Dario Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 ali ja sam svoj stavio novi i opet javlja grešku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 dečki hvala.. ja ću mu dat broj od belog, pa ako mu je interesu da napravi auto zvat ce ga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Jel ima netko VCDS da mi uključi par stvari na golfu 7. Neda mi se kupovat kad ću ga samo jednom koristiti. Platim cugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Ima Dario - Golf 7 R Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucca Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 imam i ja. ako ides ovdje negdi prema moru, javi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Thx! Javio mi se i tolt, pa ću valjda nekoga ulovit :thumbsup: Kroz Split ću prolazit, ali neću svraćat...svakako hvala jucca Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Moze li meni netko otkrit kako iskljucit pranje farova na Octaviji kad perem stakla? Znam, po zakonu mora bit ako je xenon far... al puno toga nije po zakonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 (edited) kad su svjetla isključena, onda ne pere farove ako ide prema krku, mogu pouključivati :thumbsup: Edited July 15, 2016 by Beli Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 A ako hoces bas izbjec da pere farove dok su svjetla upaljena, nemoj dugo drzat pranje sajbe. Pranje farova se ukljucuje nakon par sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Kod mene ih sprica skoro pa odmah, nikakvih par sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 16, 2016 Author Share Posted July 16, 2016 Na mk5 ima sistem. Jednom samo kratko povuces i poslije toga spricas normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 (edited) Moj sprica nakon sekudu, dvije. A na O2 i na tvom Golfu se moze delay regulirat. Mislim da je tvornicki 0.05 s ili nesto tome slicno. Ak se dobro sjecam, modul 09 (Cent. Electric) i tamo u long codingu nac postavku (byte 20, cini mi se). A ovo sta Luky kaze, to je tako zato jer je iskodirano da se pranje farova aktivira svaki 5ti put kad peres prozore. Prvi put se aktivira, onda 4 puta nista i onda opet. Edited July 16, 2016 by grga22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 jel zna neko dali se može ugasit ono šta pokazuje da su potrošene pločice na a4 (2001) , onaj kurac šta mjeri kolko ulja ima u karteru sam maknuo e sad još ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Pa jel ne prebrikas direktno na plocicama i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 Pa to mehanicar na plocicama direkt zbrika i to je to. Znaju doc plocice i bez te zice pa moras napravit da ne svijetli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Ides u instruments i kodiras na 07. Mora biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Follow me home, jel se da ukljucit da pali i maglenke uz svjetla u retrovizorima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Pa to mehanicar na plocicama direkt zbrika i to je to. Znaju doc plocice i bez te zice pa moras napravit da ne svijetli. pa jesam al opet svijetli, znači da je prekid negdje u žici Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Instruments i onda u Coding i isključiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Zna netko gdje se može kupiti onaj crackani vag com i kabal da radi na win 10? - - - Updated - - - Zna netko gdje se može kupiti onaj crackani vag com i kabal da radi na win 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 to i mene zanima, a ujedno me zanima da li se vanjski retrovizori mogu "resetirati", uglavnom, cetka na praoni mi okrenula retrovizor u kontra smjer, i sada mi motoric ne kuzi nulti polozaj nego ga ili skroz otvori ili zatvori i jos onako zuji na silu dok ne stane. (audi a6 c5) kao da ne zna gdje se mora zautaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 to i mene zanima, a ujedno me zanima da li se vanjski retrovizori mogu "resetirati", uglavnom, cetka na praoni mi okrenula retrovizor u kontra smjer, i sada mi motoric ne kuzi nulti polozaj nego ga ili skroz otvori ili zatvori i jos onako zuji na silu dok ne stane. (audi a6 c5) kao da ne zna gdje se mora zautaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strah Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Našao na njuškalu, verzija 12.12, radi s win 10, ali se mora ugastiti net svaki put kad se koristi da se ne updatea, a poželjno ga je i deinstalirati nakon svakog korištenja jer postoji opasnost da se sam updatea i onda kabal crkne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Meni na desetki rade i stare verzije, a net svakako gasim. Caka je samo prije svake upotrebe pobrisat conf file iz foldera di je instaliran vag com. Radi bolje nego ikad, ne treba vise ni virtualka ni xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 (edited) Kakva su iskustva s novijim? 14.10.2? Ovaj mi je zapeo za oko, i nema problema s internetom navodno http://www.njuskalo.hr/ostala-autooprema/hex-usb-can-vcds-14.10-vag-com-2014-oglas-13804078 Edit: vidim ima i 15.7.1, a mala je razlika u cijeni Edited November 3, 2016 by Tomica93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now