taj je cca 150-200 dolara

Taj je neuoptrebljiv, 500MHz procesor. Imao sam ja VIA epia na 800MHz, pa ne može niti winamp sa nećim u paraleli vrtiti...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...