Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

kroky ide to tebi super! Izgleda ko novi auto sada volvac, Bela aj mi to posalji brodom :) Bas trazim tako nesto.

Kroky - sto uzet od pasta za tvrdu audi boju. da nije pretesko za raditi za nekoga tko nema previse iskustva. Imam DA polirku i narandzaste bijele i crne padove od chemical decki

kroky ide to tebi super! Izgleda ko novi auto sada volvac, Bela aj mi to posalji brodom :) Bas trazim tako nesto.

Kroky - sto uzet od pasta za tvrdu audi boju. da nije pretesko za raditi za nekoga tko nema previse iskustva. Imam DA polirku i narandzaste bijele i crne padove od chemical decki

imas di menzernu kupit? SHC300 uzmi za cut, ali i tu ces se naradit ko konj ak je tvrd lak ko na novijim audijima.

159tka od jucer :wub:

IMG_6206_resize_zpsllpluchv.jpg

IMG_6215_resize_zpsmipbafau.jpg

imas di menzernu kupit? SHC300 uzmi za cut, ali i tu ces se naradit ko konj ak je tvrd lak ko na novijim audijima.

Morat cu kegalja pitat di on uzima, ima negdi sigurno.

Dobio sam preporuku i prije za menzernu fg400 pa onda sa fg3500 za finsh?

Ma ne ocekivam cuda ali da barem malo sworlove smanjim jer ovo od CGuysa V serija doslovno nista ne radi.

@Bubi: od 300-600kn. U ovoj doljnjoj granici ti je bazno dubinsko čišćenje sjedala/tepiha/armatura (bez vađenja siceva, pranja krova, gepeka i sličnih "detailing" stvarčica). Ako imaš auto novijeg godišta 100-150t km koji je umjereno prljav i htio bi ga provratiti u život a ne vozaš životinje unutra, onda ti više i ne treba od baznog. Iako bi mi bilo drago da se nakon 10g forumisanja napokon upoznamo mislim da ti se ne isplati dolaziti za to do Pule za to. Imaš i u Poreču majstora :)

Moj broj ti je 098 67 97 66 (Denis).

svako malo sam u puli, a megane koji sad vozim je '07 g. i po onome što mi se učinilo, prijašnji vlasnik je vozio pse u njemu, tako da ću ići na varijantu kompletnog uređenja. javim ti se pa ćemo dogovoriti neki termin.

za poreč ne znam nikog osim tornada i po onome što sam vidio, nisam uopće zadovoljan. a radije ću platiti nekome koga "znam", pa makar i samo preko foruma :)

Ovaj sampon me zivcira na najjace :D

Ne pjeni se dovoljno, koliko god ja povecao kolicinu sampona...

Nebitno je da se pjeni. Recimo u sredstva za strojno pranje podova stavljaju dodatke koji ubijaju pjenu. Jer nije pjena ta koja pere.

I ja koristim taj i nema bas nesto pjene al nije ni bitno, dobro opere i sigurno nesto tog voska i ostane na autu.

pa ni jedan sampon sa udiom voskom se nece pjenit kao obicni :D

To mi je jasno, ali osjecam se kao idiot kada perem, u kanti ima pjene, natopim spuzvu, prodjem s njom po autu i nista, onako, kao kad hracnes :lol:

Kako vam se cine ti samponi sa voskom,ostane sto voska na autu poslje pranja?

Paaaa onako, malo se vidi, ali nista posebno...

Nebitno je da se pjeni. Recimo u sredstva za strojno pranje podova stavljaju dodatke koji ubijaju pjenu. Jer nije pjena ta koja pere.

I ja koristim taj i nema bas nesto pjene al nije ni bitno, dobro opere i sigurno nesto tog voska i ostane na autu.

Ne znam, naviknuo sam da kad perem da se mora pjeniti :) Kad ga potrosim probati cu sa nekim drugim, mozda SONAX XTREME ActiveShampoo 2 in 1 ili nesto slicno... Imam odlicna iskustva sa Nigrin i MA-FRA proizvodima, ali nema ih bas kod nas...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...