Kroky Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 istrljaj sa mokrom mikrofibra krpom Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Damba, tko je "Poliranje automobila Osijek" na FB? Kako ti je raditi uz covjeka koji ima tako zavidan arsenal kozmetike i atraktivne cijene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Ekipa, Kroky je uredio moj xcDa da se sjaji ko picino oko kako izvana tako iznutra.. Lijepa boja :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 kroky ide to tebi super! Izgleda ko novi auto sada volvac, Bela aj mi to posalji brodom Bas trazim tako nesto. Kroky - sto uzet od pasta za tvrdu audi boju. da nije pretesko za raditi za nekoga tko nema previse iskustva. Imam DA polirku i narandzaste bijele i crne padove od chemical decki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 kroky ide to tebi super! Izgleda ko novi auto sada volvac, Bela aj mi to posalji brodom Bas trazim tako nesto. Kroky - sto uzet od pasta za tvrdu audi boju. da nije pretesko za raditi za nekoga tko nema previse iskustva. Imam DA polirku i narandzaste bijele i crne padove od chemical decki imas di menzernu kupit? SHC300 uzmi za cut, ali i tu ces se naradit ko konj ak je tvrd lak ko na novijim audijima. 159tka od jucer :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrga Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Kroky daj me stavi na listu za 3-4 mjesec .. 2x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Koji datum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 imas di menzernu kupit? SHC300 uzmi za cut, ali i tu ces se naradit ko konj ak je tvrd lak ko na novijim audijima. Morat cu kegalja pitat di on uzima, ima negdi sigurno. Dobio sam preporuku i prije za menzernu fg400 pa onda sa fg3500 za finsh? Ma ne ocekivam cuda ali da barem malo sworlove smanjim jer ovo od CGuysa V serija doslovno nista ne radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Evo ima tu par crnih auta slikanih na svjetlu https://www.instagram.com/drdetailingpula/ Možete baciti i koji folow iako ne stižem zadnje vrijeme slikice uploadati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 1e0n> kako ti se kreću cijene čišćenja interijera, znači kemijsko siceva i vrata + armatura, kada si slobodan i imaš neki kontakt broj telefona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 @Bubi: od 300-600kn. U ovoj doljnjoj granici ti je bazno dubinsko čišćenje sjedala/tepiha/armatura (bez vađenja siceva, pranja krova, gepeka i sličnih "detailing" stvarčica). Ako imaš auto novijeg godišta 100-150t km koji je umjereno prljav i htio bi ga provratiti u život a ne vozaš životinje unutra, onda ti više i ne treba od baznog. Iako bi mi bilo drago da se nakon 10g forumisanja napokon upoznamo mislim da ti se ne isplati dolaziti za to do Pule za to. Imaš i u Poreču majstora Moj broj ti je 098 67 97 66 (Denis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 svako malo sam u puli, a megane koji sad vozim je '07 g. i po onome što mi se učinilo, prijašnji vlasnik je vozio pse u njemu, tako da ću ići na varijantu kompletnog uređenja. javim ti se pa ćemo dogovoriti neki termin. za poreč ne znam nikog osim tornada i po onome što sam vidio, nisam uopće zadovoljan. a radije ću platiti nekome koga "znam", pa makar i samo preko foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Čuo sam i ja da taj iz Poreza nije baš dobar Bili su kod mene na kemijskom neki klijenti iz Vižinade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 a i ti glancaš, znači dogovoreno, ako 130n4f7 zajebe, dolazim u rašu Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Ne znam za tog "Tornada" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted October 30, 2016 Share Posted October 30, 2016 Meguiars D300 mf pad Megs 205 mf pad Sonax pns Lijep auto pa vise slika Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Ovaj sampon me zivcira na najjace Ne pjeni se dovoljno, koliko god ja povecao kolicinu sampona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Dodaj malo carlija:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 carli odlican za skidanje masnoca s laka nije lose oprat s praskom za sudje uopce, valjda smo jednom kad sam bio klinac oprali auto i nikad problema ni fleka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Ovaj sampon me zivcira na najjace Ne pjeni se dovoljno, koliko god ja povecao kolicinu sampona... pa ni jedan sampon sa udiom voskom se nece pjenit kao obicni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Kako vam se cine ti samponi sa voskom,ostane sto voska na autu poslje pranja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 uzmi obicni nanesi vosak poslje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Ovaj sampon me zivcira na najjace Ne pjeni se dovoljno, koliko god ja povecao kolicinu sampona... Nebitno je da se pjeni. Recimo u sredstva za strojno pranje podova stavljaju dodatke koji ubijaju pjenu. Jer nije pjena ta koja pere. I ja koristim taj i nema bas nesto pjene al nije ni bitno, dobro opere i sigurno nesto tog voska i ostane na autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 pa ni jedan sampon sa udiom voskom se nece pjenit kao obicni To mi je jasno, ali osjecam se kao idiot kada perem, u kanti ima pjene, natopim spuzvu, prodjem s njom po autu i nista, onako, kao kad hracnes :lol: Kako vam se cine ti samponi sa voskom,ostane sto voska na autu poslje pranja? Paaaa onako, malo se vidi, ali nista posebno... Nebitno je da se pjeni. Recimo u sredstva za strojno pranje podova stavljaju dodatke koji ubijaju pjenu. Jer nije pjena ta koja pere.I ja koristim taj i nema bas nesto pjene al nije ni bitno, dobro opere i sigurno nesto tog voska i ostane na autu. Ne znam, naviknuo sam da kad perem da se mora pjeniti Kad ga potrosim probati cu sa nekim drugim, mozda SONAX XTREME ActiveShampoo 2 in 1 ili nesto slicno... Imam odlicna iskustva sa Nigrin i MA-FRA proizvodima, ali nema ih bas kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Goranov Golf 6 mi se nekak na slikama cinio da je bolje ispo, isto plava boja ko i Audi . Ili je to fotic ili bolje vrijeme tokom slikanja bilo .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now