Jump to content

VCDS - VAG kodiranje - pitanja, upute, kabeli, softver

Recommended Posts

• 3 years later...

Moj sprica nakon sekudu, dvije. A na O2 i na tvom Golfu se moze delay regulirat. Mislim da je tvornicki 0.05 s ili nesto tome slicno. Ak se dobro sjecam, modul 09 (Cent. Electric) i tamo u long codingu nac postavku (byte 20, cini mi se).

A ovo sta Luky kaze, to je tako zato jer je iskodirano da se pranje farova aktivira svaki 5ti put kad peres prozore. Prvi put se aktivira, onda 4 puta nista i onda opet.

Edited by grga22

• 3 months later...

to i mene zanima, a ujedno me zanima da li se vanjski retrovizori mogu "resetirati", uglavnom, cetka na praoni mi okrenula retrovizor u kontra smjer, i sada mi motoric ne kuzi nulti polozaj nego ga ili skroz otvori ili zatvori i jos onako zuji na silu dok ne stane.

(audi a6 c5) kao da ne zna gdje se mora zautaviti.

to i mene zanima, a ujedno me zanima da li se vanjski retrovizori mogu "resetirati", uglavnom, cetka na praoni mi okrenula retrovizor u kontra smjer, i sada mi motoric ne kuzi nulti polozaj nego ga ili skroz otvori ili zatvori i jos onako zuji na silu dok ne stane.

(audi a6 c5) kao da ne zna gdje se mora zautaviti.

Našao na njuškalu, verzija 12.12, radi s win 10, ali se mora ugastiti net svaki put kad se koristi da se ne updatea, a poželjno ga je i deinstalirati nakon svakog korištenja jer postoji opasnost da se sam updatea i onda kabal crkne.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Create New...