_DEX_ Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 18 minutes ago, tolt said: Ja na VW nemam highline pa to imam? i sta sad? vidis da ne znas sve 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 34 minutes ago, KoSi79 said: 18.9.1 Ja sam napisao na tvoje da nema opremu "Ma koja oprema... Golf 5 trendline to ima... " a ti si napisao " ooooooo stvarno, a kad sam napisao da nemas to u opremi sam ismijan. .." Ajde mi pojasni jer sporo shvaćam... ? Ja i dalje ne kužim gdje sam ja (ili netko drugi) tebe ismijao... Ili je ovaj smajli na kraju ismijavanje? Ako je to ismijavanje onda se ispričavam... S Gabreom moraš polako ko s malim djetetom, i pročitati nekoliko puta što on piše i onda dobro razmisliti što bi on mogao misliti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 2 hours ago, KoSi79 said: 18.9.1 jel bilo adresa sa nazivom sto je sto ili samo bit/bajt sa kvacicama? bas jucer slagan jedan Troc, oprema pištolj, ali ima tvornicki parkpilot napred nazad i dipa retrovizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 jel bilo adresa sa nazivom sto je sto ili samo bit/bajt sa kvacicama? bas jucer slagan jedan Troc, oprema pištolj, ali ima tvornicki parkpilot napred nazad i dipa retrovizor Imas can ili net Meni can na passatu 2019 ne vidi apsolutno nis i nis nije podrzano Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 19 minutes ago, eNcode said: Imas can ili net Meni can na passatu 2019 ne vidi apsolutno nis i nis nije podrzano Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk imam microcan can mi je u dolasku ovaj v2. ne vidi jel jo nemaju label file za njega, ali trebo bi uskoro bit dotupan Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSi79 Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 42 minutes ago, Dario said: jel bilo adresa sa nazivom sto je sto ili samo bit/bajt sa kvacicama? bas jucer slagan jedan Troc, oprema pištolj, ali ima tvornicki parkpilot napred nazad i dipa retrovizor Samo bit/byte bez naziva... Zato mi je i čudno da i ovaj tiguan nema dip... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 6 hours ago, KoSi79 said: Samo bit/byte bez naziva... Zato mi je i čudno da i ovaj tiguan nema dip... vjerovatno ima, ali vcds ne cita 2018a nadalje samo mozes citat sa v2 modelima Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoSi79 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 vjerovatno ima, ali vcds ne cita 2018a nadalje samo mozes citat sa v2 modelima Misliš da ima dip pa ga vcds ne čita ili?Jer mi pod Mirror memory install piše not installed u VCDSu... Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 23 hours ago, KoSi79 said: Misliš da ima dip pa ga vcds ne čita ili? Jer mi pod Mirror memory install piše not installed u VCDSu... Sent from my iPad using Tapatalk napravi autoscan i vidi koji label fileove ne postoje i odma cemo znat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 VAGKKL 409.1 + VCDS lite 1.2 - Da/NE? Trebao bi pročitati da li imam kakvih grešaka na Superbu 2.0 tdi... I vidio sam da mi radio ima opciju share bluetooth muzike, ali je zasivljeno, ne može se kliknuti iako je telefon paired. Da li se to može zakodirati? AUX sam uspio upaliti kroz MENI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 409 je za golf 3 vcds 13.8 nadalje treba za superba BT play samo ako ima BT modul ispod suvozaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 38 minutes ago, Dario said: 409 je za golf 3 vcds 13.8 nadalje treba za superba BT play samo ako ima BT modul ispod suvozaca OK, hvala na odgovoru. Imam onaj kabel VAG KKK (plavi) i VCDS 15.x - igra mi to ili ne? Ispod suvozačevog sjedala nisam jos pogledao, kad završi kiša--ako završi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 plavi kkl kabel nema can komunikaciju. ne mozes nista s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 OK, znači on je OUT...imam još: Bluetooth ELM 327 USB ELM 327 PLavi maleni ELM 327 Pretpostavljam da ni oni nisu za ništa? Za Alfe mi je radio multiecu scan sa tim uređajima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 ne znam. ne radim sa tim kinezima mozda neko drugi zna bolje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 On 5/10/2019 at 11:06 AM, Dario said: imam microcan can mi je u dolasku ovaj v2. ne vidi jel jo nemaju label file za njega, ali trebo bi uskoro bit dotupan i dalje nis ni s novom verzijom 19,6 ugl ocito treba novi kabel hex 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 (edited) 1 hour ago, eNcode said: i dalje nis ni s novom verzijom 19,6 ugl ocito treba novi kabel hex 2 imas orginal kabel? napravi full scan i izvadi mape cana i posalji im to. meni je napravi 5f mapu za 2019u radio i mogu odradit barem kodiranje na microcanu Edited June 18, 2019 by Dario Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 si si , al pise na ross techu da auti proizvedeni u 2019 ne budu radili na can nego na hex2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 1 hour ago, eNcode said: si si , al pise na ross techu da auti proizvedeni u 2019 ne budu radili na can nego na hex2 to je B8 jel tako ? baza je i dalje mqb software iz 2015e Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 to je B8 jel tako ? baza je i dalje mqb software iz 2015e He b8 2019 ali now lifespan makes him to scan sutraSent from my KFDOWI using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 gore mi tablet gluposti izvodio uglavnom da b8 je mqb iz 2015 ali .. 19,6 vcds radi savrseno na 2017 i 2018 ali na 2019 ne radi i kaze da modli nisu podrzani zato mislim da treba novi kabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) ok, htio bi si uzet da mogu ocitati greske i neke sitnice posloziti, pa bih trebao savjet sto uzeti, da dolazi sa vcds-om i kablom, ili BT dongleom link za kupnju pozeljan edit: ovo zvuci kao pristojan paket https://www.totalcardiagnostics.com/shop/vagcom-vcds-18 Edited July 28, 2019 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 39 minutes ago, Gabre said: ok, htio bi si uzet da mogu ocitati greske i neke sitnice posloziti, pa bih trebao savjet sto uzeti, da dolazi sa vcds-om i kablom, ili BT dongleom link za kupnju pozeljan edit: ovo zvuci kao pristojan paket https://www.totalcardiagnostics.com/shop/vagcom-vcds-18 Ma kupi OBD11 i miran si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 2 minutes ago, BaGy said: Ma kupi OBD11 i miran si prednost/nedostaci naspram ovoga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Just now, Gabre said: prednost/nedostaci naspram ovoga? Pa eto, preko mobitela radiš sve. Imaš stalno update-ove. Svi tutorijali od vcds-a možeš preko OBD11 primijeniti. Community je Isto dosta jak. Ja ga imam uvijek sa sobom. Kompaktan je i ne treba mi nikakav kabel/laptop Cijena je isto pristupačna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now