mrgud Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) kako mi ide na zivce na bundeu sta svako malo moras na onoj tabli stiskat gump da bi imao ful pritisak... Nekuzim koje su ono spike da svako malo padne tlak. I onda mi gazda praone objasni da to bas tako treba bit jer da onda ti ''natapaš'' auto sa onim pljuckanjem wanna be pjene koja otapa prljavstinu. Pa jak mlaz ciste vode djeluje bolje nego to wanna be natapanje... Kad sam solo treba mi 20kn za auto a kad mi netko stiska onda sa 10-11 mogu proc.. Koma inače, prvih 10 sekundi ide voda pod jakim tlakom kako bi prije došla pjena od sistema do pištolja, a pjena ide pod malim tlakom jer nije šampon u granulama koji se miješa sa pijeskom (kao svugdje drugdje) nego je kemija koja puno bolje radi od pjeskarenja auta jer manje oštećuje lak.... Ali to si naravno, znao Uz to, ona osmozirana voda je stvarno osmozirana voda, jer čovjek ima dva spremnika u zemlji koja se pune preko noći... Svi koji su imali kemiju u osnovnoj ili imaju akvarij doma znaju koliko treba vremenski za osmozirnje toliko vode da mogu svi prat aute... Druge praone imaju slabije sustave, pa onda imate one fine mrlje od kamenca ako ne obrišete auto poslije pranja. sistemi su vrhunski, gazda je zakon, praona po meni najbolja u Zagrebu samoposlužna... otvorit će se još jedna takva uskoro... PS Ako se ne varam, praona se zove BRUNDEK Edited July 8, 2009 by mrgud Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Meni nema do one kod City Centra... Najbolja praona Tu u zaprudu uopce se nemoze oprat kak spada.... Jos uvijek ostane zmazanoca..Dok kod CC kad perem sve ode dole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrgud Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Meni nema do one kod City Centra... Najbolja praona Tu u zaprudu uopce se nemoze oprat kak spada.... Jos uvijek ostane zmazanoca..Dok kod CC kad perem sve ode dole... bang i hrđa je nestala Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 bang i hrđa je nestala :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: http://www.htfr.com/watermark/index.php?catno=MR217388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 @mrgud - pricao sam da glavnim uvoznikom i covjekom koji proizvodi hrvatske samoposluzne praonice ( ujedno i vlasnik one prve, u španskom ) i znam kako ide cijeli sistem kod te praone. Koji spremnik, kako sto, zasto kako se cesto mijenja zbog cega itd. Kako primjetiti da li vlasnik odrzava praonu ili ne bla bla... Samo mi se cini da ovu praonu na bundeu nije uzeo od njega nego od nekog drugog jer ni jedna u zg nema ovakav sistem rada. Da se razumijemo najkvalitetnije pranje je doma sa spuzvom i obicnom vodom naspram svih ovih kemikalija i glupsoti sta idu iz onih pistolja...tako da vaganje između kemije ili visokog tlaka je biranje između 2 sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Meni nema do one kod City Centra... Najbolja praona Tu u zaprudu uopce se nemoze oprat kak spada.... Jos uvijek ostane zmazanoca..Dok kod CC kad perem sve ode dole... nije istina. kod cc1 je puno jaci tlak vode za kurac je totalno ta u zaprudu. uopce nema toliko jak mlaz za usporedbu sa onom kod CC. Jednom sam prao u zaprudu i uopce nemozes skinut onaj sloj zmazanoce i isprao samo i otisao oprat ponovo kod CC.. :thumbsup::thumbsup: definitivno!!! Ima najjaci mlaz i skida sve zivo! tebe oni sponzoriraju? :naughty: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 tebe oni sponzoriraju? :naughty: :rofl: Hahahaha Ne. Ali je gazda ok. :thumbsup: Ali kaj je,je. po meni najbolja praona. Ok je i ona na miramarskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 JEdino sto sam primjetio da nakon voskanja u bundeku kad prođem krpom ostane suhi lim a u miramarskoj nakon ''voskanja'' ostanu kapljice. Koristena je ista krpa ..stara 2 tjedna. Definitivno ima nesto u tome.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJENFO Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Opet ću ponoviti da u Brundeku ne ode zmazanoća dole,po meni loša praona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Na bundeku mi je najbolja ali po noći. Odem i prvo našpricam felge sa onim za njih. Zatim napjenim auto (fakat puno pjene daje) i maknem se pod drvo ili negdje sa strane. Preletim ga ovlaš krpom, vratim se unutra i dovršim voskanje i ispiranje. Nakon svega opet sa strane i jelenja kožica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Na bundeku mi je najbolja ali po noći.Odem i prvo našpricam felge sa onim za njih. Zatim napjenim auto (fakat puno pjene daje) i maknem se pod drvo ili negdje sa strane. Preletim ga ovlaš krpom, vratim se unutra i dovršim voskanje i ispiranje. Nakon svega opet sa strane i jelenja kožica. Kad tako radiš svaka praona je super Ali za na brzinu oprat auto brundek baš i nije nešto jel ne skida prljavštinu. Ja idem tamo samo zbog kompresora ali bez 1-2 sata posla ko da ga nisam ni prao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Kad tako radiš svaka praona je super Pa i nije baš Recimo danas sam bio na miramarskoj i na onom pranju uopće nema pjene;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Čuj i pjena može biti samo mazanje oči. Đabe ti pjena ako ne spere prljavštinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Čuj i pjena može biti samo mazanje oči. Đabe ti pjena ako ne spere prljavštinu Ma ubije to tata sa spužvom:P Jedino kaj me jebe nikako one crne crte po prednjim vratima dole oprat. Ne znam ni od čega je to ali je ko katran:yucky: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Perem i ja spužvom ali po ovakvom šugavom vremenu mi se ne da ubiti sat, dva na pranje da mi drugi dan kiša sve usere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purger Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 malo krade lovu ta praonica...ubacio 3x5 kn i rekoh idem još nagrabit koju kovanicu u auto da mi ne usfali (budući da dost brzo pocucla lovu), nisam se ni okrenuo, hop već na displayu piše 12 kn...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 ja i dalje tvrdim da je ona na savici daleko najbolja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ne znam da li su se danas zaje... na Brundeku ili kaj, ali trajalo je extra dugo naspram inače. Čak mi je bilo i previše para, a inače proguta u roku keks :lol: Ili je recesija i njih stisla, ili su htjeli navabiti ekipu sada dok je sunčano malo za promjenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bara Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Meni je najbolja kod CC-a, za 10kn operem auto da bude kao nov i treba mi 15ak min sa brisanjem, ne znam kaj imaš prat dva sata auto:D Pranje za 5kn, proletim ga sa spužvom za min (kad nije gužva) i ispiranje za 5kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunstorm Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Ova u zapruđu je postala živi uzaš... Auto nakon pranja izgleda katastrofa, neznam kakvu vodu to koriste i koje preparate, ali katastrofa... To ostanu takve fleke po autu, i ne možeš ih ni obrisati... Mislio sam da sam lud, pa sam probao još jednom, ali ispalo je još gore... A odmah nakon što sam oprao dvoje ljudi mu se išlo žaliti... Danas sam za 10 kuna na cc oprao auto, nijedne fleke nema, a nisam ga ni prebrisao... Ova u zapruđu me neće više vidjeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mark Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Ova u zapruđu je postala živi uzaš... Auto nakon pranja izgleda katastrofa, neznam kakvu vodu to koriste i koje preparate, ali katastrofa... To ostanu takve fleke po autu, i ne možeš ih ni obrisati... Mislio sam da sam lud, pa sam probao još jednom, ali ispalo je još gore... A odmah nakon što sam oprao dvoje ljudi mu se išlo žaliti... Danas sam za 10 kuna na cc oprao auto, nijedne fleke nema, a nisam ga ni prebrisao... Ova u zapruđu me neće više vidjeti... :thumbsup: Danas i mene iznenadilo. Mislio sam da se zbog ovih vrućina auto prebrzo osušio pa reko što je tu je, ali je stvarno ostalo gro fleka. Nadam se da budu to popravili pošto mi je preko puta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Da to sam i ja primjetio ali mislio sam da su to fleke od prije. Nadam se da će se popravit jel tam idem najviše zbog kompresora jel sva nedostupna mjesta samo ispušem i puno olakša posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 (edited) Imali smo nekih problema zadnje vrijeme... nije bilo osmoze ali sada je to riješeno i sad bi trebalo biti sve ok... sajber tebi to nije od toga,siguran sam.. Edited August 1, 2009 by SFEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 A vidjet ćemo sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFEN Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 A vidjet ćemo sutra Dođi,Mislav je tamo pa ga odi malo zajebavat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now